FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 20
pussi spune:
gabitule, crinuta, andicu multumesc frumos
imi doresc din tot sufletul sa fie intr-un ceas bun!!!
Legaturoooooooosper sa fi deja injectata la ora asta!!! Sunt alaturi de tine
PUSSI
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Desi inca nu am inceput procedura,mai am putin si vreau sa ma aprovizionez cu tot ce e necesar din timp....Am inteles ca e foarte bine sa avem pt orice eventualitate progesteron injectabil si aceste injectii se gasesc numai in Ungaria.Va rog frumos sa imi spuneti care e denumirea in maghiara,daca in Ungaria se poate cumpara de la farmacii fara reteta sau daca trebuie reteta daca e valabila o reteta din Romania.Si cam cat costa.Exista vreo modalitate de cumparare on-line, sau cum?Va multumesc anticipat, tin pumnii fetelor in focuri si va doresc mult, mult succes celor care in curand veti incepe procedura!
Kora
ioana78 spune:
Ciao gagici !
Chiar daca nu scriu f des , sunt mereu in zona pt a afla ce faceti !
Pt gravidute multi si sarcina usoara, fara probleme !
Celor care se pregatesc pt fiv le doresc sa reuseasca sa fie cu sanatos !
Am vazut ca ni s-au alaturat fete noi ! Le doresc reusita din prima la Szeged !
Noi avam programare in 3 apr . Cum luna feb e scurta, martie cu eveminente, zilele vor trece repede...Care din voi veti fi pe acolo in aprilie ?
Va pupicesc
nmirela71 spune:
KoraPop,ti-am raspuns la PM.,daca te mai intereseaza ceva scriemi.
Gabitu,si eu stiam ca Posta rapida,e rapida....dar nu-i asa.Eu am vrut sa-i trimit Lianei fiolele dupa ce am vorbit cu Nea.Chivu si mi-au spus la Posta ca doar miercuri le va primi,asa ca am ancercat alta modalitate le-am trimis ca scrisoare recomandata ,sa vedem...
Pussi si luni esti la Klinica?Am ceva de vorbit cu tine,cand ne-am putea antalnii?
Bun venit la toate fetele noi,si va doresc sa nu stati mult pe aici.
Liana nasico,ce faci ,esti bine? Ti-ai facut ieri injectiile?Am asteptat sa ma suni.
Mirelus cu parul roz
Liana30 spune:
sunt injectata..ma simt mai bine,,stau in pat si astept sa vina luni sa fac testul sa vedem ce o iesi
va multumesc la toate..
aaa uitati intelesai eu gresit sau merge cineva la clnika luni??/daca da vreau si eu sa vb in particuler
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
nmirela71 spune:
stiai ca la tine ma refer nasico???!!!
Eu de Cenusareasa vorbeam,, Asa am anteles ca ea va veni luni la szeged.Am sa o caut daca nu se supara,OK?
Mirelus cu parul roz
pussi spune:
Fetelor am primit verde...iau Ac si Elevit!!!
Mirelussunt in Ro de ieri..trimite-mi Pm!!
PUSSI
cenusareasa spune:
Nu ma supar mirelus,numai ca eu vin la clinica marti la 14.30,atunci e programarea iar in Szeged voi fi luni seara.Daca are nevoie cineva de ceva pot face curierat.
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
Liana30 spune:
cenusereasa incerc sA te sun dar nu raspunde nimeni..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"