Mamici de iulie-august 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 3
groxy spune:
Eu nici macar in astea 3 luni nu am luat deloc in greutate ,dar nu mi-e frica atata timp cat dr.mi-a spus ca bb e ok(gras si sanatos).
taedi spune:
Brazuca-tin pumnii pt triplul test,bafta.
Ioana-am fost sapt trecuta la eco dar BB a stat cu spatele si nu a vrut sa arate ce are.sper din tot sufletul sa am un carut albastru.
Lorinoo1-si eu am probleme cu pozitiile de somn,eu eram obisnuita sa dorm pe burtica dar.....nu mai pot si mainvart toata noaptea in pat ca un titirez impreuna cu cosmarurile pe care le am.
pupici
14+Andreea
edith
i_ulia spune:
burticile
de-abia reusesc sa citesc tot, ca am intrat intr-o faza mai plina la birou si nu prea mai am timp.
luna, super burtica! cand mergi la eco?
housepocket 480, eu sunt in 13 saptamani si burta nu a crescut nici un centimetru. doar talia ce s-a mai ingrosat un pic.
lorina, si eu ma straduiesc destul de mult sa imi gasesc o pozitie de somn, mai ales din cauza sanilor. e destul de neplacut, pentu ca eu inainte eram genul care adoarme cand vede perna... nu stiu cum ma voi descurca mai incolo, cand o sa creasca si burtica.
brazuca, tinem pumnii pt test.
cristina, felicitari pt fetita!
samadhi, cum te mai simti?
samurai-lady, multumim pt sfaturile de sanatate.
va pup pe toate si va doresc o zi buna in continuare!
Iulia
12+
andutzy spune:
housepocket, stai linistita, nu e relevanta marimea burticii! Si Luna, ca si alte multe fete de aici-printre care si eu- suntem la al doilea bebe, cand burta creste mai repede, ca muschii nu mai sunt asa eficienti ca prima data. Eu si la prima sarcina insa m-am "burtosit" destul de repede, insa la 9 luni doctorii care mi-au facut internarea nu ma credeau ca sunt in 9 luni depasite, abia cand au vazut sarcina la eco si=au dat seama ca eu nu mint...deci o burtica mare acum nu inseamna una mare si la sfarsit de sarcina si invers! Deci, calm,calm, calm, e atat de putin relevant marimea burticii....
cristina, felicitari pentru fetita, stie D-zeu cum sa le aseze sa va fie si voua in sfarsit sufletul mai linistit!
felicitari si celorlalte mamici care cunosc sexul bb-ului, peste fix o saptamana la ora asta ar trebui sa fiu si eu sub ecograful lui Iosup si sa aflu si eu daca va fi o Delia mica sau un Horia mititel....
Andra13+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
mioara2004 spune:
housepocket nu te ingrijora in legatura cu burtica; ea nu se vede asa repede daca esti mai inalta sau mai grasuta. Eu sunt mica de inaltime 1.55 si la 17 saptamani deja am o burta de luna 6 - zice soacra-mea.Tot imi spune ca medicul a gresit si ca voi naste mai repede.
lorina si eu ma foiesc noaptea. Sunt pe internet niste perne speciale pentru gravide ( mi se par un pic scumpe) - de acolo m-am inspirat si folosesc o pernita pe care-mi sprijin mana cand dorm pe o parte ( ca si cum as tine-o in brate). Si e mult mai comod. Asa am reusit sa dorm si pe stanga( pana acum nu puteam ma intepa ceva).
Mioara
17+
olguttza spune:
ziua buna, fetele!
mai apar si io din cand in cand...in ultima vreme, nici din umbra nu am mai putut sa va urmaresc. vechea problema cu raceala, sau ce Dumnezeu o fi, ca nimeni nu poate sa se exprime clar. am fost la ORL la doi medici; unu mi-a zis ca dpdv clinic nu am nimic si ca toate simptomele mele (sunt infundata in permanenta, nu pot sa inghit, ma dor urechile, ochii si capul de mor) sunt reactii ale organismului la sarcina. al doilea, la care am fost ieri, ca nu mai puteam, mi-a zis ca as avea o faringita acuta, facuta pe fondul unei amigdalite mai vechi, si mi-a dat, pe langa picaturi de nas si urechi, panadol si, din nou, antibiotic! maine merg la dr. mea sa-si dea cu parerea, desi pe mine ma cam sperie sa incep a treia cura de antibiotic in decurs de 4 luni! tot maine o sa-mi dea si trimitere pt. triplu test, gratuit, dar nu stiu unde. va lamuresc dupa ce vin acasa. de vinerea trecuta sunt iar in medical si, din cate se pare, asa o sa stau pana voi intra in prenatal, pt. ca este o reala problema sistemul meu imunitar. ambii orelisti mi-au recomandat sa stau cat mai mult in casa, sa evit frigul, curentul, vantul, variatiile de temperatura si aglomeratia. ma simt super naspa, pt. ca d-abia imi pot tine ochii deschisi din cauza durerii de cap! si parca legumesc, asa....
