Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Vorbesti de ultima intalneala? Eu una m-am decis in ultimul minut ca merg, si nu am fost decat 4.
Data viitoare mergem la restaurantul de care a pomenit Shobo si atunci normal ca vom merge mai multe.

Poze cu Rayan iti trimit daca vrei pe mail, dar sper sa il vezi in real.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri , sanatate Rebecai! Doamne saracutza! Probabil de la gradi, asta-i riscul colectiviatii, dar si multe avantaje.

Ingerasu, ce ma bucur ca ai inceput sa scrii! E scumpa foc Bainca ta! Sa va bucurati de ea!

Bestutza, sanatate Ilincai! Sa cresca mare! 6luni!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Liviana, eu ieri am vazut pe un site specializat doar in credite, ca mai nou si Banca Transilvania ofera credite punte.
Trebuie verificat si vazut care dintre banci are cea mai avantajoasa oferta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

hehehe, bineairevenit ingerasu!!!, si pe mine m-au napadit amintirile de la burtici acum :)
felicitari pt casa! si noi cautam teren, cam 600mp pt casa. probabil caac credit punte ar fi ok ca sa facem casa apoi si sa restituim dupa vanzarea apt.

si Codrin are cu sonorul - il da la maxim de cate ori scapa cu mana pe radio si sa vezi ce ma sperie ca-l da as arpd ca nu-mi dau seama ce bubuie deodata ... si el rade de nu mai poate si face fata aceea de "hahaha, ce ti-am facut!"...

pai hai sa ne vedem cumva insa eu nu pot in weekend- eu va ziceam de localul "The Harbour" din p-ta Amzei ca mi-a placut.. eu as lasa masina aci la Semanatoarea si as veni cu metroul cel mai bine.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Si daca dupa vanzarea apart. nu se poate restitui suma intreaga ce se intampla?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Noi inca n-am facut Havrixul deoarece nu se gaseste nicaieri.
Ingerasu, unde l-ati facut voi?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

kris, multumim.
am fost la dr, are o rino-faringita usoara, nu are bronsita sau alte complicatii, cel putin deocamdata.
TRatament fara antibiotic-daca nu apara febra mare. sirop sinupret, (am luat si de muguri brad, si catina+macese, just in case, si pt noi). picaturi, pivalone+colargol, paracetamol, oscilocc,, cam astea, si luni putem relua cresa.
Oricum s-a tinut bine 4 saptamini in cap, iar daca nu eram noi asa raciti cred ca nu se imbolnavea nici ea. taica'su si acum tuseste si face ca toate alea...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Ubi, sa-ti traiasca Alexandra!!! LMA si ce-i mai frumos in viata!

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

ce ma bucur Patricia ca s-a tinut asa bine si ma mai incurajeaza si pe mine la o adica... sanatate multa!
azi vine o a 6-a sau 7 posibila bona si gata, ne vom decide.. sper sa facem alegerea cea mai potrivita, Doamne ajuta! de la 1 martie va sta in paralel o luna cu bona asta veche si apoi de la 1 apr ramane singura cu baiatul, cred ca o sa fac drumuri drumuri pe ac prin sondaj... noroc ca sunt aproape aici.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Si eu pot tot in cursul saptamanii sa vin pt ca WKD-ul este exclusiv al Biancai, umblam hai-hui peste tot.
Mie imi este usor sa vin oriunde, numai sa va hotarati. Stiu de rest Harbour, este pe unde am stat eu la mama. Daca va intalniti saptamana viitoare vin si cu Bianca ca mama este in vacanta si sta la ea, daca nu cand ne vedem la restaurantul lui Tigabita si acolo imi este bine ca este langa soacra-mea si inca un motiv sa vin si o vad si pe Bia. Numai sa va hotarati si sa anuntati din timp, nu cu 2 zile inainte.

Kris merci de urare. Si tizei lui Bia ii doresc la fel. Ati fost la stomatolog?

Mama ce aduce fetita lui Bestuza cu Bia cand era mica, George cand a vazut-o imi zice "cand ai facut pozele astea ca nu le stiu?" si cand s-a uitat mai deaproape a realizat ca nu-i fii-sa. Dar aduce mult. Vad ca unele fete sunt mai curajoase si mai harnice, bravo lor. Restul ce faceti?

Aveti grija cu creditele punte, sa le faceti mai repede pt ca auzeam la televizor ca in viitor bancile vor sa le desfiinteze.

Shobo, eu zic ca 500mp sunt arhisuficienti. Noi avem casa cu amprenta la sol de 118mp si ne ramane spatiu verde vreo 300mp, exclusiv alei, foisor. Daca este mai mare este si mai multa munca. Trebuie pus gazon, udat in fiecara seara vara cate 2-3 ore, plantati pomi, flori de care trebuie sa ai grija (ingrasamant, tuns, dat cu tot felul de solutii pe ei). Noi in afara de gazon nu am pus pomi, poate la toamna dar am vara flori in jardinierele de la balcoane plus minisera mea cu plante exotice. Imi ia numai sa le ud si sa am grija de ele vreo 2 ore zilnic. Asa ca mai bine iti iei teren pana in 500mp ori iti iei si gradinar. Tu ai putea sa-ti iei aproape in zona ca acolo sunt mai ieftine terenurile, sa faci credit pentru teren si cu banii din vanzarea apartamentului sa va apucati sa o construiti. Oricum am inteles ca de anul acesta trebuie sa faci cu firma nu mai poti in regie proprie. Bafta multa si nervi cat mai putin ca o sa aveti nevoie. Noua ne-au iesit peri albi.

Gabriela, mama unui ingeras Bianca Maria (21.12.2004 ora 16:42)
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput