Rahova sau apropiere..... (23)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

monicapt puiutz!!!

Miha....multam de informatii!
insa sunt inscrisi toti copii care vin acolo? sau doar cei care apartin de scoala?
au si semiinternat?
ce se intampla cu copii care raman in afara locurilor?

lexi la mai multe kg in jos....
si lasa gingiutele ca o sa apara ei dintisorii...pe vremea mea erau niste geluri si ii dadeam lui fi-meu cand il durea....parintii nostri foloseau zahar cubic ...

dory care nunta?! daca nu-s indiscreta ...oricum e mai bine mai slabuta...iti spun yo ...indiferent de nunta....

gaby tu cum scapi de avertisment ?...in caz ca ma prinde din urma sa stiu si yo

fetelor azi am fost/si mai sunt zombi....de la somn....ce ma fac?!
am baut cafea si cola ca daca ma tai curge cofeina in loc de sange,dar degeaba

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va multumesc mult fetelorsi numai bine si voua

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

La multi ani Valentin Alex de Monica, nu am stiut ca este si Valentin.

violeta, pe 2 iunie vom fi nasi, fetele stiu deja, tu nu aveai de unde .

Alexa tocmai a primit cadou de la prietenul ei de Valentine Days

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

, acum am vazut avertismentul lui cgaby, pt. ce la-i primit???, ca sa stiu de ce ma feresc

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

chiar sunt , , acum am vezut ca este vb. de limbaj deplasat

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

dory, da iubareatza mai e alexa...de micutza
multumim mult de urarisi numai bine

monica

Mergi la inceput

Cititi si luati aminte dragi parinti:

Parintilor din partea copilului:

"Manutele mele sunt inca mici,de aceea nu va asteptatila perfectiune cand fac ceva;cand fac patul,cand arunc mingea..Picioarele mele sunt inca mici.Va rog frumos nu faceti pasii prea mari,ca sa pot tine si eu pasul cu voi.
Ochii mei nu au vazut lumea asa cum ati vazut-o voi,asa ca va rog sa ma lasati sa aflu totul,fara sa ma pedepsiti pentru curiozitatea mea.Si nu ma limitati inutil.
De lucru va fi intotdeauna suficient.Eu nu voi fi pentru multa vreme copil,de aceea ,faceti-va,va rog,timp si pentru mine.Explicati-mi ce stiti despre lumea aceasta frumoasa si faceti lucrul acesta bucurosi si plini de dragoste.
Sentimentele mele sunt inca foarte gingase.Fiti,va rog,sensibili la nevoile mele.Nu ma cicaliti toata ziua!Tratati-ma cum ati dori sa fiti tratati.
Eu sunt un dar deosebit din partea Lui Dumnezeu.Va rog ingrijiti-ma foarte bine,asa cum ar vrea Dumnezeu sa o faceti.Trageti-ma la raspundere pentru ceea ce fac,dandu-mi indrumari clare,conform carora sa pot trai,iar daca este necesar,pedepsiti-ma cu dragoste.
Pentru a creste am nevoie de incurajarea voastra.Va rog sa va abtineti de la critica!Ganditi-va la urmatorul lucru:puteti sa-mi criticati faptele,fara sa ma criticati in persoana.
Va rog sa-mi acordati libertatea de a lua singur decizii.Lasati-ma sa fac si cate o greseala ca sa pot sa invat din ea.Numai in felul acesta voi fi in stare intr-o zi sa iau hotarari pe care viata mi le va cere.
Treaba pe care am facut-o eu,va rog sa nu o faceti inca o data!Acest lucru imi da sentimentul,ca ,intr-un fel,nu am facut fata asteptarilor voastre.Si chiar daca va vine greu,va rog sa nu incercati sa ma comparati mereu cu fratii mei sau alti cunoscuti.
Nu va fie teama,ca o data la un sfarsit de saptamana,sa plecati si sa ne lasati singuri..Copiii au nevoie si ei sa-si petreaca timpul fara parintii lor,la fel cum si parintii au nevoie sa se recreeze fara copii lor.In afara de asta,este o ocazie extraordinara de a ne arata noua copiilor,cat de deosebita este casatoria voastra.
Va rog sa-mi fiti un bun exemplu si sa ma invatati despre Dumnezeu."
Cred ca fiecare avem de invatat de aici cate ceva.

si inca ceva:
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=74861

Se vede ca doarme fimea ca am o limbarnitaaaaa , si nu am cu cine vorbi

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai salut! am ajuns si eu acasa, ai mei dorm si eu incerc sa fac cat mai putin zgomot.
Azi am stresat spionul meu interior de la firma aia si a reusit sa il intrebe pe tip daca au decis ceva dar din pacate nu are inca un raspuns in afara de "poate sa dureze si 2 luni". Desi saptamana trecuta au zis clar ca in cazul unui raspuns pozitiv va urma un interviu final "saptamana viitoare" (deci asta in care ne aflam). Asa ca imi bag picioarele si nu ma mai gandesc, nu stiu ce isi amintesc ei peste 2 luni. In fine.
Va pup! La multi ani Alex, si al meu sot e Valentin dar nu serbam...

Mergi la inceput

la multi ani! cristina, sa-ti traiasca sotiorul, sa fiti sanatosi si bucurosi impreuna alaturi de printesa voastra

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Intru si eu cam tarzior sa va urez: Happy Valentine's Day!
Alex Valentin!
Tony!
(urarile sunt pentru poimaine, sa fiu eu sigura ca am urat)

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput