Durerea unei pierderi de sarcina (16)
Raspunsuri - Pagina 15
blueeyes2003 spune:
Fetelor l-am sunat pe dr. si i-am zis ca as vrea sa ma duc astazi.Ma asteapta la ora 15:00.Offf...mor de frica!
Sa-mi tineti pumnii!
Mirela
Della spune:
Mirela draguto, ma bucur ca ai reusit sa ajungi azi la dr. Eu, fiind trecuta prin ceea ce ti-am scris, consider ca asa este cel mai bine. Daca a fost sa fie oprita in evolutie, asta este cea mai buna decizie. De chiuretaj sa nu-ti fie frica , nu o sa te doara, ai sa vezi . O se te simti usurata. Ma gandesc la tine si abia astept sa te aud ca ai trecut cu bine peste.
martha78 spune:
Mirela, sa treaca cat mai repede ziua de azi si fara prea multa suferinta si durere..roaga-l pe dr sa-ti faca anestezie generala, e mult mai bine
ma fac din ce in ce mai mare
irinabobe spune:
mirela iti tinem pumnii. subscriu la ideea cu anestezia generala dar chiar daca va fi locala sa stii ca dureaza foarte putin cateva minute. eu chiuretajul la elias l-am facut dupa ce mi-a dat o fiola de mialgin care nu a avut nici un efect asa ca am simtit tot. este suportabil si nu dureaza mult. pupici si tinem pumnii.
7+
irinabobe spune:
te asteptam cu vesti diseara. si hai fuguta ca ai treaba tre sa prinzi odiseea de noiembrie-decembrie.
7+
Michelle81 spune:
Mirela-cred ca e mai bine ca ai obtinut azi programare,sa treaca odata,e mai bine decat sa astepti pana luni!Draga mea ma voi gandi la tine,sper sa nu fie dureros...si sa treaca cat mai repede.Te pup dulce!
Della spune:
Michelle iubita , nu am apucat sa-ti spun cat de tare ma bucur ca te-ai decis sa mergi inainte . Asa frumos ai scris despre gandurile tale, despre decizia ta, incat esti de admirat. Ma bucur sincer pentru tine. Vezi ca esti o luptatoare? O sa vezi ca in timp mult mai scurt decat iti imaginezi tu acuma, vei fi fericita si implinita. Pasul cel mai greu, de a accepta durerea, de a invata sa traiesti cu ea, l-ai facut . Iti doresc tot binele de pe pamant.
bibyrox spune:
Mirela iti tin pumnii iubita sa se termine cat mai repede si sa nu te doara.. fizic ca sufleteste nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci! Totusi esti o femeie puternica si sunt sigura ca iti vei reveni cat mai curand! Sa fii tare!
Flavia off imi pare tare rau ca esti bolnavioara dar poate ar trebui sa urmezi sfatul Dellei si sa mergi la dr.!! El iti poate spune sigur ce medicamente ai voie. Pup fruntea cea fierbinte sa te faci bine cat mai repede!
Michelle ma bucur mult ca ai revenit alaturi de noi!!!
Fetelor ma doare dobitocu' de mor!! Dintr-odata asa m-a luat. Aseara am uitat sa iau test sa-l fac azi dimineata... o sa cumpar diseara si il fac maine sau poimaine! Desi eu nu prea cred ca e bebe.
Va pupic!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby