Mamici de iulie-august 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Multumesc tuturor pentru urarile de bun venit.
Carmena- M-ai inebunit cu bulionul pe paine. Ma duc sa deschid un borcan de rosii in bulion de la mama (dint-ala bun fara conservanti). Credeam ca numai eu beau suc de rosii si manianc bulion!! Ce ziceti merge dupa pastrav la cuptor cu spanac? Letala combinatie, nu-i asa?
Urmarind discutia mi-am dat seama ce norocoasa sunt de fapt. Un an de zile am stat cu mama si cu sora mea (si inainte si dupa casatorie), taica-meu fiind mai mult pe la tara si totul a fost O.K. Chiar m-am mirat cat de bine se intelege al meu sot cu mama mea. Acum am ramas doar cu sora mea in apartament, da e ca si cum am fi singuri. Sper sa reusim sa ne luam si noi o casa numai a noastra, da acum cu bebe care vine, mai greu. Oricum sora-mea nici nu concepe sa ne mutam mai ales acum.Cateodata cred ca eu sunt cam ciufuta.
In alta ordine de idei folositi cu incredere Triferment si Colebil, pe mine cel putin, ma ajuta. Tocmai mi-a dat O.K-ul tanti doctor a mea.
9+

Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

si in Uk azi e ultima zi pt tax return, acelasi lucru adica. E aici o nebunie...

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Jeni71- Astazi au anuntat la TV ca s-a prelungit perioda de depunere a fiselor pana la sfarsitul lunii februarie. Numai pentru Bucuresti.

Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Jeni, nu-ti face griji, am rezolvat cu ajutorul nepretuit oferit de Jadi. Mie mi-a zis maica-mea aseara ca a auzit la TV si nu stia ca e impozit sau asigurare, insa stia ca oamenii stateau la coada de aseara pentru azi. In prima faza am repezit-o ca i-am zis ca se ocupa firma de leasing de chestia asta, apoi am inceput sa caut pe net si am gasit minunea. Oricum, multa lume a primit info de la firmele de leasing, noi n-am primit nimic de la Porsche.

Parca Alina zicea de nume de baieti ca e obsedata de Matei. La mine ar fi OK, numai ca asa il chema pe ex-ul si nu vreau sa faca spume sotul. Noi deocamdata stim ca vom avea o fetita si din site ne-a iesit Ilinca sau Aklee sau Ela sau Giulia. Noi nu suntem de acord cu nici unul din ele, asa ca vom continua "sapaturile"

Carla, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lpm spune:

hello
vreau si eu pe forum, voi naste in august (15-17, nu se stie) si, fiind primul copil, am o groaza de intrebari

Multumesc

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna seara fetelor!
am citit si eu asa pe fuga si mi-a sarit in ochi ceva in leg. cu leasingul cum ca azi ar fi ultima zi. Ultima zi pentru ce legat de leasing?

Brazuca nasoala de tot situatia ta. Ar fi mai normal ca mama sotului tau sa va inteleaga si sa se poarte frumos cu tine mai ales acum in aceasta perioada.
Eu nu mai am soacra.

Pe mine insa ma cam seaca mama care e la Brasov. De cand i-am spus ca sunt gravi trebuie sa o sun zilnic. Daca nu o sun se supara pe mine si ma suna ea. Dar ce sa-i tot spun zilnic? Ca nu am nimic nou. Ori am luat-o eu razna de la sarcina ori ea. Ma face cu nervii: ma suna sa ma intrebe daca mi-am pus caciula in cap ca e frig afara; sau sa am grija sa nu-mi cada vreun copac in cap cand ies cu cainele in Cismigiu, ca bate tare vantul!
Nu stiu ce sa ma fac ca vrea sa vina si sa stea cu mine in ultimele luni de sarcina si dupa ce o sa nasc sa ma ajute cu copiii, mai ales ca o sa fiu si operata. Mi-e rusine sa-i spun ca nu am nervi sa o aduc pe ea si prefer sa vina o femeie zilnic sa stea cu mine si sa ma ajute contra cost. Macar aia nu si-ar permite sa-si bage nasul peste tot si sa imi dea sfaturi.
30 de ani cat am stat la Brasov cu ea a fost foaaaarte posesiva si severa iar acum de cand am plecat se simte inutila, adica nu mai are pe cine freca!

lachi 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna burtici.

