Mamici de martie-aprilie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 23
Selene spune:
Buna tuturor!
Am revenit si eu - mi-au instalat net-ul mult mai repede decat as fi crezut! Ma bucur sa vad ca ati fost asa de harnice!
KARRA80 - LA MULTI ANI!!!!!!! Si o bebelusa cuminte si sanatoasa! Poate o sa faca cunostinta cu bebelusa mea cand incepem sa le scoatem la plimbare 
Am vazut ca vorbeati despre creme - eu o folosesc pe cea de la Chicco, dar din pacate m-am dat mai mult pe burta (unde nu am vergeturi) si mai putin pe picioare (unde au inceput sa apara
). Ce sa fac acuma? Din cate am citit, daca dai cu crema pe vergeturi imediat ce apar, sunt sanse sa se mai retraga. Sper ca o sa scap totusi de ele!
Si ca sa reiau mai din urma - eu nu am avut curaj sa ma uit la link-ul Karrei, ca nu reactionez prea bine la sange etc. Cum spuneau si unele fete, nu cred ca vom avea "vedere directa" la ce se intampla acolo si prefer sa nu vad imaginile acelea; ce sa mai, tb sa recunosc ca sunt mai fricoasa
In rest noi suntem bine; singurul lucru ce ma nelinisteste e ca bebelusa a devenit putin cam lenesa, nu mai loveste asa de mult. De fapt, nu lovea prea mult nici inainte, dar acuma s-a cumintit si mai si. Din cate am inteles, nu mai are asa de mult loc sa se miste. Desi parca m-as duce si la eco de control, sa stiu ca totul e ok.
Noaptea ma trezesc o singura data si la fel ca multe dintre voi nu prea pot sa dorm pe spate, doar pe stanga sau pe dreapta...
La capitolul kg - sunt 11 pana acuma.
Gata, va las acuma, ca ar cam trebui sa ma apuc sa fac ceva de mancare, ca bate vantul prin frigider!
Dar revin mai tarziu ![]()

AMR pana apare martisorul...
ralualexandrei spune:
Buna dimineatza si de la mine fetelor!
Ahh am dormit ingrozitor,m-am trezit cu o durere de sold insuportabila si am mai visat si urat
.
Astazi o sa cam trag chiulul ca ma duc sa-i iau rochitza Mariei de la croitoreasa,dupa care merg la cosmetica,ma intalnesc dupa-amiaza cu fii-miu pe traseu sa mergem sa cautam o camasa si curea si apoi la cumparaturi ca bate vant de libertate in frigider
.

Karra La multi ani sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Mihaelaaa bine ai revenit!
la burtici
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
33+
album no1 album no2 albumul no3
daia28 spune:
neata tuturor! eu o sa nasc la nr.2 cu dr. Cotarcea. cred ca va fi nastere normala,mi-as dori cu epidurala dar din diverse motive nu se poate. in privinta lucrurilor pt copil , si ai mei sunt destul de superstitiosi, asa ca nu am cumparat chiar nimic. am primit doar un patut-baldachin in miniatura pe care il voi folosi la vara sa il pun in curte la aer( stau la casa),pampersi,biberoane ,creme, sampoane cam tot pt igiena.si daca le-am primit nu pot sa le refuz,nu?
nu am 13 ani,am 28.probabil eroare de tastat.
in rest toate bune,astept sa ma duc la control peste2 sapt sa vad ce mai face.ultima oara era asezat in pozitie buna dar un pic prea jos decat ar trebui,insa colul era inchis si dr a zis sa mai stau linistita-la orizontala.
32+baietel
madmat spune:
buna dimineta fetelor.
noi acuma ne am rezit ptr ca aseara nu am patut dormi din cauza obosele.
KARRA80 LA MULTI ANI .Sa fiti sanatoase tu si bb si sa va dea D_zeu tot ce ve doriti.
PHILI draga mea mi ar face mare placere daca o sa poti sa vi sa ma vizitez la martenitate mersi ca te ai gandit la asta
.
acuma ma duc sa mananc ceva ca stomacul meu face galagie.
va pup pe toate
matilda
31+
lauramar spune:
Buna dimineata
-utelor 

KARRA 80 

multa sanatate tie si
-ui tau.
Noutati nu mai avem asa ca o sa revin mai tarziu,acum ma duc sa gatesc ceva.

laura
29+
arianna
Selene spune:
Vreau sa va intreb si eu ceva - nu stiu daca s-a mai vorbit despre sterilizatoare pentru biberoane ...
Voi veti folosi asa ceva sau apelati la metoda clasica cu fiertul? Nu stiu daca ar trebui sa cumparam unul sau nu. Am inteles ca este mult mai practic daca pleci de acasa, in plus nu trebuie sa astepti sa se raceasca biberonul inainte sa il poti folosi si nici nu se distrug in timp.
As vrea sa stiu care este si parerea voastra ...

AMR pana apare martisorul...
lala12 spune:
Buna fetelor.

Karra80 si sa dea DD un copilas asa cum iti doresti!
Eu am avut o noapte proasta ptr. ca am fata bolnava si i-am luat temperatura di ora in ora i-am facut frectii sietc... pana la 5.30 apoi am adormit amandoua linistite dar pana la 9 caci a sunat mama ca vine azi la noi si am intrat in priza.Eu am o soacra painea lui DD dar la mine e greu cu mama;e maniaca cu curatenia si pe deasupra e si profa de mate(sper ca intelegeti si sa nu se supere profele);daca gaseste o scama pe jos zici ca te-a scos la tabla si te-a prins cu teoremele neinvatate.
Deci m-am pus pe lustruit casa in mare viteza (eu sunt imprastiata ).
acum am dat de mancare la copil si l-am trimis la culcare si trebuie sa fac si mancare ca ma intreaba mama ce am mancare si vai de mine daca nu am("si eu am facut 2 copii,bolnava si cu servici si m-am decurcat.....")
.
33+
(Aida)
(Laura 3 1\2 ani)
lala12 spune:
Dar e mama si tot o iubesc.
Acum ma duc sa mai fac ceva retusuri dar tot o sa citesc ce scrieti voi.
Scuze de greseli !
.
33+
(Aida)
(Laura 3 1\2 ani)
Mihaelaaa spune:
Lala,

,ce m-ai facut sa rad...parca ai descris-o pe maica-mea.Asa faceam si eu cand stateam la ea...sau cel putin cand eram mai mica....inainte sa vina de la lucru,faceam curatenie...problema era ca niciodata nu faceam cum trebuie,tot mai ramanea ceva ce n-am facut bine,sau mai rau,n-am facut deloc!
Asa ca te inteleg si-ti urez "Spor la treaba!"(dar totusi numa incet ca esti gravi)
EDIT:Stai ca mi-am mai adus aminte:si mama zicea:"eu cand eram ca voi mergeam cu vaca in camp!"
Si eu ii spuneam:"Pai atunci cumpara o vaca si mergem si noi!"(noi stam la bloc)

Dar asa cum spui tu Lala e mama si o iubesc!
Mihaela
31+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
magdutah spune:
lala12 sanatate multa fetitei !
Selene si eu ma alatur tie ... ca tot nu stiu daca sa iau sterilizator sau nu. Sau poate ar fi int-adevar util in caz ca nu putem alapta ... si atunci daca ii dai de la inceput lapte la biberon poate ca ar trebui si asa ceva !!???
Magda