in rest, burtica creste, sper din tot sufletul ca bebe sa fie bine (era ok saptamana trecuta la eco, ba chiar mai marisor cu o saptamana) si astept sa simt si io o fluturare, o miscare, ceva...
nu stiu cate kg am luat, mare lucru nu se vede pe mine, in afara de burta, sani si fund.
singurul lucru bun care ni s-a intamplat chiar acu cateva minute este ca ni s-a aprobat un credit, pt. care nu ne facusem prea mari iluzii. asa ca de saptamana viitoare ne apucam sa reamenajam apartamentul - apartament care e al socrilor si nu a mai fost "imbunatatit" de vreo 20 de ani. am tot amanat actiunea asta, dat fiind ca nu e al nostru, dar acum se impune asta pt. ca vine bebe.
la concedii nici nu vreau sa ma mai gandesc, desi, poate ne "rupem" de la gura un pic si, luna care vine, daca m-oi simti in stare, as vrea sa iesim undeva macar cateva zile. asta daca s-o nimeri cumva ca sotul meu sa aiba vreun wknd liber. traiesc si io cu speranta....
va pup si poate apuc sa vin mai des pe la voi! maine intru cu siguranta sa va dau amanunte despre triplu test gratuit!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
15+
De la nunta...
X-ray spune:
jadi mi-am luat andrele si ceva ata !gata de azi ma apuc de un fular. sper sa-mi aduc aminte nu am mai facut chestia asta de cand eram mica.
eu iar am greturi.cred ca nu ma lasa ea sa stau linistita....
lorina pai eu noaptea ma lupt incontinuu,ba cu patura,ba cu pernele mai nou cu sotul ca sforaie.pana acum nu sforaia.si saracu' nu are nici o vina,habar nu are ca sforaie...plus ca dormitul la mine inseamna vise-filme de obicei drama din cand in cand mai ruleaza o actiune...
olgutza multa sanatate si la toate burticile!
alina 14+
july_g spune:
Buna fetelor!
Felicitari celor care stiu deja sexul bebelusului si bafta celor care merg la analize!
Nu stiu daca am voie, dar am dat peste un site care m-a amuzat teribil. In functie de numele tau iti genereaza un nume pentru bebe. Daca am voie, il pun aici.Asa, de amuzament! Mie mi-a iesit Codruta sau Codrin! Si culmea, e numele la care ma tot gandesc de cand eram domnisoara tinerica! Numai ca, din pacate, consortului nu-i plac!
Sa aveti o zi usoara!
Luna1 spune:
Buna dimineatza (la mine)!
Sa-mi aduc aminte...sa raspund.
Cristina felicitari pentru fetita, trimite un strop si la mine ca si eu tot fetita vreau. Dar de o fi baiat e tot bine, sanatos sa fie.
Anculici si Housepocket eu inca mai sper ca e doar mare din cauza ca sunt la a doua sarcina, sincer nu cred ca m-as descurca cu doi. Al meu sot e fericit, cica ar vrea dar nu ralizeaza ca totul cade in carca mea. Dar ar fi si frumos, de ce sa mint, mi-ar placea asa putin. Oricum aflam duminica la eco.
Barzuca succes la triplu test. Sunt sigura ca va fi bine.
Housepocket la prima sarcina aveam asa o burtica mica, imi zicea doctorul ca o sa nasc pisoi nu copil si am nascut ditamai flacaul de 3600 g, asa ca nu conteaza marimea, fi fericita, te recuperezi mai repede.
Lorina si eu sunt mica de inaltime, 1,58 dar am noroc ca aici exista haime PETITE, adica aceleasi masuri insa pantalonii sunt mai scurti etc. Si eu in Romania imi scurtam tot ce cumparam ,si stramtam, aici port marimea 8 de la petite si gasesc. Nu peste tot insa gasesc totusi. Vezi poate exista si acolo si n-ai observat tu.
Va pup pe toate.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
simo_al_jaafari spune:
nici mie nu mi se vede burta deloc. dar m-a linistit vara mea, ei i s-a vazut pe la 4-5 luni, iar la sfarsitul sarcinii era ca un bat cu o burta uriasa.
despre somn...daca nu am insomnii (de care sufar de cand ma stiu) dorm mult si prost. ma trezesc de nu stiu cate ori pe noapte si dupa aia ia-o de la capat cu gasit pozitia si adormit.
PRIVILEGE 12+ Mara/Matei
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540