Mamici de iulie-august 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ioana sunt relativ bine. Dupa cum am mai spus, ma simt mai bine datorita gravibinonului, nu acelasi lucru e valabil pt "obrajorii" mei . Problema e ca nu pot sta prea mult pe scaun sau in pozitia sezut ca incepe sa ma doara si sa ma intepe. Si, precauta cum sunt, stau mai putin la calc Mai sunt vreo 2 sapt pana la urmatorul control la dr si speram ca totul e ok si poate scap de cerclaj.

Offf, sunt asa de tensionata cu starea asta a mea, oricat cred eu ca ma linistesc, incat visez tot felul de tampenii, cele mai multe legate de bebele meu. Aseara am visat ceva oribil si care totusi mi-a adus zambetul pe buze. Paradoxal, nu? Se facea ca nascusem prematur si bebe era cat palma Gata nu va spun mai departe ca va dau cosmaruri.

nasica de moflea burtica
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

alina.a si mioara2004 multumesc mult pentru raspunsuri. Ma gandeam eu ca trebuie sa existe ceva si pentru noi. O sa mai cer ceva picaturi tot asa ceva natural pe baza de propolis sau plante.

Va pup,

Diana si bebe 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lorina, hai ca trec repede 2 saptamini (eu vorbesc, care nu mai am rabdare pina la ecografia de luni). Tzin pumnii sa fie totul bine. Sint normale visele "dubioase" in sarcina. O sa incerc sa uit ce-ai visat tu aseara, ca sa pot adormi la noapte.
edith, Anculici si celelalte mamici care ati fost la control - felicitari pentru rezultatele bune.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neata fetele! vad ca tot la discutia despre soacre ati ramas. sa va povestesc ceva frumos: am stat la soacra 1 an si ceva timp in care am ajuns sa ne uram una pe alta. la fel ca si brazuca preferam sa umblu pe strada decat sa ma duc acasa. ma rog, asta e o alta poveste.eu pe soacramea o botezasem Morticea. si i se potrivea de minune titulatura asta. oricum am avut cu ea o patanie pe care o sa v-o povestesc ca sa va distrez un pic.deci neste amici de-ai nostri ne tot "amenintau" ca ne aduc neste catuse pe care le cumparasera de la Berlin de la Love Parade. intr-o zi cand eram la terasa la bere ni le-au adus, le-au pus pe masa si n-au vrut sa le ia inapoi, asa ca le-am bagat in geanta si le-am luat.......acasa. acasa la soacra. ceea ce urmeaza cred ca va imaginati. soacra curioasa, in scotocelile ei prin lucrurile mele le-a gasit si va dati seama ce a iesit. cine credeti ca era "denaturata" care ii stricase ei bunatate de baiat? MOI! normal. oricum m-a adus in asa stare de nervi incat am "recunoscut " ca sunt ale mele si ca le si folosesc(macar daca le-as fi folosit). adevaru e ca i-au iesit ochii din cap si pe mine chestia asta m-a amuzat teribil pt ca m-am razbunat pe ea un pic.
sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea off-topic.

am citit un articol cum ca in sarcina pilozitatea creste in special pe abdomen si chiar am observat ca ma transform intr-o balena paroasa. cica dupa nastere se regleraza....sper

+12

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LORINAOO1,nu mai stiu unde am citit,mai demult,ca gravidutzele au tot felul de cosmaruri,asa cum ai descris tu.Cika,se inmultesc in ultimul trimestru.Si io mai tresar noaptea,dar lasa ca trec ele.
Daca imi amintesc unde am citit,scriu si sursa,dar aku neuronul meu e jumate mort,si jumate ii folosit de maimutza mea de baiat:)

Samurai-lady 14 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

mychy misto faza. Imi imaginez figura socroseniei

Samuray-lady normale sau nu, cosmarurile astea sunt destul de socante, brrrr . Nici nu am nevoie de desteptator, ma trezesc instant

Ioana imi cer scuze, poate ar trebui sa sterg o parte din mesaj ca sa nu sperii si pe altcineva.

nasica de moflea burtica
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Fetelor am nevoie de un sfat!
Aseara m-a durut capul putin si am inceput sa stranut. Azi ma cam gadila nasul si stranut. ce as putea sa iau in afara de paracetamol si eternul ceai cu lamaie si miere? Cred ca am si eu o rinita ceva pt ca vesnic sunt cu batiste in buzunar. Sotul s-a obisnuit deja sa mi le adune de prin casa pt ca le pierd mereu.
Apropo voi ce fel de ceai beti?
Problema este ca desi sunt in concediu acum (pe anul trecut 2 sapt), tb sa ies din casa ca sa merg pana la fina mea. De fapt viitoarea fina ca o cunun sambata. Nu va impacientati nu e o nunta clasica, este ceva restrans la ei acasa.9+

Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ca tot vorbeati de celulele stem...daca as avea posibilitatea sa mi se recolteze as fi mai mult decat de acord (ca sa ma exprim asa), ca nu se stie niciodata. Eu credeam ca la noi nu se face, insa am auzit ca i-au recoltat si Monicai atunci cand a nascut, deci se poate. Trebuie sa ma interesez de conditii.

In sarcina e normal ca pilozitatea sa creasca mai greu (cu exceptii, desigur si chiar cu variatii de la f putin par la putin ). Poate creste insa pe abdomen care se si pigmenteaza uneori (eu am avut o burta f "bronzata" sarcina trecuta, care dupa ce am nascut a ramas si mai neagra, pt ca s-a strans pielea. In 3-4 luni s-a dus).

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Astazi sunt mult mai calma si observ ca nu mai am intepaturi in partea de jos a burticii. Cu mancarea stau cam prost, pt ca ba nu mi-e deloc foame, ba ma apuca o pofta nebuna asa deodata de ce vad prin oras si TREBUIE sa mananc. Acum spre rusinea mea, hranesc burtik cu chipsuri...dar aveam o pofta!!!!!!!!!!

Incep sa aplic sfaturile voastre cu ignorarea completa. Functioneaza si pt servici, unde "boss-ul" mi-a zis sa-mi gasesc in alta parte pana pe 1 martie! Iar eu....ma fac ca nu aud. Zic DA DA DA...si fac tot ca mine.

Vanatoarea de garsoniere minuscule continua. Am descoperit una fara gaze si fara apa calda... cum naiba sa spal eu copilul?? Inca mai speram sa gasim ceva! Eu totusi cred ca bb este norocos si ne-o da si noua o faramitza din norokul lui!

15+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

LuciaZ nu stiu daca trebuie sa te ingrijorezi. In sarcina e normal sa fii mai mucoasa; cresc secretiile. Daca simti ca esti racita si nu-ti mai trece incearca oscillococinum pentru intarirea imunitatii.
Eu in decembrie am avut o raceala dar am tratat-o cu suc proaspat de portocale, cam 1 litru pe zi.
Si la Cluj se face recoltare de celule stem, ideea mi se pare extraordinara; practic mi se pare destul de greu garantat. Ce va fi peste 30-40 ani cand ai nevoie de ele? Va mai exista firma care ti le pastreaza? Trebuie sa ma interesez de conditiile contractelor...
Mioara

Poze

18+

Mergi la inceput