Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA
Raspunsuri - Pagina 7
PatriciaArdeleanu spune:
sirimie, merci, de unde sa iau, de la plafar??
este prima oara cind tuseste si nu prea imi place. am cam stat de veghe as'noapte.
Crinuta, pai asa ceva ma tenteaza sa fac. oricum ma documentez intai. cam cine face punte, ce banci??
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Patricia, creditele punte se pot contracta de la urmatoarele banci: CEC, BCR sau Domeniul credit – societate de credit ipotecar, sunt doar cateva din institutiile care ne pot pune la dispozitie acest instrument financiar. Scrie in Jurnalul de azi.
Bubu, felicitari pt noua bona! Sper sa fiti multumiti de ea si Vlad sa o indrageasca. Daca mergeti sa luati bilete la circ in week-end, ma anunti si pe mine please? Poate ne luati si noua ca sa mergem mai multi, ce zici? As vrea sa stiu insa pe la ce ora e spectacolul si cat dureaza.
Of, Bestutza, ce rau imi pare pt micuta ta. Sanatate multa lui Ilincutza. Felicitari pt cele 6 luni implinite. Wow, ce zboara timpul!
WOW, INEGERASU! WELCOME!
Felicitari pt casa construita in Otopeni. Nu iti este greu cu transportul? Noi am renuntat la ideea de casa in afara Bucurestiului, tocmai din
perspectiva copiilor care vor trebui dusi la cresa/gradi/scoala si daca suntem departe de casa nu are cine sa-i ia la vreme inapoi. E bine insa ca pe voi va ajuta parintii, mai ales daca locuiesc cu voi. Ti-am admirat pozele, Bia e o frumusete de copil, parca seamana mai mult cu tati! Ce scumpica e si fetita lui Cocolino. Tu lucrezi la aceeasi firma?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
22s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
ingerasu spune:
Merci frumos pentru urari.
Liviana tot la aceeasi firma sunt asa ca tot vecine suntem
s-au te-ai mutat tu?
Casa noi am facut-o dintr-o nebunie, daca pot spune asa. Dupa ce s-a nascut Bianca, cred ca avea vreo 2 luni cand parintii lui George au plecat in concediu si ne-am mutat 2 saptamani la ei. Stateam in garsoniera (luata prin credit ipotecar) intr-un bloc numai de garsoniere si eram in perioada cu colici, sculat noaptea iar George nu mai facea fata si servici si noaptea sa ne auda cand ne foiam amandoua. Asa ca am zis sa stam la parintii lui (vis-a-vis de noi la 3 camere). Cand s-au intors ai lui vandusem deja garsoniera, aveam deja teren de 500mp in Otopeni (de la bunicii lui) asa ca ne-am hotarat sa facem casa. Am avut terenu' "moca" si banii pentru casa la rosu si cu ajutorul alor lui am reusit sa o terminam repede. Atfel nu am fi facut-o ca nu se merita. Oricum acum nu as mai da casa pe un apartament in Bucuresti nici moarta.
Sa stii ca nu este greu deloc, eu lucrez impreuna cu George in acelasi birou de drumul il am asigurat iar noi avem casa foarte aproape de DN1, dupa Flamingo pe dreapta unde incep blocurile in spatele primului bloc la vreo 300m distanta de DN1. Este in spatele blocurilor zona numai de case si liniste. Si chiar daca nu am avea masina la DN1 exista expres care merge pana la Unirii plus alte 2 masini. Iar gradinita eu am zis ca o sa o dau la 3 ani si 9 luni si o sa-mi gasesc una particulara prin zona (Erou Iancu Nicolae, Baneasa, Pipera, Aviatiei) si sa o duc dimineata si sa o iau cand terminam. Chiar am ochit una buna in drum spre servici asa ca ramane doar sa vorbesc in toamna la gradi sa avem locul asigurat. Iar de ajutat, nu ma ajuta nimeni, ai mei lucreaza iar parintii lui George stau in Drumul Taberei unde Bia ramane acolo in cursul saptamanii iar in WKD vine la noi. Ideea bonei a picat la noi pt ca in Otopeni nu cunosc pe nimeni de incredere iar la agentii aveau pretentii exagerat de mari (sa-i platesc in plus si transport, masa, dari) si ajungeam foarte scump si nici siguranta nu am. Macar asa, o vad in WKD si 1-2ori pe sapt dar stiu ca au grija cum trebuie de ea, stau linistita. Pentru 1 1/2 an eu zic ca merita iar apoi o sa stea la noi si o sa mearga la gradi iar pana o merge ea la scoala o sa se mute si bunicii in Otopeni ca au casa si ei si ne-am asigurat.
