Mamici de martie-aprilie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

La multi ani sarbatoritelor gravidute!

Am avut asa de mult de lucru la servici ca n-am mai avut timp nici sa va citesc in ultimele zile. Multumesc lui DD ca bebelusa noastra e cuminte si nu s-a suparat pe mine ca am stat tarziu la servici. Eu tot timpul ma simt obosita, as dormi in continuu, dar fiind la servici, nu pot.

Ellamiss, ia si te odihneste ca nu esti o povara pt sotul tau, corpul tau munceste 24h din 24 crescand un bebe, iar sotii nostri daca ne iubesc n-au ce face, trebuie sa ne ajute sa trecem de faza asta. In fond, e temporar, nu mai avem mult si o sa le daruim consortilor cel mai frumos cadou din viata lor si a noastra.

Si eu am probleme cu sciatica. De fapt, eu am cazut rau la sport in liceu si mi-a afectat nervul sciatic, asa ca de ani de zile ma chinui cu dureri de spate f. nasoale. Doctorii mi-au spus ca nu au ce sa imi faca, si mi-au recomandat sa fac inot pt ca ajuta. Acum in timpul sarcinii am facut yoga, dar n-as putea zice ca mi-a diminuat durerile.

Eu nu prea sunt de accord ca trebuie neaparat sa suferim mult la nastere ca sa simtim ca suntem mame… multe femei gandesc asa aici si ajung sa simta epidurala sau cezariana ca pe un esec, si ca nu sunt mame bune. Am o cunostinta care a nascut un copil natural si unul cu epidurala, si mi-a spus ca mult mai bine a fost a doua oara cu epidurala, pt ca a putut participa si s-a bucurat mai mult de nastere, in loc sa delireze de durere, cum facuse la prima nastere. Dar fiecare femeie suporta nasterea si durerea diferit, am alta prietena care a nascut extrem de usor, natural fara anestezie, nici n-a avut contractii dureroase, ba mi-a zis ca adormea intre contractii in timp ce nastea si a trebuit sa o trezeasca dr. . Eu nu pot sa dau exemplu pe mama si bunica, pt ca amandoua au avut nasteri foarte complicate din pacate, iar eu intru la cutit pe 12 aprilie cu epidurala din motive medicale, asa ca… curaj fetelor si sa nasteti cum simtiti voi ca va e mai bine, fara chinuri si complicatii!

Despre sterilizatoare, noi am luat unul electronic de la Avent, se poate pune in el si pompa de san, suzete, jucarii de guma si ce mai baga bebe in gura, deci mi se pare util. Eu sunt anti-microunde cand e vorba de folosit pt bebe, asa ca n-am luat sterilizator care se baga la cuptorul cu microunde, desi era mult mai ieftin.

Pupici la burtici,

Sori 28w5d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

MIRANDOLINA!!!!!!!!!!!!.

Sa traiesti, sa fii sanatoasa si sa faci o fetita frumoasa, sanatoasa si haioasa ca tine!!!!!!!!!! Te pupa mama. (M-am intalnit cu Micki din generala in IDM acum 2 saptamani..detalii pe PM)

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Multumesc mult pentru urari! Niciodata in viatza mea n-am primit atitea! Si asta fara sa va pun la socoteala, voi ati fost cel mai numeros grup! Va pup si va multumesc!

Ellamiss, ciudata kestia cu durerea ta de spate... Numai dr tau poate sa-ti zica ce si cum, iar daca spui ca e asa de treaba, du-te linistita ;)

Azi am cam intrecut masura... epilat, o cumparatura, gatit... Miine nu cred ca ma misc din pat. Daca aude doctorita mea... vai! Dar... o data e ziua mea cind sunt 2 in 1 :))) Si e asa de frumos cind lumea de pe strada se uita la burtoi si zimbeeeste Esti in centrul atentiei si parca te-ar fi spalat ceva de toate pacatele :))

Mirandolina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

quote:
Originally posted by iepumic

MIRANDOLINA!!!!!!!!!!!!.

Sa traiesti, sa fii sanatoasa si sa faci o fetita frumoasa, sanatoasa si haioasa ca tine!!!!!!!!!! Te pupa mama. (M-am intalnit cu Micki din generala in IDM acum 2 saptamani..detalii pe PM)

IEPUMIIIIIIIIIIC! I'm blushing all over!!!! Ma bucur sa te vad :D Si eu o pup pe mama ta, chiar, ai tai ce mai fac? Si care Micki? Ma uit pe PM... Esti o scumpa, abia astept sa vezi si tu ce misto e cu bebe la purtator :) chiar si atunci cind stai la pat ca Te pup mult si sa ne vedem des pe aici :) poate si dupa ce nasc o sa am timp... Si te astept pe la mineeee!

Mirandolina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Atatia maimutoi unul dupa altul lateste asa tare pagina...
Iepumic ,daca vrei editeaza si da un enter dupa vreo 3 bucati!

