FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 7
mariaa28 spune:
Pussisaru' mana pentru adresa . Da se pare ca si eu am trimis mesajul tot la aceasta adresa .
Se poate ca dr. sa raspunda doar celor care au mai fost la dansul?
cornelianeli spune:
nu mariaa28,exclus,dr.zadori raspunde la mail-uri,ai putina rabdare probabil este ocupat,sau nu este la clinica...
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
gabitu spune:
mariaa28 sunt de aceeasi parere cu cornelianeli. Dr. Zadori raspunde la toata lumea. Mai incerca sa trimiti odata mesajul. Cand va putea sa iti raspunde o va face. Nu stiu cat de repede dar se va intamppla sigur. Multa sanatate.
Gabita
mariaa28 spune:
Fetelor multumesc de raspuns.Mai astept pana luni si daca nu primesc raspuns o sa-i trimitun nou mesaj. Va doresc un week-end placut.
crinuta71 spune:
Mariaa28 anul trecut, in vara, cand vroiam sa ma programez la prima consultatie la dr. Zadori, i-am scris un e-mail. Am asteptat vreo saptamana si nu am primit raspuns. Asa ca dupa aceasta perioada, sotul meu l-a sunat si a vorbit direct cu el. Ai putea sa faci si tu la fel, sa-l suni (sau sa-i mai scrii un e-mail si daca tot nu raspunde, nu ezita sa-l suni).
Si mie acum mi-a spus sa-i trimit rezulatele analizelor hormonale prin e-mail (vreau sa fac un nou FIV tot cu el). Daca nu raspunde, probabil ca am sa-l sun. Cand am fost la ultima consultatie, mie mi-a spus sa-i dau adresa lui de e-mail la cineva, sa-i scrie pentru programare. Eu i-am dat adresa acelei persoane si dr. Zadori i-a raspuns imediat. Poate ca nu a primit mesajul tau, nu cred ca daca l-a primit nu raspunde (sau poate e plecat). Dupa ce il vei cunoaste, ai sa-ti dai seama de asta, e un om deosebit.
pentru toate fetele de aici
mariaa28 spune:
Crinuta 71 eu am programare pe data de 24 aprilie. Dar vroiam sa stiu cu ce analize sa ma duc si la ce ora (programarea mi-a facut-o un prieten vorbitor de lb maghiara si nu a intrebat la ce ora sa fiu acolo). Atat doream sa stiu si mailul a fost cu aceste cerinte. Daca puteti sa-mi spuneti voi nu-i mai trimit niciun mail.
crinuta71 spune:
Mariaa28 eu la prima consultatie anul trecut, m-am dus cu aceste analize (luate de pe forum, de pe prima pagina a acestui subiect) si de la alte fete care au fost acolo. cand l-a sunat sotul meu pe dr., l-a intrebat daca trebuie sa mergem cu aceste analize (i-a spus ca le avem de undeva, dar nu le-a insirat exact analizele) si dr. a spus ca da:
- pentru sot: Ag HBs (pt. hepatita B), Ac HCV (pt. hepatita C), Ac HIV (pt. HIV); spermograma si spermocultura (spermocultura am vrut noi sa o faca, si am fost inspirati pentru ca se pare ca sotul meu avea o infectie)
- pentru mine: Ag HBs (pt. hepatita B), Ac HCV (pt. hepatita C), Ac HIV (pt. HIV); hormonii in ziua 2-3 a ciclului: Prolactina, Estradiol, LH si FSH; ex. cito-bacteriologic; cultura din col
Daca bine imi amintesc, doar aceste analize le-am dus la prima consultatie (sper ca nu am uitat ceva). Apoi am mai facut ce mi-a mai spus el (analizele pentru anestezie). Insa nu stiu daca acum nu s-a mai schimbat cumva ceva.
(Tot la prima consultatie am mai dus copie dupa dosarul cu cele 5 IUI si 1 FIV care le mai aveam facute la Cluj si analizele pe care le aveam in acel dosar, filmele si rezultatul histerosalpingografiei si rezultatul laparoscopiei (insa acestea daca nu le ai facute, nu e obligatoriu sa le duci). E bine sa duci orice ai facut pana acum.) Poate mai stiu fetele ce se mai cere acum pentru prima consultatie, sa nu se fi schimbat cumva ceva.
crinuta71 spune:
Maria am uitat ceva. Tot din secretie am facut si Clamydia.
Cornelianeli inca nu stiu cand incep.
mariaa28 spune:
crinuta71 ai tradus cumva rezultatele laparoscopiei si HSG? Eu am aceste investigatii facute dar trebuie sa le duc traduse in lb maghiara sau ii explic eu la consultatie?