FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 22
pussi spune:
Mika Printesa
Gabituletrece repede
DanielaTin pumnii pentru azi la eco...Sanatosi sa fiti!!!
PUSSI
gabitu spune:
Danuta mult succes la eco . Sa-ti vezi samburelul/eii si sa ii/le auzi inimioara. Sa fiti sanatosi.
Te .
Gabita
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Pussi iti doresc ca de data asta sa ti se indeplineasca visul de a avea un . Iti tin pumnii ca tratamentul sa fie cu succes!
Cenusareasa sa vii cu vesti bune!
Liana ai multa grija de tine si de bebe din burtica!
Fetelor, abia astept sa ajungem si noi la Szeged, mai avem o luna si ceva, dar nu mai am rabdare!!Intre timp, am dat-o pe maca, ne-am invatat cu tratamentele si parca stam degeaba daca nu luam cate ceva
Va pup pe toate!
Vreau si eu un
Liana30 spune:
io va pupacesc pe toate..
legaturoooma rog pentru tine ..de fapt ne rugam pentru tine sa fie bine..noi toti
cenusereasooo tin pumnii!!si multumesc pentru tot..sa gasesti priza aia de net sa poti vorbi cu noi..
danielaaaaa chiar daca numai fcui echo azi tot te tin de mana..va fi bine..sau vor fi bine..unu doi????haiii sa vii cu vestea cea buna
Mirelush cu paru roz multumesc pentru tot..te puppp
Tia nu mai zici nika????
ileanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaastiu ca stai dupa perdea da ma vezi..te puppp
teacred ca m'ai intrebat ceva dar am uitat sa'ti raspund..sa ma ierti te rogg poti sa ma mai intrebi ca daca nu uit iar iti spun tot
gabitu,ioana_p76,cornelianeli,irlandeza,ioana 78
Zoriiiiii da ce credeai ca te uit?nuuu ihiii chiar daca nu am vb la tel ti'am auzit voceasi nu era a lui ioana pe care o pup..era a taa stiu io,,
Leliutzaaaa mii dor de tine..
Mika pup pe tine si pe printzesa..
Pis vrei bataie????mii dor de tine..
Ramonikooo
daca mai uitai pe cineva nu fusa cu intentie
eu repetai din nou bhcg acum astept rezultatul..vine dupa ora18.00,,mai am de asteptat
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
irlandeza spune:
Liana, cum te mai simti, mai sangerezi ?
Am sunat si eu la spital sa vad BHCG-ul , si mi-a spus secretara ca o sa ma sune dr. ca ea nu stie rezultatele. Asa ca astept sa vad .
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
internet spune:
Pussi multa bafta
Liana sunt aici , ai grija de . Leliuta nu intra pe internet, eu ii spun toate noutatile .
Bafta la toate
Tia si Daria
Liana30 spune:
irlandezoo atunci tinem pumnii si tie..sa dea domnul sa fie bine..io inca mai sangerez..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
lucialu spune:
Irlandeza, pup fata dulceNu stiu ce fel de dr.-i sunt acolo la voi, dar...Eu la medicina legala am invatat ca sperma este viabila timp de 72 de ore.Nu stiu ce sa spun, decat ca ar fi bine,stiu ca este fff greu, dar fa tot posibilul sa-ti pastrezi sangele rece ca sa poti sa te gandesti mai bine la cam care ar fi fost momentul cand ai rams.Ca doctorii vad eu ca te-au zapacit de tot cu varsta sarcinii.Si acum in stadiul asta incearca sa fi calma cat poti tu, ca indiferent ce va fi, va fi, dar sanse mai bune ai daca esti calma.Te-ai gandit sa suni la un dr. din Romania?Probabil ca nu vor dori sa-si dea cu parerea,daca nu te pot vedea, dar poate reusesti sa gasesti unul,atat ai nevoie, care sa o faca.Si apoi pui in balanta tot ce stii pana la ora actuala.Dar trebuie neaparat sa ai sangele rece.Ca sa vezi daca este o greseala pe undeva, care este si ce trebuie sa faci.Sunt lucruri care nu depind de tine, dar pot fi altele la care poti gasi o solutie, pentru ca tu stii cel mai bine ce se intampla cu corpul tau.Sper ca n-am fost nelalocul meu si daca iti par asa te rog scuza-ma.Nu vreau sa-ti dau dureri de cap in plus.
pussi spune:
legaturoooooooo te-ai gandit sa strigi catalogul???Doar sti ca toate iti tinem pumnii
Pisti-ai facut programare ..i-ai scis mail lui Chivu???Spor la invatat
Andicule Pe unde plimbi Punctuletul????
Tia+Daria
ioana 76o sa vezi ce repede trece timpul... se pare ca, cu voi nu am nicio sansa sa va vad...pe 27...o sa fiu in patut!!! Si cu gabitu sunt mici sansele!!! Sunt multi factori de care depinde. Dar ne vedem in toate in aprilie-mai cand o sa fiu si voi in focuri
PUSSI
gabitu spune:
Liana cu galeria pentru tau. Iaca si galeria: . Ai grija de voi. Multa sanatate.
Pussi nici o problema, ajungem noi sa ne vedem pana la urma .
Pupici la toate fetele.
Gabita