Mamici de iulie-august 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
CarlaV spune:
Orchis,
pentru mama ta. Inteleg bine ce spui, eu l-am pierdut pe tata acum 6 ani si inca plang zilnic dupa el, mi se pare ca au ramas atat de multe lucruri nespuse si as fi vrut sa fie aici sa se bucure de ceea ce am realizat pana acum. Oricat de mult m-ar fi chinuit mama si oricati nervi mi-ar face zilnic, sunt in stare sa omor pentru ea.
Meda, ma bucur ca ai inteles ceva din toate cuvintele alea scrise alandala. Si noi ne gandim sa apelam la parinti sa ne ajute prin casa, mai ales cu ordinea si curatenia, mancare face sotul, dar tot nu i-as lasa cu copilul![]()
Carla,
17+ 
P.S. Incep sa ma simt mai bine, doar psihic, pentru ca tocmai mi-am comandat de la Victoria Secrets niste lucrusoare si ajung in SUA in 14 febr. si probabil aici de Martisor. Glumeam cu sotul ca asta e cadoul meu pentru el de Valentine's Day, sa am tzoale misto
Daca va intereseaza, sunt reduceri de pana la 65% in perioada asta si merge sa platiti si cu debit card. Taxele vamale aici sunt enorme, insa putem discuta despre evitarea lor pe PM ;)
simo_al_jaafari spune:
fetelor cata liniste!!!! eu iar cu insomia mea 
PRIVILEGE
12+
Mara/Matei
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
simo_al_jaafari spune:
Luna incearca sa nu te lasi prada depresiei! am citit despre irlandeza, f trist. am cunoscut-o in scurta mea sedre la aspirante.
PRIVILEGE
12+
Mara/Matei
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
catralu spune:
Buna fetelor!
Azi am fost la controlul de 12 saptamani;bebe-ul a fost cam somnoros ( si sotul meu a zis ca seamana cu mine:)) asa ca am stat o jumatate de ora pina ce au facut toate masuratorile;a trebuit sa rad si sa tusesc ca sa isi schimbe pozitia.Sunt bucuroasa caci sotul meu mi-a facut o surpriza si aseara a cumparat bilete pentru Cuba;plecam la inceputul lui ianuarie pentru o saptamana si la intoarcere vom stii si ce sex are bebe-ul nostru.
Ne-am apucat deja sa cumparam lucrusoare si le-am luat pe albastru;daca va fi fetitza le vom schimba la acelasi magazin pe culoarea roz.
Doctorul mi-a dat unde verde sa merg la piscina si mi-a zis ca pot sta la soare pe plaja ,dar sa folosesc o crema mai puternica.Tot nu am voie sa beau ceaiuri ,gen herbal tea: musetel,menta,etc.Voua vi s-a spus asa ceva?Am primit foarte multe pliante inclusiv unul pentru recoltare de celule stem si am inceput sa ne gandim serios la asta.Voi ce parere aveti?Nu stiu cat costa in tara asa ceva,insa aici e in jur de 1.000$ recoltarea si 100$/an depozitarea.
Va pupic pe burtici!
andutzy spune:
Buna seara dragelor! SUs moralul! Jos greturile! Carla stie saraca la ce ma refer ca si ea o trage cu ele ca si mine se pare...
Hai sa va mai binedispun.
Gasiti AICI poze cu sarcina mea cu Dragos.
si AICI poze cu actuala burtika. Enjoy the show!
Cele de la Pizza Hut sunt facute la ultima intalnire cu fetele din grupa inainte de nastere. Cea in halatul ala sinistru, in dungi, cu o seara inainte sa se nasca piticul meu, in curtea spitalului. Apropos de spital, la un moment dat va intrebati in ce maternitate a avut loc oroarea aia cu epidurala povestita de mamica de ianuarie parca. Dupa poze sa zic ca recunosc maternitatea Cantacuzino, acolo am nascut si eu si nu ma mir ca nu sunt capabili de o epidurala cum trebuie, mie nici nu mi-au oferit alternativa asta cand am nascut prin cezariana(acum imi dau seama ca bine au facut)
Andra
13+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
CarlaV spune:
Asa e, trag rau cu greturile iar, cred ca am avut cam 10 zile in care am scapat de ele. Mai nou, ma chinuie arsurile mai ales noaptea, nici nu stiu ce sa mai mananc.
Carla,
17+ 
Catralu, recoltarea de celule stem e 1000 euro aici, deci mai scump ca acolo. Depozitarea nu mai stiu cat costa, dar parca se face la Bratislava deocamdata.
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Ioana,
pt maine dimineata.
LuciaZ si Ana(Lpm) , bine-ati venit in grup, sarcini usoare si bebici sanatosi!
Ana, intreaba-ne, nu te sfii.
Orchis, imi pare rau ca ti-ai pierdut mama
. Va veghea de sus asupra ta si a bebelusului.
Nu stiu nimic despre acel test din pacate insa eu stiam ca TT il poti face pana-n sapt a 16-a.
Carla, poti sa iei Maalox impotriva arsurilor, e permis in sarcina.
Catralu, foarte dragut din partea sotului ca ti-a facut asa surpriza! Ce bine ca puteti calatori, va urez anticipat vacanta placuta.
Cum si pt ce anume se recolteaza celule stem?
Pup fetele, somn usor,
Anto
17 si
Victor (8 octombrie 2005)
catralu spune:
Antoanela23,celulele stem sunt celule precursoare din care se formeaza toate celelalte celule din organismul uman.Ele se pot recolta o singura data in viata: la nastere,din sangele cordonului ombilical.Apoi se depoziteaza si se utilizeaza ( deocamdata) in cazul urmatoarelor boli: leucemie,limfoame si altele( se pare ca sunt studii care afirma ca in urmatorii ani vor putea fi utilizate si in cazul bolilor de inima,diabet,etc).
Celulele stem au fost folosite ca si tratament din 1988.Este important ca daca sunt recoltate de la bebe pot fi utilizate si la altii din familie( daca sunt compatibili).
Deci,in mare,celulele stem reprezinta o mica garantie de sanatate pe care o poti oferi copilului tau.
Va pupic pe burtici!
Samurai-lady spune:
Buna gravidutzele
,
Aku o sa va intreb ceva asa mai intim
Nu....la ce va ganditi voi mey :)))
Eu,la prima sarcina am observat ca nu trebuia sa ma mai epilez asa de des.Ca si acuma,ca num-mi prea creste asa de repede parul pe ici-pe colo,ca inainte de sarcina.
E normal,si la voi e tot asa?
Sau is io mai extraterestra ?
Samurai-lady
14 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe