FIV in Ungaria 8

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Liana, dar totul e bine cu tine , cred , nu ? Dupa injectiile pe care le-ai luat.

Lucialu, eu stiu exact zilele in care am prestat, si dupa calculele mele , vineri cand dr. a spus ca vede sarcina de 4-5 sapt, ar fi trebuit sa fie de fapt 7 sapt. M-am gandit ca poate embrionul o fi mai mic, nu s-a dezvoltat cum trebuie, asta daca intradevar e sarcina. Dar, atunci nu inteleg de ce am sangerat o sapt. intreaga!!

Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Pussi ti-am trimis un PM. Hai ca . Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Irlandeza de la clinica nu ti-a spus nimic . Eu am crezut ca s-a rezolvat, intr-un fel sau altul. Esti la fel ca saptamana trecuta ? Multa sanatate si o . Te .

Gabita

Mergi la inceput

Abia miercuri am programare la eco si inca astept dr. sa ma sune cu rezult. BHCG. Am sunat la vreo 3 clinici particulare, si cica nu-mi pot face eco pt. ca nu sunt pacienta lor, desi o eco e 100 euro. Adica trebuie sa merg la controale regulate la ei, si cand raman gravi, atnci imi face si eco, pe bani.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Irlandeza . Mai este putin pana miercuri. Hai capul sus si multa BAFTA.
O pentru tine.

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

IrlandezaMda.Pentru ca dincolo se merge pe sistemul cu asigurarile private,s.a.m.d. si nu se arunca sa-ti ia banii ca sa nu aiba ei probleme cu controalele la acte si bani.
Cu sangerarile ar putea fi orice.E clar:pana nu te vede un nenorocit de dr. totul este supozitie.Ai grija de tine si fi tare iubita!Si unde ti se inchide o usa, deschide-o cu capu' daca trebuie sau intra pe fereastra!Nici macar peste un medic roman nu poti sa dai acolo?POate te ajuta si-ti spune cum sa mergi prin toata birocratia lor.Sa ajungi la un raspuns.
Te pup si chiar daca nu tin legatura des cu voi, eu sunt la endometrioza, ma gandesc la voi si ma rog si pentru voi.Cum as putea sa va ignor cand sunteti atat de curajoase?

Mergi la inceput

Gabitu, mersi pt. si . Hai ca-ti trimit si eu
Intradevar , nu mai e mult, dar daca-s sti ca e sarcina as lua niste utrogestan, ca mi-a adus sotul din Ro. Dar daca nu stiu, n-as vrea sa-mi faca rau.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

liana, iubita imi pare tare rau sa aud asta, dar sigur vei reusi daca stai cuminte in pat si asculti de tata Zadori..eu iti tin pumnii stransi si ma rog la DD sa fie bine
eu am facut eco, am un bb, cel putin asa se vede acum, sunt super fericita, i-am auzit inimioara batand

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hop si io
BhcG..32063 o fi bine?Mirelush cu parul roz ia vezi tu ce zice ne'a Chhivu maine

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Fetele bag si eu nasucul pe aici...ca nu vreau sa mananc bataie de la Liana...nu de alta dar trebuie sa fie foarte, foarte cuminte si sa stea in patut...
Despre mine nu am noutati...decat ca "bag" legislatie in mine...pentru examenul din 3-4 martie...
I-am scris saptamana trecuta lui Z., iar dupa vreo 2 zile mi-a raspuns ca-mi va scrie in curand un e-mail detaliat , ca este "extremely busy these days"...normal era foarte ocupat cu Pussi...Il mai las vreo cateva zile "busy"...dupa care pun mana pe ...

Fetelor nu va suparati ca scriu mai rar acum (dar la greu ), dar citesc ce faceti fiecare...

la toate unguroaicele

Pis

Mergi la inceput