Mamici de iulie-august 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 24
arhdy spune:
Stiu andicu de citrice si manac si eu multe. Din pacate am mers ceva mai mult prin frigul care s-a lasat sambata in Bucuresti si cred ca atunci am patit-o. Acum ma chinui sa scap pentru ca nu vreau ca bebe sa aiba probleme. A vorbit o colega cu sora ei la telefon (sora care este medic) si mi-a zis ca pot sa iau oscillococinum, pastilute cu propolis si vit. C (dar astea doar daca nu sunt alergica de fel, ca daca nu vit. C simpla) si ser fisiologic pentru nas.
Bafta multa fetelor la control si la ecografii. Sper sa reusesc si eu sa ajung saptamana viitoare, poate imi trece raceala. Ecografia o mai las inca 2-3 saptamani, ca nu este sotul meu acasa si m-a rugat sa-l astept ca sa vina si el cu mine. Abia astept ca pana acum nu l-am vazut pe bebe. Ultima ecografie am facut-o la 8 saptamani si nu se vedea decat inima si cordonul ombilical. Oricum am zis ca o sa fac o ecografie normala acum si sper sa se vada bine. Ecografie 4D o sa o fac prin luna a 5-a sau a 6-a.
Fetelor cum reusiti voi sa puneti pictograme la semnatura?????
Diana si bebe 14+
simo_al_jaafari spune:
arhdy la semnatura scrii gravi intre paranteze patrate.
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
simo_al_jaafari spune:
fetele mai experte in computer, cum fac sa nu mai apara site-ul de la poze, ci sa scriu pur si simplu poze?
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
jadi spune:
Simo, trimite linkul si ce vrei sa scrie la poze, pe adresa comuna si iti trimit formatul pe care trebuie sa il copiezi.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Ioana75 spune:
Daca apasati, la orice mesaj, pe butonul "Reply with quote" (ultimul buton din bara de stare de pe primul rind, imediat dupa butonul de PM) puteti vedea cum a scris autorul orice - si copiati de acolo.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
LuciaZ spune:
Fetelor am si eu o intrebare> Ce parere aveti despre vopsitul parului la coafor?
Oare dauneaza? Am tot citit si parerile sunt impartite ...unii spun ca e voie altii ca nu dar sigur nimeni nu stie .
Voi ce ziceti?
9+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
lorinaoo1 spune:
Andicu
gata, m-am linistit. L-am simtit pe bebe chiar la vreo 5 minute dupa ce v-am scris. Mai vag decat de obicei, cred ca a fost mai lenes astazi![]()
nasica de moflea
burtica
16+