Viata in Germania (41)
Raspunsuri - Pagina 16
monu spune:
Buna, am o mare rugaminte. Daca e cineva din Frankfurt printre voi. As fi interesata sa aflu unde se gaseste (in Frankfurt) un magazin bun de jucarii in care se gasesc produse cu winnie the pooh. Stiu ca cer mult dar daca se poate sa fie si un loc central ca sa nu caute sotul prea mult.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
amalia_ap spune:
mersi fetelor...eu nu cunosc deloc limba germana,ma limitez doar la "buna ziua","buna seara","buna dimineata","multumesc" si "cu placere".Eu am terminat liceul de informatica,specializarea mea este in domeniul calculatoarelor,dar nu la nivelul cerut de nemti...multumesc pentru link, o sa imi ia ceva timp sa traduc tot textul dar sper sa gasesc ceea ce caut, un raspuns.Vreau doar sa stiu,daca ma duc in Germania, am vreo sansa sa ma angajez pe undeva,sau trebuie sa ma lupt cu sistemul? Mersi frumos pentru raspuns
Georgetas spune:
Scuzati-ma ca va intrerup discutiile, dar as avea si eu nevoie de putin ajutor.Voi merge la jumatatea lui martie la CEBIT la Hanovra si m-ar interesa daca e cineva din Hanovra care ar putea oferi spatiu de inchiriat. M-ar ajuta si sfaturi pentru o eventuala cazare in imprejurimi, mergem cu masina si n-ar fi o problema o distanta rezonabila de 50 km.
Multumesc,
Geta
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by monu
Buna, am o mare rugaminte. Daca e cineva din Frankfurt printre voi. As fi interesata sa aflu unde se gaseste (in Frankfurt) un magazin bun de jucarii in care se gasesc produse cu winnie the pooh. Stiu ca cer mult dar daca se poate sa fie si un loc central ca sa nu caute sotul prea mult.
Monu mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
Buna mamica de ianuarie!!!
Sunt magazine ce comercializeaza cam aceeasi gama in toata DE.
Cum nu sunt din FRA dar am vazut la mine in oras as putea sa iti sugerez sa caute la www.galeria-kaufhof.de/sales/aktionen/catdetail.asp?FLEXID=0&Sub=1&Sub1=36523" target="_blank">Galeriile Kaufhof ; am vazut jucarii de plus, dar si puzzle cu Winnie in diverse ipostaze.
Dar si la www.karstadt.de/kategorieAnzeigen.do?kid=17845" target="_blank">Karstadt o sa gasesti diverse jucarele cu personajul cautat.
Sau cauti altceva?
Tumpi, interesanta si utila sinteza ta!
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by amalia_ap
mersi fetelor...eu nu cunosc deloc limba germana,ma limitez doar la "buna ziua","buna seara","buna dimineata","multumesc" si "cu placere".Eu am terminat liceul de informatica,specializarea mea este in domeniul calculatoarelor,dar nu la nivelul cerut de nemti...multumesc pentru link, o sa imi ia ceva timp sa traduc tot textul dar sper sa gasesc ceea ce caut, un raspuns.Vreau doar sa stiu,daca ma duc in Germania, am vreo sansa sa ma angajez pe undeva,sau trebuie sa ma lupt cu sistemul? Mersi frumos pentru raspuns
Amalia, engleza o stii bine? Esti programator?
Iti spun asta pt ca o scoala din ro nu te ajuta ff mult. Eu am terminat o fac cu profil info dar tot trebuie sa o iau de la capat aici, ma rog nu ma interesaza domeniu asta, adika info.
Job-uri se gasesc foarte greu si aici.
Nu am cautat pana acum nimik iar sotul meu a venit la studii urmat de o specializare si asa am ramas.
Ai cunostite aici, cum vii?
sfarsitoarea spune:
Monu, pe Zeil, chiar in centru gasesti magazinele Kaufhof si Karstadt care au raioane de jucarii bine aprovizionate.
Multa sanatate
mihaela_specht spune:
quote:
Originally posted by amalia_ap
daca nu sti germana nici o sansa,peste tot cere sa sti limba germana .
Camelia spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Cum eu pana maine nu am sa fiu, ii spun de pe acum Cameliei, La Multi Ani
Camelia,sa fi fericita si sa te bucuri de tot cei mai bun in viata.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Multumesc mult! Esti o draguta ca ti-ai amintit.
Nu stiu cand apucam noi sa bem cafeaua aia ... Din pacate, eu nu pot WE urmator ,ca sarbatorim ziua Teodorei.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
aschiutza spune:
Amalia, din pacate aproape peste tot in Germania se folosesc programe in limba germane (Windows, Linux, etc). Doar la firme internationale ai sansa fara germana. Acu nu stiu nici eu exact cum sta treaba in domeniul tau, eu fiind de alta profesie. Cei cu facultate de info au sanse la un doctorat, de ex. Dar daca vrei sa vii aici, repede pune mina si invata germana!
Georgetas, cred ca nimeni de pe forum nu sta in Hannover direct. Eu am stat la vreo 100 km departare, parca mai era cineva in acelasi Land. Mai era o fata tot din BS dar nu a mai intrat demult pe acilea, are bebe mic. Grabeste-te cu cazarea, vin f multi oameni la CEBIT si bineinteles ce e mai ieftin dispare! Daca nu gasesti, iti recomand sa iei in Braunschweig, e la 45 min cu trenul regional(cum am spus cam 100 km). Eu din pacate nu mai stau acolo sa te ajut, sunt acu departe in est! Petrecere faina in Hannover (un sfat: daca ai timp de vizitat nu il petrece in H., e unul dintre cele mai nesarate orase din Germania).
----------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar