Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellamia2 spune:

Kris, eu am trimis pt Alex Daktarin, e un gel oral cu care se ung dintisorii copilului impiedicand extinderea cariilor.Posibil sa se gaseasca si in Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Irina, de unde ai cumparat cearceaf din ala special, din bumbac dublat, impermeabil? Cam cat costa? Ce bine ca ati scapat de pampers si noaptea. Din pacate la cat lapte bea M seara, sigur ar face balta sub el daca l-as lasa in chilot....

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, felicitari pentru papusica! Refacere repede si sa ai o fetita sanatpasa, frumoasa si cuminte. Te asteptam cu primele impesii!

Liviana, mai daca de poezii zicem noi acolo! FElicitari!
Noi inca nu spunem poezii, dar cinta ce aude pe la desene animate.

Sper sa nu spun o prostie, dar am mai auzit varainta despre copiii care vor lapte noaptea ca er putea avea ceva viermisori.
Plus ca le strica foarte rau dintii. nu stiu ce sfat sa dau, din fericire nu am trecut prin asta. Dar cred ca e greu. am vazut o fetita in parc asta vara, care la 2 anisori avea toti dintii tociti si deja o dureau ca refuza sa muste din mincare solida. si ea minca la fel, 2-3 bibe noaptea.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Patricia, deocamdata are dintii ok, sper sa nu fie pb. M-am bucurat ca n-a primit suzeta niciodata si m-am ales cu altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Ref viermisori, am citit si eu despre asta. Dar ambii pediatri m-au asigurat ca nu e asa. Mai demult i-am facut coprocultura (si am si repetat-o la un alt laborator) si n-a iesit nimic.
Poate n-ar fi o idee rea sa i-o mai repet..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Felicitari, Amaya. sa fiti sanatoase, sa va intoarceti repede acasa,si sa ai laptic, sa creasca printesa ca in povesti

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu nu-l mai scot frate la plimbare, ca ce crize face cand intram in casa, pur si simplu ma ingrozeste. Asa crize de isterie n-am mai vazut....

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amaya, felicitari! Sa-ti traiasca papusa mica si asteptam poze multe cu ea! Refacere rapida!

Liviana, e super dulce Matei, Vladut a inceput sa rada de nu mai putea cand il vedea! Bravo pt. poezie!

Nici eu nu stiu ce sa zic de laptele de noapte, Vlad nu a mai baut de la 5-6 luni. Si eu sunt de parere ca poate strica dintisorii...

Tomasa, felicitari lui Tudor ca nu mai are pampers deloc, bravo! Noi mai punem noaptea si face destul...bea si f. multa apa...la pranz ii pun, cateodata face, cateodata nu...mai avem pana scapam de el la nani.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

David Ran (Sara) ! sa cresti mare si sanatos! Sara ce mai faci? A mai fost sotul tau in Ro cu hainute?

Amaya, sa-ti traiasca fetita! Refacere usoara! si mult laptic!

Bellamia, o sa ma interesez daca exista si in Ro!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Amaya FELICITARI!!! Sa iti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii! Si refacere rapida!

La Multi Ani! David Ran

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput