Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA
Raspunsuri - Pagina 24
kris spune:
BDana, ma bucur ca ti s-a oferit un post dupa dorintele tale! Poate reusim sa fixam o intalneala, dupa 19, parca asa ai spus!
Amaya, esti tare curajoasa si energica! D-zeu sa-ti ajute in toate! Oare de ce s-or fi schimbat regulile in Filantropia? Dar poate e mai bine asa!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
Shobo spune:
BDana, ma bucur f tare ca ti-ai gasit ceva ce iti doreai!!! cu Cristi stai linstita, uneori le face bine putina departare, si mie mi-a fost greu dar am luat-o lent, intai un wekend la mare anul trecut fara el, apoi 10 zile in afra tarii in toamna si acum as pleca tot asa 10 zile prin primavara... n-au fost pb de acomodare; e adev ca era si intre 1 si 2 ani iar acum la 2 ani ei sunt mai atasati de mami si cine ii ingrijeste... insa eu zic ca ii va fi bine, poti vb cu el la telefon, chiar dc va fi un monolog... si tie iti mai trece. iar el se va linistit sigur dupa maxim o zi, vei vedea. o sa-ti fie bine, te asigur! Bafta! poate ne si vedem in sapt aceea, eu cred ca reusesc sa vin la o intalnire... hehehe, voi profita si eu de mama la maxim pana in oct cand gataaaaaaa, o ia sora-mea :))
coraly, am scapat usor, sa zicem, neluand in consideraraea cheltuiala de 5 mil pt yala (sotul meu nu vrea decat yala Motura)... asta e :)). insa noi sa fim sanatosi si eu sunt f multumita ca nu mai alerg dupa acte.. in magazin eu nu voi mai merge cu geanta de acum.
Amaya, dar esti chiar mortala, sa fugi din spital la examen...... ![]()
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
sirimie spune:
quote:
Originally posted by adita
Buna fetelor. am mai reusit si eu sa intru pe aici. am pierdut mult si nu mai am timp sa citesc din urma. noi suntem bine, nasterea a decurs fara nici un fel de probleme, bebe a fost bine, sanatos, eu mi-am revenit foarte repede, mi-a venit laptele mai devreme ca pana acum. bebe papa si doarme bine, fratiorii sunt incantati de el, totul e minunat. partea proasta e ca deja cel mic a racit, probabil au adus cei mari ceva de la gradinita, dar dupa botezul de ieri, vad ca e mult mai bine. daca vreti sa ne vedeti, avem cateva poze aicimamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
AditaFelicitari!!! Ma bucur pentru vestile bune! Multa sanatate lui BB mic!
Am vazut pozele, va sta bine toti 5
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
PatriciaArdeleanu spune:
Mu;ltumim inca o data pentru urari la toata lumea!
am facut aseara citeva poze cu tortuletul, de care a fost f incintata si sa sufle in luminare, m-a pus sa i-o aprind de mai multe ori sa sufle.
inca nu am dus-o la cresa ca are mucii pina la briu si tuseste. Nu stiu cum se face ca are crizele de tuse accentuata dimineata intre 4-6.
Bdana, felicitari!!Poate facem intilnirea cind vei fi si tu in Bucuresti daca vei avea timp.
amaya, tu vrei sa fugi nascuta din spital la examen?![]()
Sa stii ca eu ma bucur ca au scbimbat conditiile, cind am fost eu erau efectiv cirduri de vizitatori, cind la una, cind la altele (inclusiv la mine) ca m-au obosit rau de tot. Imi aduc aminte ca ma adusesera pe la 7-8 dimineata in salon si nu am putut sa dorm deloc dupa o noapte de travaliu si nastere din cauza musafirilor (nu ai mei).
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Eu am chef de intalneala si de papa bun. Cine mai vrea?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
danielai spune:
Am inteles ca in spitale e carantina din cauza virozelor, de-aia s-au redus si orele de vizita.
crinuta spune:
Cam liniste e pe aici, helaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu, where sunteti toate?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Dupa ce am scris un ditamai mesajul, vine Vlad si imi apasa esc si se sterge tot
…
Vreau sa urez LMA tuturor piticutilor care au facut zilele acestea 2 anisori, sa creasca mari !
4 Bogdan (Strunfita)
4 Andrei Razvan (Tigabita)
4 Iustin Gabriel (Gabi.i)
4 Gabriel (Catiflo)
5 Rebecca Andreea (PatriciaArdeleanu)
5 Horia-Ioan (danonica)
6 Alexandra (Jone)
Eu sunt super obosita, am lucrat numai pana la 10 seara, iar azi am avut liber dar am fost la dentist. De luni avem si noi bona, o doamna draguta, Vlad se intelege cu ea, azi i-am lasat singuri la pranz cat am fost eu la dentist, a papat tot si s-a culcat fara probleme, iar doamna mi-a calcat toate rufele, spre bucuria mea ! Ce bine e ! Eu si-asa sunt obsedata cu curatenia, acum nu mai am timp sa fac asa cum mi-as dori, dar macar mai am un ajutor.
Adita, esti de admirat, sa-ti traiasca micutul Stefan, sunteti f. frumosi cu totii !
Shobo, ma bucur ca ti-ai recuperat actele ! Deci faci tortul-masinuta ? Bafta, nu e greu !
Crinuta, l-am admirat si eu pe somnorila, care e leit tati al lui !
Patricia, multa sanatate Rebeccai, o mai tii acasa, nu ?
Amaya, chiar ca esti tare ! Pai tu chiar vrei sa te duci la examen?? Eu cand am nascut eram in sesiune si am facut o cerere la decan sa dau toate examenele in sesiunea de restante, dar fara sa le platesc.
Bdana, bafta multa cu noul job !
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
adita, sa va traiasca micul Stefan!!! va admir toata familia!
Bubu, da, categoric masinutza o fac, la cat de incantat e fimiu de masinutze... :)) tb sa o fac! zilele astea voi merge sa-mi iau coloranti de la Wilton ca nu am decat roz si culoarea pielii de la tzatzele si sutienul de pe tortul lui tati din dec :)
ce culori mi-ar tb? bleu si mai ce?
bafta cu bona! si noi ne mai uitam dar sper sa ne oprim la una... ne oprisem deja dar atat ne neserioase sunt............... ca o sunam si imi zice ca se angajeaza si ca al meu nu face la oala si ca de ce nu face ca ai ei faceau de la 6 luni 
si ca nu vorbeste si ca de ce nu vb.................
.. de parca nu-l vazuse acum 5-6 zile cand a fost la noi si nu parea incantata atunci... nu pot crede peste ce femei cu kuru in 2 luntre dam (scuzati limbajul, pls)... sunt asa scarbita de asta ... nu-mi vine sa cred ce ok parea cand a venit si ce nashpa mi-a vorbit la telefon, uite, asta e frica mea mare ca nu stiu cat de prefecute pot fi unele... Doamne ajuta sa gasim totusi alta buna! pe locul 2 pe lista e una cat de cat ok dar cu fata mai de tiganca asa... adica vopsita ff strident rosu si pare tiganca, poate nu o fi... :)), sa vedem.
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
crinuta si eu sunt pt INTALNIRE!!!! vineri dupa birou e ok? sa zicem 17:00? eu vin -ca vb cu mama si cred ca poate veni, numai sa nu o chem degeaba.. si voi sa nu veniti :(

: Stefan (18 ian. 2007)
Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)