Eu zic ca merita, daca poti, sa-ti faci casa nu se compara cu apartamentul, plus linistea pe care o ai.
Gabriela, mama unui ingeras Bianca Maria (21.12.2004 ora 16:42)
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
crinuta spune:
Patricia, vreo 3-4 banci fac creditul asta punte, Transilvania, parca si BCR sau BRD, dar da si tu o cautare si gasesti.
Cand ajung acasa verific pe pc daca am salvat aseara si atunci iti spun exact.
Ingerasu, bineinteles ca nu se compara casa cu vreun apartament, asta e clar.
Mai spune-ne despre frumusica, si pune poze noi, ca nu scapi sa stii.
pupici
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
PatriciaArdeleanu spune:
Eu plec la medicover, ma intilnesc acolo cu sotul si REbecca. m-au sunat de la cresa ca are rino-faringita si conjunctivita si sa merg sa o iau. Am sunat la dr Calapod si m-a primit imediat!! nu am cuvinte la adresa ei si a lor ca institutie!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
ingerasu spune:
Scuze ca m-am intrerupt asa brusc din scris dar m-a luat barbatu-meu sa ma scoata la cantina firmei ca ii era foame.
Crinuta, merita daca ai cu ce. Ca daca nu este bun si un apartament. La noi a fost sa fie, de aceea am si facut ca altfel cred ca tot in garson stateam si acum. Dar daca ai posibilitatea eu zic ca merita sa faci casa undeva in jurul Bucurestiului pentru ca mi se pare agitatia, poloarea, zgomotul prea mare. Bagi o gramada de bani in ea si ai aproape aceleasi conditii ca la bloc. Macar pentru liniste si spatiu. Iar mijloace de transport exista in imprejurimile Bucurestiului cu legatura spre centru, scoli si gradinite la fel.
Fii-mea este la fel cum o sti, nu degeaba i-am pus numele de Ingeras, dar este o pupacioasa si o rasfatata. Se baga cu toata lumea in seama si pe strada, si in toate locurile pe unde merge. Cred ca asa a ajuns si cu cei de la Antena1 si cu cei de la Prima sa se bage in seama.
In rest, ma innebuneste cu muzica, toata ziua trebuie sa-i pui muzica si tipa "tare, tare" sa fie data muzica la maximum ca altfel nu poate dansa. Si pe strada se opreste daca aude muzica ca sa danseze. Plus ca mai nou avem showuri de balet/patinaj artistic (le vede pe patinatoare la tv si maimuta imita si ea) si showuri de parada modei. Le-a vazut pe la televizor pe fetele care defileaza pe podium si chiar aseara, cand am fost la ea, asta a facut tot timpul. Avem o matusa care ii trimite mereu hainute de afara si pana nu le-a probat pe toate si a defilat nu s-a lasat. Cu miscarile de rigoare ale unei parade. La una din rochite avea atasata si aceeasi rochie in miniatura pentru papusa si s-au imbracat amandoua si o tinea de mana ca sa "mearga" in pas cu ea. Asa ca avem calitatile unei viitoare "doamne".
In rest, este cu creioanele in mana toata ziua, alta mare pasiune a ei, asa ca i-am luat si eu Aqua Doodle si astept sa i-l dau vineri.
Nu are pasiuni gen desenatul pe canapele sau pereti dar tot ce vede hartie trebuie pictat. Nici nu vreau sa se ajunga acolo asa ca i-am luat panza aceea.