Mihaela31+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata la gravidute
dupa cum v-am spus insomniile ma omoara asa ca sa nu va surprinda ora la care scriu
In primul rand vreau sa-i multumesc lui Roxanici care de fiecare data este promta cu raspunsurile la intrebarile mele.
In al doilea rand vin cu vesti de la ecograf:
1. bebelina mea s-a dovedit a fi incapatanata asa ca ajung la cutit!
2.la 35saptamani +4zile are greutatea de 2570g.(cu o marja de +/-200g)
3.toate celelalte masuratori corespund saptamanii in care este

Daca va intrebati ce simt....sunt necajita!Mai intai de toate pentru ca am inteles ca voi sta mai mult in spital decat cele care nasc normal.Copilul,din ce am citit pe net,mi-l vor da dupa 48 de ore(cel putin asa este la Bucur)Refacerea este grea si de durata.Motivele cezarianei sunt : am deja o electroincizie pe col,sarcina pelviana si varsta de 33 de ani.Anestezia va fi generala. Am mai trecut prin asta si numai eu stiu cat am dat la boboci dupa...
Nu cezariana in sine ma sperie.Pana la urma nu sunt nici prima nici ultima ...ci faptul ca nu voi sti nimic de bebe atata timp.Intrebarile vin una dupa alta: ce-i vor da sa manance?Vor avea grija de ea?Cum va fi cu lactatia dupa cezariana?Dupa o portie de bazaiala aseara m-am resemnat spunandu-mi ca nu mai depinde de mine.Am citit ce ati scris despre optiunile voastre privind nasterea .Mie nu mi s-a oferit aceasta ocazie.Asa a fost sa fie,imi zic!!! Vedem ce va mai fi pana la controlul de peste 2 saptamani(desi dr. mi-a zis ceva de genul "se mai intampla si minuni") Asa cum am mai spus camera bebelinei este gata.Promit ca in curand voi pune si pozele(Roxanici am primit PM si sper sa ma descurc)
Loradin 35+4zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Loradin hai nu mai fi trista totul va fi bine .
Mirandolina La multi ani,cu intarziere e adevarat ,dar nu am stiut ca e ziua ta,nu scria in listutza.
Fetelor astazi am cazut din pat,la ora 7 eram in picioare,m-am cucat nervoasa din cauza soacra-mii si am avut un somn scurt si agitat,poate mai prind 2 ore de somn dupa-amiaza cu fii-mea.
Lala multa sanatate fetitei tale si un sa-i treaca repede.
la burtici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 33+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata burtici,
Multumesc din suflet pentru urarile adresate mamei mele.
si pt tine Mirandolina, sa fi sanatoasa si sa ai o nastere usoara.

Aseara am avut niste arsuri groaznice care au curmat pana la urma cu si am adormit aproape in fund, ca nu puteam sa stau la orizontala. Azi sunt prezenta la servici, mie din ce in ce mai greu sa ma trezesc dimineata.

Loradin la cursurile de pediatrie spunea dr. ca daca mama nu are lapte primele zile exista opriunea de a fi hranit cu lapte de mama fiert sau cu lapte praf. Depinde cum alege mama, intreaba si tu pe dr. tau ca sa stai mai linistita.

Despre nastere nu m-am hotarat inca, eu vreau naturala cu sau fara epidurala dar sa discut cu dr. mea ce implica fiecare si sa vad daca s-a intors bebita ca daca nu hotareste el in locul meu.

Mia revin mai tarziu.

Cria27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata, -dute,
Si eu sunt matinala.Am mai zis dorm noaptea insa ma trezasec devreme.Deja ciorbita e pe foc....si gospodina tare sunt....
LORADIN nu mai fi trista!!Si eu cred ca o sa merg pe varianta cezariana.Spune-mi Electroincizie ce inseamna cauterizare sau conizare?Si eu am avut o rana pe col, am facut tratament vreun an si am cauterizat-o.Asta ar fi principalul motiv, de fapt singurul...ma rog ar mai fi si teama.... pt care vreau sa optez pt cezariana, asa mi-a cam sugerat si medicul insa a repetat...OPTIUNEA E A MEA.
Spune-mi de ce optezi pt anestezie generala?De ce nu rafianestezie?In felul asta vei fi treaza pe tot parcursul interventiei si o sa-ti vezi bb imediat.
Cu privire la statul in spial...uite o prietena de-a mea a nascut in dec, a facut operatia joi si dum era deja acasa.Totul este sa te simti bine.Spre ex mie mi-e cam teama pt ca medicul mi-a zis ca singgurul pbl ar fi modul in care suporta fiecare femeiae interventia.Sunt femei care isi revin repede, altele mai greu.Eu una nu stiu, ca dupa cum spuneam n-am mai avut nicio interventie.
La maternitatea unde voi naste eu, in Medgidia stiu ca-ti aduce bb imediat lg tine, poate choiar la postoperator.Mi se pare mult 48 de ore.Cu lactatia, rogi o asistenta sa-ti faca masaj la sani.Ai putea sa-ti faci sg de pe acum(miscari circulare),si d cezariana coincide cat maio mult cu nasterea naturala, atunci lactatia nu va mai fi o pbl.Ma refer ca operatia sa fie cd colul incepe sa se deschida

adina 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Ah...mi-a aparut o vegetura, pe sol ca n-am prea insistat pe-acolo cu crema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ce suparata sunt!!!!!!!!!!!!!!!!

adina 31ALEXIA

Mergi la inceput