Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA
Raspunsuri - Pagina 10
tomasa spune:
Ingerasu, despre picioarele astea vorbeam. Eu te stiu de la intalnirea de la Thalia, adica stiu cat esti de inalta, dar erai in blugi atunci
. Oricum arati super, ti-ai revenit foarte bine, de fapt nici nu prea aveai dupa ce sa-ti revii, ca mult nu te-ai ingrasat.
Intre timp am renuntat si eu la ideea cu gradinita germana. Si noi ne construim casa, am terminat-o la rosu si anul asta vrem sa o finisam. A noastra este in Mogosoaia si cand ne vom muta acolo ii voi cauta o gradinita particulara buna in zona. De fapt am si pus ochii pe una, unde se face si germana intensiv. Macar sa reusim sa terminam casa asa de repede cum ne-am propus...
, ca e tare greu in doua camere. Eu te-am felicitat din suflet, tocmai fiindca stiu cata munca si ce nervi tari presupune constructia.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
tomasa spune:
Am uitat sa te intreb...tu ai amanat proectul bb2? Ca din cate imi amintesc noi doua eram cele mai curajoase si mereu ne gandeam la asta cand eram gravidute, iar acum ne-au luat-o o gramada de fete inainte!
.
Fetelor, vin si eu la intalnire dar eu as vrea la The Harbour ca mi-a facut pofta mare Shobo cand a povestit. Am intrat si pe site-ul lor si mi=-a placut mult ce am vazut.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
tomasa spune:
Crinuta, suna si intreaba de Havrix si la farmacia Doina de la Podul Hasdeu, asta daca n-ai facut-o inca.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
ingerasu spune:
Pai normal ca se scrie , doar si inainte de nasterea lui Bia stii ca scriam mult. Acum noroc ca sunt mai linistita cu treba si pot scrie.
Da, ai dreptate Liviana. Fiecare are dreptate in felul sau. La noi, ti-am zis ca a fost noroc curat, bunicii sotului sunt de acolo si de la unii am avut teren iar de la ceilalti am avut un teren pe care l-am vandut si l-am "transformat" in casa. Nici noi din salarii nu am fi reusit sa facem nici in veci casa. Oricum la tine este o idee buna sa-l pastrezi si pe cel cu 2 camere, il inchiriati si platiti rata pentru cel cu 4. Plus ca va raman si ambele case. Iar teren poti sa iei, se gaseste destul in Ilfov si sunt obligati sa bage in urmatorii ani peste tot in judet gaze, canalizare, iluminat, transport ca altfel nu mai primesc fonduri de la UE. Astea trebuie justificate. Legat de casa, cred ca am mentionat, amprenta este de 118mp (p+e+pod). Podul nu l-am amenajat, poate mai incolo, dar cele 2 niveluri au vreo 200mp locuibili. Este cam mare dar am gandit in perspectiva. Daca il mai facem si al doilea copil, sa nu mai avem probleme ca trebuie sa ne mutam/sa construim ceva mai mare. Iar acum pare mare si pustie fara Bia, ca ea era peste tot, isi intindea jucariile in toata casa. Pai eu ma plangeam ca nu citeste cartile si nici nu are rabdare sa-i citesc iar muzica, isi canta singura la microfonul pianului de jucarie. De ce nu incerci sa-i cumperi panza aceea ca nu are ce sa-ti mazgaleasca. Oricum ei au faza cu desenatul pe pereti pana pe la 4 ani apoi nu mai pare interesant. Sau sa-i cumperi o tabla (am vazut din lemn sau plastic) pe care poate scrie cu creta, lipi cifre magneti sau colora pe hartie cu acuarele sau carioca. Poti sa-l inveti sa o faca doar pe tabla si iti zic eu ca nu o sa-l mai pasioneze peretii.
Legat de TV, a nimerit odata niste cameramani de la prima filmau la muzeul taranului roman targul de mos nicolae si s-a bagat in seama cu ei si nu au rezistat sa nu o bage si pe maimuta in reportaj. Iar acum in ianuarie eram la cumparaturi in Feeria si la fel mi-a facut, s-a dus la niste cameramani de la antena care filmau scaunele de masina (cica sunt obligatorii sa le folosesti incepanad cu 2007) si Bia s-a asezat in scaun parca era scaunul ei, i-a luat cameramanului instructiunile din mana si le-a rasfoit si a inceput sa vorbesca pe limba ei cu acestia. Asa ca fii-mea a aparut iar la stiri. Se baga cu toti in seama, se duce la ei, vorbeste cu ei, la cumparaturi se duce si le ia din cos si isi pune in cosul ei. Sambata eram in parc si s-a dus la niste fete mai mari, s-a asezat in brate la una, a inceput sa se serveasca din cartofii ei si dupa ce i-a mancat i-a cerut fetei si un servetel sa se stearga la gura. Are un tupeu in ea si nu o opreste nimeni, socializeaza cu oricine.
