Durerea unei pierderi de sarcina (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Flavia, imi pare tare, tare rau ca esti bolnavioara.
Fir-ar sa fie! Nu dispera, o sa vezi ca va fi totul bine. Ia medicamentele prescrise de medic, ca sigur stie el de ce ti le-a recomandat, si gandeste pozitiv!
Ma gandesc la tine si sunt alaturi de tine sa fie totul bine!

Mirelush, curaj iubita! O sa vezi ca e mai bine sa mergi azi, in felul asta ai 2 zile la dispozitie in care sa fie sotul cu tine, sa nu fii singurica. Te pup si te imbratisez cu drag!

Va pup pe toate, suflete inimoase ce sunteti!
Desi nu am mai scris, de urmarit va urmaresc zilnic.
Nu am mai scris pentru ca de 2 saptamani ma simt rau, greturi, cu senzatie de lesin si sfarseala. Abia ma tin pe picioare si abia rezist la birou. Este cumplit. Inca nu am gasit remediul. Astazi imi fac si eu programare la medic si sper sa fie totul ok.
Numai bine si aveti grija de voi.

Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Nana draga de tine, stiu ce simti si din pacate nici eu nu gasisem vre-un remediu, decat trecerea timpului si avansarea sarcinii. Totusi, nu stiu daca la tine functioneaza, mie imi era bine doar daca mancam. Asa ca am mancat aproape tot timpul, am si pus pe mine in cele 19 saptamani aprox. 8 kg!!!, dar le-am si dat jos dupa (asta acuma cu ultima sarcina). Si cu Richie, defapt, cam la fel a fost, am pus pe mine in primele 5 luni cam 9 kg iar pana la sfarsit aveam doar 13 kg in plus, ceea ce e bine. Deci, eu te sfatuiesac sa mananci daca pe perioada cat mananci iti este bine. Mie imi prindea bine cartofii fierti in coaja, cu unt si sare, atat tot. Ar mai fi o idee, supa de varza acra cu carnati afumati, si asta o toleram. Lamaia o mancam tajata felii, cu sare pe ea. N-ai idee ce buna e cu sare! Pana nu am incercat, nu am crezut. De atunci nu o mai mananc numai asa.

Mergi la inceput

Della, ptr sfaturi.
Eu sunt la faza la care mi-e foame de mor, imi pun sa maninc si apuc sa iau de 2-3 ori si mi se face rau, efectiv nu mai pot manca de greatza!

Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Nana , intradevar nu e senzatie tocmai placuta sa iti fie rau tot timpul dar acesta este un rau necesar pentru binele sarcini. Eu zic ca bebe merita tot sacrificiul acesta. In o luna -doua o sa te simti cu mult mai bine ai sa vezi.
Flavia tu cum te simit azi?
Ralu ce mai faci?
Va pup pe toate

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Nana, ai incercat cu B6 injectabil?

Gabi

"...sunt doar un om in cautarea unui strop de frumusete nepangarita..."

http://tt.lilypie.com/VIEZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Mari merci mult, vad ca fetele iti lauda burtica si ce bine iti sta cu 3 domnisoare nazdravane da eu nu gasesc sau nu stiu unde sa ma uit la pozele tale..
Laura Ioana..da stiu ca trebuie sa gandesc pozitiv si sper ca de data asta totul sa fie ok. Dar na totusi ma gandesc la sarcina trecuta..incerc sa le compar..si imi fac ganduri negre de una singura. Iti tin pumnii sa fie si la voi cu ohisori ...
Flavia ce sa zic sunt optimista..doar ca azinoapte m-am tot framantat si gandit si stresat ca poate ar trebui sa iau ceva pentru fixarea, mentinerea sarcinii ca vad ca fetele din ro cam iau tot felul care mie imi sunt straine ...eu ma tratez cu acid folic si am gasit azi ceva vitamine ramase de la sarcina trecuta si le iau si pe alea. Sper sa iti treaca raceala repede...si nu mai calcula lunile de la sarcina trecuta, e greu stiu ...dar asta de acu conteaza.
Michelle te si ma bucur ca ai reaparut printre noi. Sper ca esti ok acu...si sper ca intr-o zi - cand vei fi pregatita -sa ne dai si tu vestea ca ai vazut testul dublu. Eu tare iti doresc.....cred ca te-ar ajuta mult ...
cristina_ana merci si te sper ca a fost bine la eco azi si te-ai stresat ieri degeaba.

Va multumesc fetelor si sunt alaturi de voi chiar daca nu am scris in parte la fiecare dar va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Mirela nu pot decat sa fiu alaturi de tine. Sper sa treaca cat mai repede cosmarul asta.
Flavia imi pare tare rau ca ai atatea necazuri. Nici eu nu trec print-o perioada tocmai buna, nimic nu imi iese, sparg tot, pierd tot, nici la munca nu e tocmai placut...am o stare f proasta. Poate daca drii au spus sa iei antibiotic e bine sa iei, oricum sarcina e mare si nu mai sunt pericole ca la inceput. Eu am citit pe undeva ca trebuie sa luam pastile in timpul sarcini pt ca daca stam si suferim tot il afecteaza pe bb (era un articol pe undeva).
Michelle ma bucur ca ai luat aceasta decizie.

Flavia ti-am trimis articolul pe mail.
Ileana 26+
my baby

Mergi la inceput

Cristina , sigur ca merita, nu ma indoiesc de asta nici o secunda, mai ales ca noi ne dorim din tot sufletul acest sufletzel micutz. Azi mi-am facut programare la medic, il vom vedea pe bebe la 10 saptamani. Abia asteptam amandoi, suntem atat de nerabdatori sa vedem nazdravanul care isi face de cap in burtica la mami. Pupici si ai grija de tine si de bebitza.
Gabi, nu am incercat cu nimic, mai ales ca in primul trimestru nu vreau sa iau nici un medicament. Daca asa e indicat, am sa rezist eroic numai sa-i fie lui bebe bine. Mercic de sfat.

Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Cristina, super filmuletul-mi-au dat lacrimile!!
Sa ai grija de simburica-fetita ta. Sa o vezi sanatoasa, sa ai o nastere usoara!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelush intru cam cu intarziere, am avut ceva treaba, dar sa stii ca m-am gandit toata ziua la tine! Sper ca esti bine si ca o vei putea lua repede de la capat. E bine ca ai hotarat sa termini mai repede cu chinul asta, esti o fata curajoasa

Flavia te rog eu mult, mult, mult ia pastilele recomandate de doctor! NU te incapatana ca nu vrei pastile! E foarte clar ca-i mult mai riscanta pt bebe o boala netratata, decat pastilele! Si temperatura peste 38...e foarte riscant! Mergi la urgenta, sunt obligati sa te primeasca si sa-ti dea tratamentul adecvat pt femeie insarcinata! Iti tin pumnii sa-ti treaca odata nenorocita asta de boala! Multa sanatate!

Biby abia astept sa faci testul de sarcina. Sa stii ca durerea de cap e printre simptomele de sarcina

Pup toate fetele si mai vorbim maine

Poze Laura

Mergi la inceput