Cu vorbitul nu am ajuns chiar foarte departe, zice cuvinte si repeta orice doar propozitii nu face. Oricum trebuie sa fim foarte atenti la ce scoatem pe gura pentru ca tot ce aude repeta. Acum a inceput sa le strige pe toate femeile "tanti bandita" si "mata" ca l-a auzit pe al meu sot.
Am incercat sa-i citesc povesti (am colectie mare deja)dar nu vrea deloc, poate mai incolo. Ei ii trebuie activitati fizice, sa danseze, sa se plimbe, sa mearga cu masinuta/motocicleta si sa construiasca cu lego. Daca o pui sa stea si sa asculte nu si iar nu. Si mai ales sa-si calareasca calul. Crinuta, ai reusit sa-i cumperi balansoar cal? I-ai facut Havrixul?
Ma sperie insa ce aud la voi cu virozele acestea. Iar ceea ce am citit despre copilul lui JA m-a lasat masca. Noi, desi stam intre copii in fiecare zi nu am avut nimic pana acum. Chiar nu am avut nici o problema de sanatate cu ea in acesti 2 ani si sper nici sa nu avem. I-am facut si Havrix-ul acum 2 saptamani asa ca am mai taiat un vaccin de pe lista. Iar la capitolul dinti am progresat ca ramasesem in urma. Ne-au mai ramas doar 2 masele (2molari) si
cei 2 incisivi laterali de sus. Astia 2 sunt tare incapatanati ca nici acum nu au vrut sa iasa.
Da, fetita pe care ati vazut-o in poze alaturi de Bianca este Teo fata lui cocolino. Am fost la ziua ei cand a facut 2 anisori.
Va pup
crinuta spune:
Posibilitati de casa nu am deocamdata, dar poate castig la loterie.
In ceea ce priveste vorbitul sa se ia de mana cu Rayan. Se vede ca sunt nascuti la o zi distanta.
Aceeasi situatie este si la dans, Rayan zicandu-mi la telefon " again", mai precis cerandu-mi sa ii pun o anumita melodie care ii place la nebunie.
Cand sunt acasa si ii dau drumul, isi regleaza singur sonorul la maximum, dar nu il las, fiind total neindicat pentru ureche.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
ingerasu spune:
Iar scriem doar noi doua? Unde sunteti toate? Acum ca am si eu timp nu mai scrie nimeni
Crinuta, te sustin. Cine stie de unde o sa sara iepurele si la tine?
Pai normal ca seamana ca doar este diferenta de cateva ore intre ei. Normal ca vorbesc mai greu pentru ca ei doi sunt axati mai mult pe activitati fizice decat intelectuale, vezi fii-mea care nu se atinge inca de carti desi sunt supercolorate. Nu o atrag decat daca au poze cu animale ca cele cu povesti nu se uita decat la una care are pe coperta o oglinda ca sa se admire in ea. Cred ca pot sa-mi multumeasca cei de la editura respectiva ca le-am luat aproape toate cartile.
De aceea nici nu-i mai cumpar pe moment ci o sa-i iau o masina electrica, o motocicleta sau sa construiasca, ca nu degeaba seamana cu tatal ei. Motorista si ea.
Tu de ce nu-ti pui la semnatura site cu poze, ca nu l-am mai vazut pe Rayan demult. Poate reusim sa ne vedem si live ca am tot promis amandoua. De ce nu m-ai sunat si pe mine sa vin la intalneala? Poate uiti si data viitoare.Acum imi este usor si am cum sa vin.
danielai spune:
Apropo de sonor la maxim, noi suntem invers, daca snorul e la maxim se sperie si incepe sa planga, mereu imi zice "incet mami".
sirimie spune:
quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
sirimie, merci, de unde sa iau, de la plafar??
este prima oara cind tuseste si nu prea imi place. am cam stat de veghe as'noapte.
Da, sau la farmacie, cred ca au si la farmacie.
BESTUTZA insanatosire grabnica Ilincai!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei