Viata in Germania (41)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Prinzesa, intreaba de Stoffabteilung.Poate aveti voi in oras cum era in Braunschweig: Karstadt impartit in 3 cladiri? Una era cu sport, a doau mai mult electronice, plapumi, farfurii, etc si a treia imbracaminte?

Eu tot la Karstadt am vazut cele mai multe materiale de cumparat si inca intr-un sortiment f variat (de mi-i se scurg ochii, desi nu am habar de croit ).

----------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Daaa,la noi Karstadt-ul e la fel impartit si am vazut fff multe materiale faine,cupoane la pret redus.
Am mai vazut materiale si la Hertie.
Mai sunt si buticuri cu metraje pt Abendkleidung dar tre'sa iei orasul la pas ca sa le gasesti.

Bafta iti doresc si sa ne tii la curent!Eu mi-am cumparat masina si am de gind sa-i fac fetitei mele niste rochite de vara,cind o sa am timp .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by misha-germ

buna fetelor!

vin si eu cu o rugaminte..la fetele care sunt de mai multi ani aici si care au reusit sa-si cumpere o casa.Noi intentionam sa ne cumparam una si as vrea sa fiu bine informata unde as putea gasi mai ieftine. De curand am apelat la Sparkasse pt informatii, dar am vrea sa stim mai multe variante. Voi cum ati reusit sa le cumparati, prin agentii sau direct de la proprietari?
A2a varianta stiu ca e mai rentabila, daca ai putin noroc, ca nu mai platesti comision.
Noi am vrea sa luam una in zona Mannheim- Heidelberg, dar nu am gasit nimic pana acum sa ne placa la agentii.
Astept parerea voastra..si cat de multi nervi ati avut pana sa gasiti ceea ce va place?
va pup si va doresc o duminica placuta

miha

Noi am cumparat prin agentie, dar am negociat pretul cu proprietarul f. favorabil noua, pt. ca era disperat sa vanda repede, ca avea datorii mari.
Succes !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

carmi..ai avut noroc ca ai gasit asa, ca altfel agentiile iti mai iau o groaza de bani.Speram sa avem si noi noroc asa.
Deocamdata ofertele care le-am vazut pana acum nu ne convin, ca sunt destul de vechi, urate si f scumpe.
Daca tot dai un ban, macar sa fie si ceva de capul lor

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Alina, Aschiutza, multumesc mult pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetele?pe ce program sunt Oscarurile live??

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata

zuzunaki bine ca ne-am lamurit:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaed spune:

Fetelor va multumesc. Ceea ce voi ati scris a fost tare util pentru mine, aici am gasit adrese utile si sfaturi bune chiar daca am participat inactiv. Asa ca inca o data, va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Neata!De fapt acum e Mahlzeit!

Printesa roz...langa mine e un magazin special pentru Stoffe.Au si reduceri pana la 70%.La ce au 70% nu am vazut ca nu am fost pe acolo.
dantela = -e Spitze
tafta = -r Taft

Zuzunaki...inca nu ma stiu prea bine la depistarea conservantilor.Acum incep sa ma luminez si eu ca vreu sa traiesc ...sanatos.Am inteles ca nu mai poti avea incredere nici in atat de obisnuitele mere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Sper sa nu spun prostii(ca eu nu cumpar Schmand) dar eu stiam ca e prelucrat termic de genul UHT si de aceea nu s-ar pastra la frigider.Dupa ce e desfacut,se patreaza la frigider 2-3 zile maxim.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetele,stie cineva ce tipuri de receivere accepta cartele VIAACCES ??

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput