Mamici de martie-aprilie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Andreea eu i-am luat cercelusii in mod expres de acum ca sa-i fac gauri in spital. Se practica asta mai ales ca ea nu simte si o scutesc de dureri mai tarziu. O sa-i pun cercelusii din spital. I-am luat niste tortite de la Celini din platina ...sunt micute, micute si superbeeeeeeeeee....

Interesant ce ai spus referitor la bagajul de spital...si eu facusem ditamai lista cu ce am citit pe aici. dar tinand cont ca nasc tot la Giulesti o sa fac bagajul ca al tau...

Azi merg la doctor...

Absoluta 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,
Am vazut ca sunteti multe care va plangeti ca nu dormiti noaptea.Eu dorm , ce sa zic, insa ma trezesc des de vreo 2-3 ore, merg la toaleta, iar dim cd se trezeste sotul meu la 7.00, nu mai pot dormmi sub nici o forma....Si imi pare rau, macar sa profitam si noi acum, ca dupa ce vin bb-ii si or sa planga ca vor papica, noaptea...ce sa mai facem atunci, sa vedeti fericire
Si eu ma intorc cu greu noaptea, cd stau in sus mi se cam intareste burtica...Insa sunt mamici care zic ca mai bine ii tinem acolo in burtica, ca stam mai linistite asa...insa eu as scoate-o pe printesa mai repede ....ca nu mai am rabdare.
DIANA JORS Eu folosesc crema antivergeturi de la SANOSAn, e k, acum chiar trebuie sa-mi iau alt tub, ca e mic si se termina repede.De spray, nu stiu nimic, o sa ma interesez
KARRA 80 LA MULTI ANI si multa sanatate pt tine si bb!
Si Pe mine ma cheama la controale cam la fel.Am facut 6 echo pana acum
MAGDUTAH , tu ai dreptate in priv echografiilor.Ce sa zic iti dau si tie dreptatte dar si fetelor care vor sa-l monitorizeze pe bb mai des.Imi place ca privesti totul optimist.Ce sa mai vb, cd mamele noastre erau insarcinate nu se facea echo, nici macar nu stiau saracele care e poz copilului la nastere si n-au mai murit si iata ce fete.....frumoase si sanatoase au facut!!!
Si, pana la urma unele pbl sunt de cd lumea...Nu mai vb de femeile de la tara, care munceau la camp insarcinate fiind....nu mai se stresau cu echo sau cu discutiile pe forum.
Nu stiu ce m-a apucat azi cu optimismul asta...sper s-o tin tot asa....ca in genere sunt panicoasa tare.

Ca concluzie , e bine sa monitorizam bb-ii, dar sa nu exageram dc totul e k, nu?
ELPOWER eu am facut doar analizele obligatorii fara bani, dar nu in spital , ci la o clinica privata.A fost k, au fost decontate de casa de asigurari si orice graviduta are dreptul la el, ca de-aia tot platim, nu
In rest, controalele, echo, cu bani...ce mai e gratis....
Vroiam sa te intreb...din cate am inteles si tu ti-ai monitorizat tiroida, ce pbl ai tu?Eu am TIROIDITA CRONICA, nu ma deranjeaza ce-i dpret, iar inainte luam tyroxin, un sfert de pasila la 2 zile.Am mers la DC Hordonescu, de la parhon, care mi-a zis sa opresc tratamentul cd am ramas, desi tyroxina, nu face rau in tp sarcinii, dc trebuie sa iei, sa repet TSH_ul si FT4 in luna a 4-a si dc ies bine sa nu mai iau.Au iesit in grafic si n-am luat nimiuc.Biner ca trebuia, pbl sa merg la control dar mi-a fost greu sa mai ajung in Buc, si analizele sunt k, am oprit.Tu ce pbl ai?
ANDREEA 20Poate se intoarce bb, cine stie?la ce spital nasti, de n-ai nevoie de nimic pt bb?Ce fel de anestezie faci, ce ti-a recomandat medicul?In privinta gaurilor in urechi, la spitalul la care nasc eu(Medgidia), am inteles, ca dc vrei ii face la iesire din spital.
MIHAELAAA, stai linistita ca bb creste...Am vazut ca esti in 31 sapt.Ce DPN ai?Si cum se dezvolta bb.La mine e cu o sap in avans, deci ea este in 32 de sapt acum, si la 31(varsta ei) avea aprox 1,600.Dc mni-a zis ca e k.Si eu arat tot cam ca tine la burtica, stai linistita...Si acum depinde si de forma burtii, sa stii, conformatia fiecareia.Cate kg ai luat pana acum?

