Mamici de iulie-august 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

lorina, inteleg perfect ce spui. in dulcele targ nu exista o haina de gravida frumoasa. sunt toate fix acelasi model, materialul difera. si am impresia ca trebuie sa fii un munte de om sa intri in ele. cred ca as arata ca o bomboana fondanta in hainele alea. la mine si marimea e o problema, am 1,55 si 43kg. cred ca pana la urma am sa imi iau pantaloni cu talia foarte joasa si bluze mai mari cu un numar doua.noroc ca pana ne creste noua burta mare-mare se face cald si merg rochite.
july_g chiar asteptam site-ul

PRIVILEGE 12+ Mara/Matei
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

iuli g vrem site-ul! la mine in curand va incepe razboiul cu alesul numelui.
fetelor hai sa va dau o sugestie de imbracat:2 perechi de egari ,cizme fara toc pana la genunchi sau la jumatatea gambei,un pulovar mai largutz cu lungimea peste fundutz si o geaca sau un palton mai lung.si la naiba cu hainele de gravida!

alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonni spune:

ciao burtici

cristina si eu am placenta putin jos inserata, a zis doctoritza ca se mai ridica, sa nu ma ingrijorez.

Felicitari pentru aflarea sexului pentru burticile in cauza, dupa cum ziceam la capitolul trecut si eu am aflat ca avem baietzel (rog un carucior albastru). Asa cum mai zicea o burtica..ma bucuram lafel pentru ambele. Bafta la analize, eu vineri merg sa iau sange dar mie nu imi face triplu test ci doar alfa fetoproteina si reiau toxo.

july_g te rog sa postezi linkul ala sau daca nu e voie sa imi trimiti pe mess, sunt tare curioasa ce imi genereaza mie.

pupici la burtici

Moni 16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/moni_nagy/album?.dir=e08fscd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/moni_nagy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Simo,Alina, Nonni cum primesc unda verde ca am voie cum il pun aici! Daca pun si numele de familie calculatorul nu mai stie ce nume sa-mi dea! Cu cel de domnisoara a mers! E chiar haios si are si multe nume de copii de unde sa alegem!
Nonni da-mi adresa de mess si se rezolva!
Simo, Alina va trimit pm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua fetelor, ma bucur ca scrieti foarte mult! .

Eu am citit constiincios totul din urma sper sa imi aduc aminte sa raspund la toate intrebarile.

In primul rand felicitari Ioanei si Cristinei pentru sexul bebelusilor!

Bine ai venit adalu si sa ne scrii ca sa vedem ce intrebari ai!

Ma intreba cineva de sutiene, se gasesc si la noi, chiar la jolidon, sutiene din bumbac cu bretele detasabile astfel incat sa iti vina usor sa iti dai jos cupa si sa alaptezi copilul. Prin casa si eu folosesc bustiere de la pompea si unele de la mothercare ca sunt mai usor de suportat, in plus cat veti alapta e bine sa stati cu titele pe afara ca sa se vindece eventualele rani in prima luna. Care pot sta cu ele pe afara ca eu dupa nastere am purtat sutiene 95 C exclus sa stau cu ele libere ca parca imi atarnau de gat!

Luna ai o burtica foarte frumoasa dar nu cred ca sunt gemeni . Celelalte fete nu va speriati daca nu va vedeti burtile, in principiu fiecare burta difera, unele sunt mai slabe si atunci li se vad mai bine sarcina (cum e Anya), alte sunt mai grase (ca mine) si stomacul le depasesc burta . Eu astept cu interes sa unesc burta cu stomacul, hehe. In plus unele au muschii pelvieni mai tari si atunci duc o sarcina sus, altele au muschii nedezvoltati si atuncci duc sarcina mai jos. Nu mai spun si de diferitele forme ale burtii care va rog sa ma credeti nu indica nimic din ce ai in burta . Spre exemplu Anya e tuguiata si asa a fost si la prima sarcina si iata cum a facut fata si acum baiat (multumesc pe aceasta cale Alinei care imi demostreaza teoriile, hehe).

Ioana nu stiu de ce sunt bramburite receptionerele alea de la medlife ca si eu dau peste cate una... ai platit testul si 100 in plus pentru interpretare? Mama, ce scumpi mai sunt!

Brazuca bafta la test!

Lorina si eu ma foiesc si cam dorm pe burta. Am inceput deja cu carceii, merg cu un picior shui din cauza unuia care m-a luat pe nepregatite si cel mai nasol e ca amortesc cand dorm pe partea stanga... nu inteleg de ce numai pe partea asta mi se intampla.

groxy sa ne dai si noua DPN-ul ca sa te asezam frumos in listuta!

