FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 6
nmirela71 spune:
Buna fetelor!
I-am promis Lianei ca va scriu ,deoarece ea anca e legata de pat.Avem vesti bune :Hcg,astazi 1066,si prin asta v-am spus tot
,asa-i?
Va pupu pe toate si nu va suparati ca nu va scrie dar nu are voie sa stea mult an fund
Mirela
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Mai sti pe unde era clinica?
Noi 2 singurei
nu mai stiam,dar am gasit-o pe net:
http://www.sims.ie/home/default.asp
adr e la about us- location(unde dau detalii exacte despre cum sa ajungi acolo cu masina,autobuzul,etc):
The Sims Fertility Clinic,
Grosvenor Rd,
Rathgar,
Dublin 6,
Ireland
Ph: +353 (0) 1 4977774
Fax: +353 (0) 1 4977974
Email: doctor@sims.ie
inca o clinica:
http://www.naturalfertility.ie/contactus.asp
despre cea din Rathgar am auzit ca e f buna.
va pup
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
daniela76 spune:
vreau si eu sa va spun ca beta hcg de azi este 858.3...marisor, nu..
Liano mi-ai luat-o inainte...bravo, fato..
danielal
gabitu spune:
Pussi am raspuns la apel. Tu cand te duci la Chivu? Daca tin bine minte te duci si iti faci hormonalele din ziua 2, asa-i?
Liana si Danuta cate o . Aveti grija de . Nu-i bai ca nu sunteti aici, aveti un motiv mai mult decat intemeiat. Atunci cand va fi bine va asteptam cu detalii.
Mirelus cu parul roz multumim pentru informatiile despre Liana si multa sanatate tie si copiilor tai.
V-am pe toate.
Gabita
cornelianeli spune:
buna dimineata
liana si daniela posesoare de bhcg frumoase stati in pat si aveti grija de bebelusi
crinutam-am lasat pagubasa cu medicamentele compensate....sper sa ne incadram si in timp,tu cand incepi?
pusi sa dea Dumnezeu!!!tuturor sa ne dea!!!
va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
gabitu spune:
Maaaamaaaaaa ce liniste pe aici. Unde sunteti cu toatele ? Faceti ?
Cate o si un la toata lumea.
Gabita
andicu spune:
Acum reusesc si eu sa intru sa va salut!
Liana si Daniela, felicitari pt furmoasele valori! se pare ca s-au prins bine bebeii! sa va dea Dumnezeu sarcini usoare in continuare si copii sanatosi! aveti grija mai mare de voi acum , la inceput, ca sa va bucurati de sarcina mai incolo!
Pussi, bebe misca de zor; cateodata mai mult, in unele zile mai putin, dar acum sunt capabila sa-mi dau seama cand misca bebe si cand e vreun organ deranjat . Anul asta o sa vedeti si voi cum e!
tuturor!
Andicu 17+
Poze noi