Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Bogdan (Strunfita)
Andrei Razvan (Tigabita)
Iustin Gabriel (Gabi.i)
Gabriel (Catiflo)

SA VA TRAIASCA BAIETII, SA VA BUCURATI DE EI!

SI PT ASTAZI:

Rebecca Andreea (Patri)
Horia-Ioan (danonica)

Patri, sa te bucuri de minunea ta! Sa aibe parte de tot binele din lume, fericire si tot ce e frumos!
A-ti facut petrecere?

p.s. asteptam poze de la petreceri!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Liviana, rochita e rosie, rosie. Multumesc pt aprecieri! Uita-te aici
Dr. stomatolog nu ne-a recomandat vreo pasta speciala, ci doar sa insist mai mult cu spalatul, desi stie ca e mai dificil. Nu exista nici o cauza pt care sunt asa maselutele. Sunt pur si simplu asa!
Sanatate multa! Ai mare grija!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kris, e super balerina cu rochita rosie! Merci pt lamuririle cu dintii.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 22s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetele,

ieri dim m-am bucurat enorm caci la usa mi-a venit un tip cu TOT ce era in portofel, mai putin banii desigur :) pana si o cartele de metrou mi-au lasat-o.. cica l-a gasit pe la Razoare, ma rog, tipul era tinerel si cred ca spera intr-o eventuala agatzare ca ma luase ca si el e tot balanta... si ca noi balantele suntem imprastiate :)) si bla bla bla... la usa raspunsese sotul meu si cica era ff dur ca el nu vorbeste decat cu doamna :)) si m-a chemat sotul rpd ca si el spera ca e vorba de actele gasite. i-am dat si niste banutzi omului ca recompensa.. deci multumesc lui Dumnezeu ca mi-am recuperat actele... acum ma zbat sa imi iau alt tel de la firma iar yala deja a schimbat-o sotul sambata, asta imi va fi invatare de minte!!!
nu stiu cine spunea ca ea nu merge cu geanta in magazine; exact asa m-a sfatuit si un bun prieten, sa o las mai bine in portbagajul masinii in parcare, e mult mai safe. insa pb mea e ca hainele de femeie NU AU BUZUNARE INTERIOARE :((... si sa le pun in cele ext mi-e frica!!!
o sa vad... oricum e clar ca s-a degradat groaznic nivelul societatii si te fura si in incinte pazite / filmate..

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

pozele inca o data, eu i-am dat Public la Share dar nush de ce nu le face publice

http://new.photos.yahoo.com/dradetchi/album/576460762388110496

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Patricia, sa va traiasca micutza REBECCA!!! fericire si tot ce e mai frumos in viata!!!

LMA si fericire si lui HORIA IOAN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Shobo, super frumoase pozele! (Acum se vad.) Mi se pare mie sau Codrin parca seamana mai mult cu tati la fizionomia fetei?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 22s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

crinuta, ce somnoros simpatic ai tu acolo!

Liviana, pai cam asa spun majoritatea, ca o ia spre tati... numai bunul prieten de care spunea mai sus imi zice ca are expresia fetei mele.. sincer, si mie mi se parea ca seamana mai mult cu mine la nastere, insa vad ca o cam ia spre tati, sanatos sa fie! totusi ochii parca ar fi mai mult de la mine hehe :)), dar cam atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Shobo, chiar am observat ca si Codrin are niste pozitii asemanatoare. Pe mine pozitiile alea ma topesc.

Amaya, unde esti? Sa nu nasti fara sa ma anunti.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

fetele, m-a anuntat sora mea ca e insarcinata in 5 sapt!!!!
uitasem sa va zic, sunt asa de bucuroasa!!!
in sf s-a hotarat si ea ca implinise de revelion 30 ani si cred ca asta a cantarit mult . e cam speriata totusi si vrea sa o vada Tutunaru dar nu da de el momentan... cica are ceva picaturi maronii si dureri ca niste intepaturi joase, eu parca as imi amintesc ca am avut si cred ca e normal, voi mai stiti???

multumesc!

Mergi la inceput