Multa sanatate Olgutza, eu zic sa incerc sa faci ceva pentru imunitate, stiu ca oscilococinum e bune si e si recomandat in sarcina!

Alina.a sper sa iasa fularul

july musai sa ne dai site-ul sa ne distram si noi, daca nu merge trimite linkul pe emailul comun!

Mama cat am scris!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Felicitari celor care au aflat deja sexul copilului si bafta multa celor care sunt in analize!

Housepocket fii fericita ca nu se vede inca burtica ca inseamna ca poate nu te vei face cat casa poporului...ca mine! Eu deja nu mai incap in nimic. Norocul meu ca acum 2 ani am fost super grasa (85 kg) iar anul trecut am slabit 20 de kg si am ramas cu hainele. Cand am ramas gravi aveam deja 70 de kg, acum am 76 si port pantalonii pe care ii purtam la 85 de kg. Cred ca vreo 2-3 saptamani ma mai descurc cu ei apoi va trebui sa imi cumpar ceva "de specialitate" Nu arat grasa in general dar la burta zici ca am inghitit o minge...

Fetelor, pe mine ma mananca rau de tot: cand aflu oare sexul copiilor?

Edit: alina tu ai dreptate cu egarii, mi-ar place si mie dar ce fac cu ei pe burta? ca ma strang si nu suport nimic care sa ma stranga pe burta. Ca sa-mi stea lejer pe burta ar trebui sa-mi iau o marime ultra mare. eu m-am gandit ca nici dresurile mele preferate nu le voi mai putea purta: cele super stramte si cu partea de sus efectiv ca un corset ( de te facea trasa prin inel, ca o viespe)
lachi 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Alina.a nici nu stii cat de la moda e aici ideea ta de imbracat gravidutze. Egarii sunt la mare cautare! Bravo, asa e frumos sa fiti gravidutze moderne.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

luna eu si cu prietena mea asa ne flenduram bulanele acum(cea care are dpn-ul cu o saptamana inaintea mea).sunt gravida si imi place!
lachi cumapara-ti unii marime mai mare ca sa te simti comod ,asta conteaza,si sa fie sanatosi bb-ii.dupa ce nastem facem noi sport si gata cu kg.pana atunci altul e scopul!eu nu exagerez cu mancarea am zile cand mananc de doua ori pe zi si in rest fructe,dar cum nu pot face nimic se pune ca sa fac....
iuli g pune site-ul ala ca uite ma asteapta andrelele sa ma apuc de tricotat si m-ai facut curioasa rau!

alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Dragele mele burtici,

Am fost ieri la ecografie si l-am vazut pe bb. Din pacate nu am facut ecografie transvaginala, deci sexul lui bb nu s-a putut vedea. Eram planificata la transvaginala, insa saptamana trecuta mi-a fost cam rau, am avut intepaturi in colul uterin si dr a zis ca e mai bine ecografia clasica decat sa-l deranjeze pe chirias. Bb al meu mi-a facut aseara o demostratie de balet si de sarituri la trapez a fost foarte funny cum sarea el din colt in colt, cum se freca cu manutzele la ochi....tot aseara am aflat ca am colul ok ca lungime si ca suntem in 14 saptamani si 2-3 zile, desi dupa calculele mele iesea cu 1 in plus....oricum bb e mai maricel decat varsta lui asa ca m-am linistit.

Luna, si burtica mea e maricica, dar cred ac e si din cauza tratamentului. Ti-am vazut poza si cam asa eram si eu la 10 sapt....toti imi spun ca o sa ma fac cat o balenutza, insa eu nu am luat in greutate, poate cel mult vreo jumatate de kg.

Simo, vad ca si tu ai ales aceleasi nume pt bb ca si mine. Ce coincidentza! Sa vedem daca la tine va fi Mara sau Matei. Eu am un feeling ca desi tot zic ca e baita, o sa ma trezesc cu o mandretze de fata pe care o sa o iubesc ca pe ochii din cap.

Cristina26 si Ioana felicitari pt bbei! Eu voi mai astepta 5-6 sapt ca sa vad ce e bb, dar mai bbine am rabdare decat sa-l supere pe chirias!

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

jadi,la mine datele sunt urmatoarele-UM-15.11.2006 ,DPN-16.08.2007 Merci mult!

Mergi la inceput