Gabriela, mama unui ingeras Bianca Maria (21.12.2004 ora 16:42)
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
ingerasu spune:
Ana Maria, in aceeasi situatie sunt si eu mai rau chiar. Eu am carnet din 98 si nu conduc ca are cine. La noi este mai usor ca lucram in acelasi birou si drumul il facem impreuna. Daca o sa schimbe vreunul din noi serviciul o sa fiu nevoita sa conduc dar pana atunci stau linistita. Unde plecati in vacanta?
Tomasa, m-am prins ca m-am uitat pe poze dar nu sunt ale mele. Le am subtiri dar nu sunt asa lungi ca nici eu nu sunt inalta. Las' ca am fost si eu grasa si frumoasa. Desi am luat doar 10 kg, din care la nastere am dat jos 5, restul de 5 aratau rau pe mine. Nici nu prea am facut poze in aceea perioada ca ieseam
in poze. La mine a mers metoda de slabit "9 luni iti ia sa devii mama si alte 9 luni sa revii femeie" adica nu am facut nimic, si plus urcatul scarilor cand ne-am mutat. Bianca avea 1 an si 3 luni si nu puteam sa o las singura sa le urce/coboare asa ca 3 luni asta am facut. Apoi am capatat incredere, am vazut ca la 1 1/2 ani cobora si urca singura si am lasat-o in voie.
Bravo voua de casa, chiar vroiam sa te intreb dar nu stiam daca tu iti faci sau kita , nu am retinut bine si zic sa nu intreb aiurea. Inseamna ca suntem cumva pe aproape. Te felicit, este un pas important, necesita nervi cu caru, rabdare si bani, dar zic ca merita efortul din plin. Cand vrei informatii despre constructie sa-mi spui ca acum suntem experti. Si noua ne-a fost greu mai ales ca stateam intr-o garsoniera de 32mp.
Gradinite particulare gasesti cu caru, doar sa ai grija sa fie acreditata. Eu am zis ca daca nu face germana macar sa fie cu engleza intensiv, optional germana ca o sa vorbesc si eu cu ea acasa, si mai ales sa aiba si alte activitati sa-si consume energia.
BB2? Hai ca am una rece. BB2 este in plan, a fost mereu dar o mai aman pe moment. Anul trecut in oct am ramas intamplator dar am avut probleme, sarcina oprita in evolutie si am trecut prin ceva ce nu mai vreau sa trec pe moment. Crinuta stie despre ce vorbesc, ca i-am povestit si poate sa va confirme. Am zis ca o mai las moale, poate la anul sa ne revenim din toate punctele de vedere. La mine asa este, una rece si apoi una calda. Eu am avut inainte de Bia sarcina extrauterina, apoi pe Bia, apoi asta si mai am si rh negativ. Nu ma pot risca asa ca data viitoare o sa-mi fac analize, si sa-mi iau masuri. Macar sa o fac bine daca tot vreau sa fac. oricum, din experienta mea, am observat ca la mine in anii pari nu-mi merge nimic iar in cei pari imi merge superbine. Asa ca ramane pe 2008 :) ca doar este an par.
Hai ca va pup pe toate ca iar m-am intins prea mult cu vorba si va scriu maine. Ma duc si eu acasa sa pregatesc terenul ca doar maine la pranz se intoarce pitica.
Gabriela, mama unui ingeras Bianca Maria (21.12.2004 ora 16:42)
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
crinuta spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Crinuta, suna si intreaba de Havrix si la farmacia Doina de la Podul Hasdeu, asta daca n-ai facut-o inca.
mama de BAIAT(9 ian. 2005)
Merci mult, voi suna.
Am vazut si eu picioarele respective si intr-adevar sunt superbe.
Crinuta si
Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Amaya spune:
Ingerasu, bine-ai revenit!
Patricia, multa sanatate lui Rebe! Ce bine ca nu e nimic grav.
Crinuta, cu havrixul poti incerca si la Medicover, au primit de curand un stoc nou.
Eu am vesti, nasc joia viitoare, pe 8 feb. Sunt putin dezamagita insa ma bucur ca totul e bine indiferent de durerile mele. Asta e, mai suport nitelus!
Oana
38+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, lasa, nu fi dezamagita, mult a fost, putin a mai ramas. Si eu imi aduc aminte ca nu mai suportam deloc asteptarea in ultimele saptamini...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)