Viata in Germania (41)
Raspunsuri - Pagina 19
tumpi spune:
fetele, am si eu o intrebare la voi.Mi s-a pus pata pe o lenjerie de pat dintr-un catalog si sunt in dubii la material.De fel le cumpar din magazin,asa vad si calitatea,dar acum o vreau taman pe asta si nu stiu ce e Linon si ce e Biber.Ultimul am vazut ca inseamna castor,deci ma gandesc ca e materialul acela mai moale,da ce e Linon-ul asta?Voi ati mai comandat din cataloage, stiti cum sunt impartite materialele aste?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
zuzi.simona spune:
buna fetelor,
am lipsit, nu am fost in zona, eu nu am abonament decat atunci cand sunt in germania, am tot vazut ca vorbeati de carnaval, de aici de pe vapor nu am zarit nimic
ce voiam sa va intreb, pe unde gasesc patine pt. fiica-mea, deja marimea 37 cred, adica 23 cm, ca acum are 22cm , eu pe unde am umblat nu am vazut decat role, si ma gandeam ca acum sunt la oferta ca trece sezonul
mersic
va pup
P.S. am postat o poza, sa vad daca e ok
of, nu merge, am verificat, mai lucrez....
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
POZE
tumpi spune:
Simona, patine poti gasi la magazinele SportExpert,daca ai in orasul in care te afli acum, sau la orice magazin cu articole sportive
Poza nu se vede, da asa
Sorry, the page you requested was not found
Carmi spune:
quote:
Originally posted by tumpi
fetele, am si eu o intrebare la voi.Mi s-a pus pata pe o lenjerie de pat dintr-un catalog si sunt in dubii la material.De fel le cumpar din magazin,asa vad si calitatea,dar acum o vreau taman pe asta si nu stiu ce e Linon si ce e Biber.Ultimul am vazut ca inseamna castor,deci ma gandesc ca e materialul acela mai moale,da ce e Linon-ul asta?Voi ati mai comandat din cataloage, stiti cum sunt impartite materialele aste?
Eu stiu ca ´Linon´e materialul ala mai matasos, e mai mult de vara. Biber e ala mai moale, am luat si eu de la ´Edwin Müller´ tot online, sunt multumita, imprimeuri f. frumoase.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump
mihaela_specht spune:
mie imi place foarte mult ikea de acolo iau si lenjerie de pat si mi se pare ok.
pupici
papadie spune:
biber e aia pufoasa. eu nu imi iau niciodata lenjerii din material din ala pt ca ma fac piele de gaina. mergi la orice magazin de lenjerie si cauta una de linen si biber si vezi daca ti-e ok la pipait.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
tumpi spune:
Saru-mana fetele.Acum stiu care e Linon-ul, am avut o lenjerie, intr-adevar aia e mai placuta vara.Eu pe tot ce am luat din magazin, am vazut ca e scris 100& bumbac,chiar mai am una din catalog si m-am uitat special si tot asa e scris.Am sa ma duc si in magazin si am sa ma uit.
Venind vb de lenjerii stiu ca citisem undeva de culori folosite in dormitor, ca sa avem un somn linistit, bla. bla-uri din astea,da nu mai gasesc.Voi pe ce culori mergeti?sau nu tineti cont de asta?
Nu stiu, cred ca-s in ultimul stadiu si m-am tampit , ca de fel folosesc culorile care-mi plac nu ca asa zice feng-shui-ul .Desi in dormitor imi place albastrul,ca-mi inspira noaptea si deci
gabi66 spune:
Portocaliu si...derivatele.Asa zice Feng Shui!Da ai grija sa nu dormi cu picioarele spre usa