FIV in Ungaria 8

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Maria nu am tradus nimic, totul era pe romana. I-am spus eu ce scrie, la consultatie. La unele i-am spus doar ca e ok (ca era mai mult scris, dar era ok; sau la examenul cito-tumoral era un scris indescifrabil, nu putea sa inteleaga nimic, desi erau si cifre, dar stiam ca e bine si i-am spus).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Am intrat sa pup fetele, sa va urez mult noroc in cursa FIV si sa-i dau un pup special Crinutei!

lachi 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi imi era dor de tine, nu te-am mai vazut de mult pe aici. Asta e pentru tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

lipsesc si eu 3 zile si cate s-au intamplat!
Liana si Daniela, FELICITARI!
pussi, tu urmezi
irlandeza, imi pare rau, tot va fi in cele din urma.

Va pup pe toate
Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va era dor de mine?
sa nu luati bata ca stau in pat cu leptop cu totasa ca numai scapati de mine

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adica aparui io si fugira'ti voi?
legaturoooooo primii mesajul multam frumos..da uitai sa'ti raspund

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Se pare ca noua ne era somn si ai ramas tu singurica.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

Liana,nasico,am ancercat sa te prind dimineata,dar cred ca dormeai daca la miezul noptii anca erai la comp.Deci despre medicamente e vorba:toate ia-le mai departe tot asa,doar la Folsav trebuie sa renunti.Ala nu mai trebuie,bine?

Te pe burtici,mamico.
Mirelus cu parul roz
PS.acum mia spus Alina,ca mai cautat azi,e vre-o problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor, felicitari Liana pt. bebei,desi nu am mai scris pe forum sa stiti ca v-am urmarit fiecare cuvintel, eu locuiesc la tara si acasa ca si la servici am internetul prin romtelecom prin telefonul fix, asa ca sunt taxata la maxim!am programare pe 5 martie la dr. Z, sapt. asta trebuie sa-mi fac analizele celelalte in afara de hormonale pe care le/am facut si au iesit OK, asa m-a spus dr.Z.,am emotii pt. celelate;la un moment dat aveam o mie de intrebari sa va pun dar acum nu imi mai vin in minte decat cateva:ziceti-mi va rog daca la consultatii trebuie sa avem ceva pregatit capod sau halat sau gasi acolo? ma mai intereseaza anestezia pt. punctie daca este totala sau locala, cat dureaza si daca ati avut ceva dureri dupa punctie? mersi si succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Maria eu i-am scris dr-ului pe adresa zjkaali@mail.tiszanet.hu si am primit raspuns repede. Am folosit si adresa data de Pussi si Crinuta.
Pupici la gravidute si la toate celelalte fete

Mergi la inceput