Cand visele prind aripi!
Raspunsuri - Pagina 13
Ignatica spune:
Liana iti tin pumnii stansi de-a lungul odiseei, sa ajungti la capat cu brio si sa faceti un familion mare mare asa cum meritati.
Tu esti o persoana care a stiut mereu sa daruiasca o farama din sufletul si optimismul ei oricarei fete aflate in impas, oricarei aspirante, oricarei viitoare mamici. E randul nostru sa te sustinem pe tot parcursul acestor luni.
O
pentru viitoarea mamica in prag de martisor.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Liana30 spune:
Ignatica iti multumesc din tot sufletul..
fetelor nu am crezut ca sunt atat de iubita..Va multumesc la toate!!!
io va iubesc pe toate !!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
flavia ramona spune:
Draga Liana, rasplata e pe masura inimii tale. Nu uita sa-mi spui DPN-ul ca am promis ca te sun.
de la Bogdi pt burtica ta.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
Liana30 spune:
Ramonicoooo
cand voi intra in sala te voi suna![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
10

Nasica
Liana30 spune:
Visele au prins aripi doar 16 saptamani.. aripile s'au rupt
Igeras la mama'n palma
Totul parea frumos..dar..dar ..daca nu ar exista oare acest dar??
Eram fericita ca intram in saptamana 17 de sarcina..bebii erau bine..pana intr'o noapte cand au inceput durerile..am fost la spital ..m'au internat de urgenta..incepusem sa pierd si sange iar durerile deveneau contractii..am fost pusa pe perfuzii..intr'o mana aveam Ginypral pt a'mi opri contractiile iar in cealalta hemostatice pt a opri sangerarea..am luptat si eu si ei sa rezistam..insa totul a tinut doar o zi..pt ca in urmatoarea seara pe 23.30 au inceput contractiile din ce in ce mai dese..au porint din 15 in 15 minute pana au ajuns din 3 in 3 minute..mi'am dat seama ca nu se mai poate face nimik..am simtit sa merg la baie..si atunci s'a intamplat..am simtit ca iese..de frica sa nu cada in vasul de wc..am pus mana..l'am prins in palma pe puiul mamei care dadea din manute si picioruse..si parca imi spunea sa nu'l las ..era..era..fetita.....totul a durat un minut dupa care s'a stins..pret de cateva minute am fost paralizata...dupa care cu el in palma am plecat spre sala unde ma astepta chinul..sa'l scot fortata pe cel de'al doilea deoarece nu mai putea fi salvat nici el..au fost chinuri groaznice..mi'au facut 3 anestezii dar nu si'au facut efectul..totul a fost pe viu..a fost cumplit..al doilea era baietel..deja oprit in evolutie..totul s'a incheiat la 5 dimineata..era in ziua de 27 aprilie..zi pe care nu o voi uita niciodata..la fel ca si cea de 13 martie in care am pierdut o fetita la 5 luni jumate..povestea s'a repetat din nou..oare pana cand????oare de ce??
voi avea vreodata raspns???
stau si ma intreb ..........si toti ridica din umeri.........
ASTA E VIATA!!!!uneori prea cruda.........
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
tumpi spune:
liana, am ramas fara cuvinte, pielea mi s-a facut de gaina, nu pot sa cred ceea ce citesc.dar vom fi mereu alaturi de tine.cuvintele sunt de prisos.
o
pt tine
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
zouzounaki spune:
Liana ceea ce ai trait tu,este de-a dreptul cutremurator![]()
mi s-a sfisiat sufletul citind...un suflet atit de cald si de bun ca al tau,va fi rasplatit intr-o zi,si iti va lua toata acesta durere ce-o porti in suflet...iti doresc ca aceea zi sa vina cit mai curind...pt ca asa cum scrii tu,NIMIC NU-I IMPOSIBIL...cu drag,Zouzou

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Chantal spune:
Liana, m-am cutremurat cand am citit povestea ta... E mai presus de cuvinte sa pot sa exprim ce-am simtit citind... Fetita

... Eu sunt topita dupa fetite pentru ca si eu am avut o fetita 

. Bietii copilasi... Dumnezeule, cum mai ai putere sa mergi mai departe dupa atata chin? Eu una n-as mai putea. Abia am supravietuit odata dar am ramas marcata pentru tot restul vietii. Durerea nu va disparea niciodata din sufletul nostru, numai cine a trecut prin ce am trecut noi stie.
L5845 spune:
Liana, am ramas fara cuvinte
....

. Sa-ti dea bunul DD putere si sanatate sa poti trece peste nici nu stiu cum sa-l numesc : cosmar, nefericire si sa te regasesti, sa treci peste durere si sa o poti lua din nou de la capat. O floare in amintirea puiilor tai, carora nu le-a fost dat sa se bucure de mamica si taticul lor, si tie, o imbratisare calda sa-ti regasesti speranta.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Liana30 spune:
tumpilicooo iti multumesc..stiu ca sunteti aci.de aceea va iubesc mult!!
zouzounaki asa e de aceea ma rog din tot sufletul ca tu sa reusesti..ca sa vin si io dupa tine![]()
Chantal am scris pentru tine si pentru celelate fete dragi inimii mele sa vedeti ca nu renunt nici moarta chiar daca am trecut prin ce'am trecut..stii ca am spus ca acolo nu pot sa scriu pt dar aici am considerat ca am tot dreptul..te pupp si multumesc..
L5845
putere am..asa ca merg inaintee..
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica