Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA
Raspunsuri - Pagina 21
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Shobo
fetele, m-a anuntat sora mea ca e insarcinata in 5 sapt!!!!
uitasem sa va zic, sunt asa de bucuroasa!!!
in sf s-a hotarat si ea ca implinise de revelion 30 ani si cred ca asta a cantarit mult. e cam speriata totusi si vrea sa o vada Tutunaru dar nu da de el momentan... cica are ceva picaturi maronii si dureri ca niste intepaturi joase, eu parca as imi amintesc ca am avut si cred ca e normal, voi mai stiti???
multumesc!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Wow, felicitari surorii tale!
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Crinuta si
Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Shobo spune:
aaaaaaaaa, si nu v-am zis cea mai tare BOMBA: sora mea are termen exact de ziua mea, pe 9 oct!!! va dati seama ce bucurie mare pe capul meu sa nasca de ziua mea 
.
asa ca o mai am pe mama cat de cat disponibila pana in oct... ca apoi nu cred ca mai apare pe la noi, de la serviciu se va duce mai mult pe acolo ca e va fi nou nascut si sora la prima nastere ...normal!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
tomasa spune:
LA MULTI ANI REBECCA!!!
Sa fii sanatoasa si fericita ca frumoasa esti! Si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!
Patricia, te pup cu drag, sa-ti traiasca fetita si sa fie norocoasa!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
kris spune:
Wow, Shobo ce de vesti! Sarcina usoara surorii tale! E bine sa mearga la un consult. Stiu ca petele maronii, sau rosii nu sunt bune.
Pozele sunt superbe, iar tu arati foarte bine si eleganta, ca de obicei! Ma bucur, ca ai recuperat actele!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
tomasa spune:
Shobo, sanatate multa surorii tale si un bebelus sanatos! Felicitari, vei fi matusica! Ce-si doresc, fetita sau baietel?
Spune-ui sa stea in patut pana ii trec petele. Eu pete maronii n-am avut, doar secretii albe, dar dureri de burtica mai aveam...asa ca niste crampe menstruale mai usoare in primele saptamani.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
PatriciaArdeleanu spune:
fetelor, va multumesc din suflet pentru urari!
rebecca a avut simbata si duminica muci la greu, toata ziua i-au curs siroaie, si i-am si scos cu aspiratorul. As'noapte a tusit destul de mult asa ca si astazi este acasa.
petrecerea inca nu am facut-o, am lasat-o pe wekendul viitor sa fie si ea ok.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
ana maria spune:
La multi ani Rebecca !!! Sa cresti mare, sanatoasa si plina de voie buna!!!
Shobo felicitari surorii tale!!!
lbelciug spune:
Shobo, felicitari! Vei fi matusica, cu putin noroc chiar de ziua ta!
Cat priveste petele maronii, spune-i surorii sa nu-si faca griji. Cata vreme nu sunt rosii, e OK!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
22s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
kris spune:
Patri, sanatate maxima la sarbatorita! Ce-i dai?
Fetelor, eu am avut si pete maronii si pete rosii . E bine sa o vada un medic, pt linistea ei.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, multumesc. deja a primit o gramada de jucarii si hainute. eu am pus ochii pe o tricicleta foarte draguta si am vrut sa o comand dar momentan nu e pe stoc, sper ca pina simbata sa fac rost de ea.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)