HELP!! Spitalul Alfred Rusescu(fost Emilia Irza)

Cine poate sa imi spuna si mie cate ceva despre acest spital?
Conditii, masa, medici asistente. Maine ma internez cu baietelul meu in acest spital, avem trimitere catre d-na dr. Adela Radulescu. Ajutati-ma cu ceva detalii, despre dansa, o cunoasteti, ati fost cu puisorii la dumneaei????
Cam cat se mai da la mediici, la asistente, intelegi ce vreau sa spun, atentii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
Raspunsuri

ana_miti spune:
Please, ......nimeni nu stie nimic?????
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Bobita spune:
Anul trecut am fost internata cu mezina, pe atunci 1 an si 3 luni, la acesta d-na Radulescu si la acest spital.
Mai intii conditiile, ce am vazut eu saloane cu 6 paturi, daca ai noroc si prinzi si pat pentru copil e ok, altfel te chinui cu copilul in pat, ai chiuveta, tv si frigider in salon. La wc sa nu ai pretentie, mai bine pt copil sa ai olita ta. Masa se serveste in saloane, dar sa ai cana, farfuria ta, si termometru ca e mai bine.
Despre acesta dr. ce sa zic, nu mi-a placut la ea: 1. primea vizite extra spitalicesti (adica cu bani) in salon, parca era policlinica. 2 a internat o fetita cu simptome de enterocolita linga noi, in conditiile in care noi aveam amigdalta, astfel ca ne-am pricopsit si noi cu o frumoasa enterocolita, dupa care am ajuns la Gr. Alexandrescu.3 m-am externat la cerere, iar pe foaia de iesire mi-a trecut un diagnostic eronat, pneumonie, cind diag la intern a fost altul, iar radiografia pulmonara nu o vazuse si nu se auzea nimic la plamini.
Asistentele m-i s-au parut dragute, nu am avut probleme.

mirciulix spune:
Una din cele doua pediatre ale fetitei mele este doamna doctor Adela Radulescu. Foarte bun profesionist, simpatica si placuta, cam repezita uneori, trebuie "unsa" la fel ca oricare alt doctor... Raspunde la telefon oricand am nevoie si nu se arunca sa prescrie tratamente fara analize preliminarii. Eu zic ca e OK.

sirimie spune:
Eu il stiam pe doctorul Iagaru la IOMC, doctor foarte bun. Stie cineva daca mai este?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei

ralucis spune:
Buna! Eu am fost internata cu fetita mea la sfarsitul anului trecut, dar am stat la izolare, jos, intr-o rezerva cu un pat si grup sanitar propriu. deci a fost f bine, curat, termopane, renovat, etc. mancare nu am luat de la ei pentru ca nu am mancat nici eu niciodata mancare de la spital, am eu asa un fix, si nu am vrut sa ii dau unui bebe de 6,5 luni, cat avea atunci. oricum, in biberoanele care mi s-au adus si mie nu mi se parea ca ar fi fost o hrana pe care ar fi mancat-o fretita mea, dar asta e si o problema de obisnuinta alimentara a fiecaruia. la asistente le-am dat ocazional cateva zeci de mii, in functie de cum se miscau. ba uneia nu i-am dat deloc, cand la plecare mi-a ciupit-o cu foarfeca atunci cand a vrut sa-i taie leucoplastul care ii tinea branula. noi am fost la dr. cristea, un medic f bun, competent.

acina spune:
Parere mai mult decat proasta despre spital.
Anul trecut am avut o alergie la laptele baut de mine. Andrei avea 3 luni inca il alaptam , evident i-am transmis si lui.Din medic in medic am ajuns in spitalul asta .Nici un medic nu a dat diagnosticul corect.A fost infiorator.Am stat internata fix 15 min pana cand l-am sunat pe sotul meu sa vina dupa noi .Am iesit pe semnatura.Canditii nasoale in salon , in cel in care ne repartizase noua patut era mizerie chiuvete nasoale aratau ca la piata.CAt am am stat acolo asteptandu-l pe sotul meu am plans non stop , nu ma puteam ori.Copilul de fapt a avut o alergie care a trecut in 4 zile de la sine.
Parterul e excelent e renovat , termopane, curatenie.Dar etajele sunt sub orice critica.
edit: saloanele sunt la etaj si internarile se fac aiurea netinandu-se cont de boala.Am nimerit cu 2 tiganci in salon si mi s-a ridicat parul numai cand le-am vazut.Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

ana_miti spune:
Uf, doamne, ce spuneti voi este infiorator.
Exista rezerve in acest spital?
macar sa stiu , sa dau ca sa pot obtine o astfel de camera, nici eu nu vreau sa sau cu cine stie ce oameni.
vedem maine la fata locului.......ma incurajez!
Multumesc fetelor.