aspirator bun

aspirator bun | Autor: 26octombrie

Link direct la acest mesaj

buna ziua si ajutoor!
Vreau sa imi schimb aspiratorul si n-as vrea sa dau iar gres. Nu prea stiu ce sa imi iau, stiu doar ce m-ar interesa la un aspirator:
sa fie puternic! (m-am saturat de al meu, care are 1200 si nu trage cum trebuie), sa fie cat mai mic, stau destul de prost cu spatiul de depozitare, sa aiba putere reglabila. M-ar tenta unul cu filtrare prin apa, am inteles ca ar fi mai bune. Am o fetita de 8 luni, catel, musafiri incaltati.. macar un aspirator performant sa luam, sa echilibram. Fiica-mea nu mai vrea decat pe jos.
Pretul e si el important, insa aici exista un joc.
Are cineva vreo idee buna?
Va multumesc anticipat pentru ajutor!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Buna,
Tot din cauza lipsei spatiului de depozitare am cumparat si noi unul mic, insa nu e cu filtrare cu apa.Sunt foarte multumita de el. Uite un link cu poza si cateva detalii tehnice: http://www.plantelectronic.ro/productdetails-349--35-279.htm

quote:
Initial creeata de 26octombrie

buna ziua si ajutoor!
Vreau sa imi schimb aspiratorul si n-as vrea sa dau iar gres. Nu prea stiu ce sa imi iau, stiu doar ce m-ar interesa la un aspirator:
sa fie puternic! (m-am saturat de al meu, care are 1200 si nu trage cum trebuie), sa fie cat mai mic, stau destul de prost cu spatiul de depozitare, sa aiba putere reglabila. M-ar tenta unul cu filtrare prin apa, am inteles ca ar fi mai bune. Am o fetita de 8 luni, catel, musafiri incaltati.. macar un aspirator performant sa luam, sa echilibram. Fiica-mea nu mai vrea decat pe jos.
Pretul e si el important, insa aici exista un joc.
Are cineva vreo idee buna?
Va multumesc anticipat pentru ajutor!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput