FIV in Ungaria 8

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gabitu cu posta rapida ajung miercuri..gata se rezolva imi da Sheri

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

e ok????

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Pussi, imi pare rau de intalnire, dar noi plecam sambata pentru o saptamana la schi, deci nu pot sa vin.
sa va simtiti bine si sa povestiti si pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mai fetelor, lamuriti-ma daca puteti , ca eu nu mai inteleg nimic.
Tocmai vin de la spital. Fac eco, si dr. imi arat o sarcina ( la mine) de 4-5 sapt. iar eu umblu de 2 sapt. la spital si fac teste peste teste ca de, am pierdut sarcina. Si-mi zice dr. ca sa nu ma bucur ca de-abia acum incep sa pierd sarcina. Ca BHCG-ul, a fost la 4 sapt. 246, apoi la 5 sapt. a scazut la 190, iar peste 3-4 zile a crescut din nou la 1000!!!!!!!! Iar in tot acest timp eu sangeram. Iar dr. mi-a spus tot timpul ca nu vede sarcina. E prea mica, s-au s-a eliminat deja. Pai eu trebuia sa am 7 sapt. acum , iar ultima prestatie a fost pe 4 ianuarie, deci cum naiba sa reziste gigeii aia inauntru 2-3 sapt? Ca ea zice ca e de 4-5 sapt. acum.
Bun. Duminica s-a terminat sangerarea, ,marti am fost la alt test de sange , care aflu ca a fost 500, desi pe rezultat apare un simplu 5. Cica e prescurtare Si atunci pe 246 de ce nu l-a prescurtat? Asa. Si-mi face alt test de sange azi sa vedem ce valoare are. Ma suna mai pe seara, daca nu sa sun eu luni. Si miercuri un nou eco. Si o intreb daca nu-i SEU, ea zice nu, si nu am dureri intradevar, la care ea zice, o sa ai ca doar pierzi sarcina.
Si am intrebat-o de ce am sangerat acu 2 sapt. daca nu am pierdut sarcina atunci ? Si cica , nu stie!!!!! Pai poate daca-mi dadea ceva cand am fost in prima zi la spital si-mi spunea sa stau in pat.......poate acum inca aveam bebe. Dar sunt niste INCOMPETENTI.
Si eu aveam concediu medical pana azi inclusiv, de luni ar trebui sa merg la servici. Pai daca eu incep sa sangerez iar si sa am dureri, cum sa merg , si cum sa-i explic eu managerului meu ( barbat) ca eu de-abia acum pierd sarcina, si precis el o sa ma intrebe ca de ce am stat atunci 2 sapt. acasa, nu pt. asta?
Deci, spuneti-mi voi, daca stiti, ce s-a intamplat ?

Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor mi-a venit si mie CM....am Vorbit cu dr. Zadori, maine dimineata trebuie sa fiu la Szeged!!!
Irlandezasincer nici eu nu pricep nimicIncearca sa mergi la alt dr....si nu inteleg de ce trebuie sa o pierzi???Te pup si sa fie DD cu voi!!
Camisvimi pare rau ca nu poti veni...concediu placut, cu multa odihna si relaxare, sa te intorci cu forte proaspete
cenusareasadrum bun!!! te astept cu vesti bune
teate satept cu urmatorul sir de intrebari
mariaasa nu faci laparo inainte de intalnirea cu Zadori...lasa-l pe el sa decida

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Pussi ai vazut ca totul este bine? Sa ai si tu un start in forta . Sa fie de bine si cu bebei .
Irlandeza mergi si la alt . Nu se poate sa nu existe un care sa iti explice ce s-a intamplat. Poate pussi are dreptate si nu il pierzi. Nu stiu ce sa zic .
Liana ma bucur ca s-a rezolvat dar am o intrebare. Eu stiu ca daca trimiti cu posta rapida face maxim 24 de ore. Ma insel ?
Va pupacesc pe toate si bafta la cele ce au nevoie.

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Caut acum disperata pe google o clinica privata pt. un nou eco, ca la public astept cateva luni pana ma ia. Si incerc sa dau telefoane pe la cunoscuti, poate ma indruma cineva unde sa merg.

Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Irlandeza fi optimista trebuie sa te poata ajuta cineva. Tot timpul exista speranta. Ai grija de tine.

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pussi bafta maine! Te astept maine sa ne dai vestea ca ai inceput un nou FIV!
Liana ma gandesc la tine si iti tin pumnii sa fie totul bine.

pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari de la Constanta unde a venit primavara!
...si eu stau in casa inconjurata de servetele si ceaiuri, caci
am racit! usor, nimic grav, doar curge nasul si m-a durut ieri gatul un pic, dar suficient cat sa fiu consemnata la domiciliu cand afara e soare si 16 grade C !

Vreau sa urez multa bafta fetelor in drum spre Szeged!
Pussi, sa vii maine cu vesti super bune!
Liana, ai grija mama de tine, si stai linistita, ca treci peste asta! o sa vezi ca dupa 9-10 saptamani o sa scapi de probleme!
Irlandeza, imi pare tare rau ca treci prin asemenea emotii! sa ne spui ce ai rezolvat! poate da Dumnezeu si e de bine! iti tin pumnii sa fie asa!

tuturor!

Andicu 18+
Poze cu burtica

Mergi la inceput