Lachi, faza asta o patesc si eu cu maica-mea! zilnic! numai ca nu sta la Brasov ! daca nu ma suna de 3 ori/zi nu se simte bine! si ma calca pe nervi, mai ales ca nu tine cont ca eu daca ajung la 4 de la servici mai si motai in pat cate-o ora; i-am tot zis, dar cica uita! si tot ea se bosumfla daca ii atrag atentia...nici cand eram copila nu ma stresa atat cu grija! om fi noi mai sensibiloase, naiba stie, dar e adevarat ce ziceau fetele mai devreme, ma enervez tare repede in ultima vreme! si cateodata ma apuca si plansul...
Brazuca, muta-te, mama, asa zic si eu, ca nu e trai in asemenea conditii! cel mai nasol e ca risti relatia cu sotul, intotdeauna e asa! sper sa rezolvati repede!
LuciaZ si Ana (Lpm) , bine-ati venit si burtici usoare si sanatoase!

Eu n-am putut sa citesc bine totul despre CIC postat mai sus, dar am si o intrebare, scuze daca era precizat raspunsul acolo : acele 126 zile stiu ca se impart inainte si dupa nastere..cum exact? adica ma intereseaza cate zile din 126 ma obliga sa le iau inainte? vreau si eu sa stiu cam de la cate saptamani sa intru in concediu. Si cum se socotesc? de la data posibila a nasterii? si in perioada asta cati bani se iau? procent din salariu parca dar cat la suta ?

Andicu 17+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lachi, Andicu, si maica-mea face la fel, dar suna si la telefon si ma freaca la cap si pe mess. Daca sunt off-line inseamna automat ca nu sunt acasa, si atunci intrebari: parca erai obosita, unde te-ai dus, cand te-ai intors, ce face fetita (eu ii zic de 10 ori pe zi ca e tot acolo), esti constipata, ai incuiat usa, sa nu uiti aragazul deschis, nici apa etc. Eu ii zic ca daca uit aragazul atunci las si apa, ca sa aiba cu ce sa se stinga

Am auzit si eu ca termenul pentru declararea masinilor in leasing s-a prelungit toata luna februarie numai in Bucuresti si fara sectorul 6.

Mie mi-e din ce in ce mai rau. Am dicarbocalm in casa dar fara prospect. La varsta asta a sarcinii, cat e sigur sa iau zilnic, fiindca stiu ca are calciu?

Carla, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Cine locuieste impreuna cu paritii are tot respectul meu. Eu nu as putea nici macar cu ai mei ...Chestia cu crescutul parului care da arsuri este o chestie babeasca. Copilul este acoperit de perisor (lanugo ) de prin sapt 18-19 iar arsurile sunt mai puternice la sf. sarcinii cand fundul uterului comprima stomacul. Cine sufera de asa ceva ar tebui sa manance mai putin dulciuri si alimente acide.
Barzuca in cat timp primesti rezultatul la TT? Sa dea DD sa fie cu risc f. f. mic.
Pe mine m-au nenorocit durerile de coapsa toata ziua si cred ca e de la modificarile bazinului ( care s-a mai latit un pic).
Am avut si un mic accident, de la caldura mi-a crapat o galerie si mi-a cazut in brate cu tot cu perdea si draperie. Am avut putin noroc ca nu m-a lovit.
Mi-a placut ideea cu desenul pe parbriz.
Atentie la bulionul de casa intrebati daca nu contine aspirina sau conservant (unele gospodine obisnuiesc sa foloseasca asa ceva pt. a-l conserva mai bine).
Felicit noile gravidute si sunt f. mandra ca listutza e asa de lunga .Oare e record?

MEDA 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Estecri, si eu am simt ceva intepaturi, dar am inteles ca sunt normale. In ceea ce priveste tinutul mainii pe burtica, cred ca toate avem sentimentul ca astfel protejam mai bine "continutul":).

BBPuck
14+

Mergi la inceput