FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 5
pussi spune:
Liana vezi si - e al tau, daca te mai prind la calc. o sa aplic o bataita la.
Pisulica mersi de info, spor la invatat!!! Bafta la examen..dar mai e pana atunci. Ma bucur ca ia reusit sa slabesti atat de mult, eu nu ma mai chinui, iau si Elevit si Maca..si ma pregatesc de FIV - sunt asa de bucuroasa ca-l fac iar..de parca plec in concediu pe o plaja insorita
Camisv, Tanyuta, Nmirelamersi pentru lamuriri
Crinutace bine ca ai intrat si tu
Andicu cand misca Punctulet?? +
Mika tu ti-ai bagat internet..ca sa nu-l folosesti??? Printesa ce face??
Timisorencelece ziceti de intalnealaEu si zori ne oferim voluntare
Cornelianelidin Ro compensat poti sa-ti cumperi doar Gonal F, aici e sub forma de fiole de 75 Ui, la unguri e sub forma de pen de 450 Ui si parca 300 Ui. daca cumperi de aici, compensat 6 fiole..ca sa ajunfi la 450 Ui ..e o diferenta de 100 Ron(mai ieftin in Ro)..cu aproximatie, dar eu zic sa nu te incurci ...ca poti primi doze de 112,5 Ui, ma refer la tratament, si folosesti 1 fiola si ceva din a doua..restul il arunci...si atunci e mai mare risipa. Sper ca m-am facut inteleasa, plus ca sper sa nu fie diferenta de concentratie..sau altele intre cele 2 produse
PUSSI
cornelianeli spune:
buna fetelor
ZoRi am prima "intalnire" cu dr.chivu pe 26 martie
dupa calculele mele Cm ar trebui sa-mi vina pe 1 aprilie,daca imi da AC le incep din prima zi de CM?
am intrat un pic in panica pentru ca sotul meu sta maxim 4 luni acasa si mi-e teama ca nu ne incadram in timp
pussi uite la asta nu m-am gandit...si diferenta e mica asa ca nu merita, multumesc inca o data
crinuta
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
pussi spune:
Cornelianelidaca e totul ok iti poate da AC, sa ai toate analizele facute!!la mine asa a decurs. Dar el decide, daca iti da sau nu AC...depinde si de anisori, si de nr. kg...si de profilul hormonal, de diagnosticul pe care il ai acum. Barbatelul pe ce perioada e acasa??
PUSSI
cornelianeli spune:
pussi sta aproximativ 4 luni si vine la inceput de martie
eu am 28,profil hormonal ok,cauza fiind masculina,oare sunt sanse sa nu-mi mai dea AC???
kg????conteaza si numarul kg???nu m-am mai cantarit de mult dar merg la sala
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
emaaimee spune:
Liana,felicitari.ce ma bucur pt tine.am uitat sa iti zic ca nu am mai avut atunci nevoie sa trimit prin tine.m-am decurcat direct.te pup,sarcina usoara.
Irlandeza, imi pare tare rau.parca e o clinica pt cei cu probleme de conceptie in Dublin,am trecut odata pe langa ea din greseala.
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
mariaa28 spune:
Fetelor va rog frumos sa-mi dati si mie adresa de mail a dc Zadori.
Eu am vazut una pe aici pe forum si i-am trimis un mes. dc. dar se pare ca nu a ajuns unde trebuie pt ca i-am scris acum o saptamana si nu mia raspuns. Am vazut ca unora dintre voi va raspuns imediat si de aceia eu cred ca acel mail trimis de mine nu a ajuns la el.
Va multumesc mult.
pussi spune:
Cornelianeliin conditiile astea..eu zic ca e totul ok si primesti AC..si ramai si
Gabitupe unde te plimbi???
Auburn + Bebelusa miscatoareda, ai dreptate, mi-a mai venit inimioara la loc, nu pot sa zic decat ca am incredere in DD ca o sa-mi dea si mie copilasul meu...ca nu e cand vreau eu, asta e alta poveste, dar o sa fieCe zici de intalneala??
mariaa28eu asta o am, de pe cartea de vizita:
zjkaali@t-online.hu
PUSSI
crinuta71 spune:
Mi-Ki mi-Ki pana la urma vei veni si tu la szged la FIV?
Cornelianeli eu am inceput Ac din ziua 3 a ciclului si am luat 24 de tablete. Am vazut ca au fost fete care au inceput in ziua 2 a ciclului si au luat numar diferit de tablete. La FIV-ul care urmeaza, dr. vrea sa-mi faca FIV fara AC, deci exista varianta si sa faci FIV fara AC. eventual sa-i spui la dr. problema cu perioada cat sta sotul tau acasa, ca va face in asa fel incat sa fie bine. In privinta medicamentelor compensate, la Szeged nu sunt doze atat de mari, si se da Gonal F pen (mult mai usor de utilizat), asa ca nu cred ca merita efortul sa umbli dupa compensare. Si asa cum spune si Pussi, uneori iti scrie si doze de 112,5.
Pussi cand incepi?
pentru toate