buna ziua si ajutoor!
Vreau sa imi schimb aspiratorul si n-as vrea sa dau iar gres. Nu prea stiu ce sa imi iau, stiu doar ce m-ar interesa la un aspirator:
sa fie puternic! (m-am saturat de al meu, care are 1200 si nu trage cum trebuie), sa fie cat mai mic, stau destul de prost cu spatiul de depozitare, sa aiba putere reglabila. M-ar tenta unul cu filtrare prin apa, am inteles ca ar fi mai bune. Am o fetita de 8 luni, catel, musafiri incaltati.. macar un aspirator performant sa luam, sa echilibram. Fiica-mea nu mai vrea decat pe jos.
Pretul e si el important, insa aici exista un joc.
Are cineva vreo idee buna?
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
Buna,
Tot din cauza lipsei spatiului de depozitare am cumparat si noi unul mic, insa nu e cu filtrare cu apa.Sunt foarte multumita de el. Uite un link cu poza si cateva detalii tehnice: http://www.plantelectronic.ro/productdetails-349--35-279.htm
quote:
Initial creeata de 26octombrie
buna ziua si ajutoor!
Vreau sa imi schimb aspiratorul si n-as vrea sa dau iar gres. Nu prea stiu ce sa imi iau, stiu doar ce m-ar interesa la un aspirator:
sa fie puternic! (m-am saturat de al meu, care are 1200 si nu trage cum trebuie), sa fie cat mai mic, stau destul de prost cu spatiul de depozitare, sa aiba putere reglabila. M-ar tenta unul cu filtrare prin apa, am inteles ca ar fi mai bune. Am o fetita de 8 luni, catel, musafiri incaltati.. macar un aspirator performant sa luam, sa echilibram. Fiica-mea nu mai vrea decat pe jos.
Pretul e si el important, insa aici exista un joc.
Are cineva vreo idee buna?
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!