Va pupic!!!Astept vesti...

adina 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

la multi ani KARA!!!!!!!sa-ti dea D-ZEU sanatate,bucurii si un bebe frumos si mancacios!!!!si tot ce-ti doresti tu!!!
dragele mele ,tare harnicute mai sunte-ti ,de abia apuc sa tin pasul cu voi....dupa cum v-am spus sunt in prenatal,si m-am apucat de curatenie generala...binenteles incet si cu grija.Trebuia pentru ca la ritmul infernal in care am lucrat,nu am apucat sa-mi spal geamurile de un an de cand am avut concediu,si zilele astea am reusit.ce bine e sa fie curat in casa...deocamdata imi place postura de casnica,sper sa ma tina...
draga mea diana remediul la rinichi e mult ,mult ceai!!!si speram sa nu te doara!!
Andeea sa nu-ti fie frica de cezariana,ca nu te doare dupa sa stii,pe mine nu m-a durut,doar putin te mananca operatia pana se vindeca!
Madmat,tocmai vorbeam cu sotul aseara si ii spuneam ca tu o sa nasti mai repede ca si mine si as vrea sa vin sa te vad la maternitate,daca esti de acord binenteles....
va pup pe toate si aveti grija de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Neata

Acum ne-am trezit si noi....suntem somnoroase, am avut o noapte super linistita, dupa mult timp

Karra80 La multi ani ! sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara in continuare si sa ai o nastere usoara si o bebelina frumoasa, mancaciosa si cumintica

Si eu tot ca si tine Elpower am platit totul, consultatii lunar la ea la cabinet, analize si ecografii...nu mai conteaza pentru ca totul am facut pentru bebe....nu cred ca eco poate face chiar asa rau lui bebe ca nu ar fi doctorii nostrii atat de inconstienti...au am facut vreo 5-6 si o sa mai fac cel putin una....ma asigur ca este bine..nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut data trecuta cand am pierdut sarcina.

Ah deci putem incepe cu galeria

Andreea si Paula75

sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

PAULA 75, asa este, la nasterea normala bb iese intre 38 si 42 de sapt, in rest, mai devreme de sapt 38, se cheama prematur.Lasa sa stera acol, cd ai 38 de sapt e altceva, desi bine ar fi ca nasterea prin cezariana sa coincida cat mai mult cu nastera normala.Uite, prietei mele care a nascut in dec, dc n-a vrut sa-i faca cezariana decat atunci cd colul incepuse sa se deschida un pic.In cazul ei la 40 de sapt.asa ca e mai bine pt bbb!!!
Te pup si nastere usoara!!!

adina 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Ghibuadina,eu am luat pana acum 7-8 kg,si DPN e 7 aprilie....si ultima oara l-am intrebat si eu pe dr.daca poate sa-mi spuna aproximativ cat cantareste,dar mi-a zis ca nu e important,ca e mai greu de stiut asta....si ca ar avea in jur de 1kg (asta era la 29 sapt,fara sa masoare ,sau asa).Acum....CAM 1kg ar putea fi mai putin sau mai mult de 1 kg...deci nu m-a linistit nea dr deloc!

Mihaela31+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatza la burtici

LA MULTI ANI !!!! DRAGA KARA
.

FETELE DE MARTI VA VOI ASTEPTA EU CU CAFELUTA CU LAPTIC, CAPUCCINO SI CEAI CALD...acum 3 zile mi-a fost rau si sotu ma certat si a zis ca GATA, raman in prenatal si nu mai am ce discuta( eu care vroiam sa vin pana in martie la lucru)s-a speriat si el foarte tare.asta este, pt bb fac orice e nevoie.sa nu dau cu bata in balta taman acuma la gata..

de dormit EU de 2 nopti ( multumesc lui DD) dorm mult mai bine, aaaaaa da si obisnuitele ture la baie, dar adorm aproape instantaneu cand ajung in pat.cu toate astea dimineata imi e greu sa ma trezesc.

vreau si eu prajituraaaaaaaaaaaaaaaaaa.......macar firimiturile de pe farfurie.....pls.

am masurat burtica aseara...97.... si kile in plus doar 3.

burtika ma doare si pe mine sus( am intrebat Dr. si a zis:" peretele abdominal se deplaseaza(parca) ca sa faca loc la bb" de aia ma doare), dar daca stau cumintica in pat trece.

mai vroiam sa zic ceva.....dar ca de obicei o sa imi aduc aminte dupa ce trimit mesajul..

33 FIX cu bb eduard darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Karra!

Ooooo lume noua... Mihaelaaa! Deja intrasem la idei... nici pe forum, nici pe mess...

Andreea eu i-am facut gauri in maternitate. Si am scapat de o grija. E mai bine asa de repede pentru ca sunt mici si nu sunt in stare sa se traga de cercei sau urechi... Am inteles ca nici nu doare prea rau... cum ar durea mai tarziu. Dupa aia, acasa ii dadeam cu unguent Baneocin si ii miscam cerceii in ureche de 3-4 ori pe zi... ca sa nu ramana intepeniti din cauza cojitei care se face acolo.
Despre hainutele din spital... eu nu o sa mai iau acum dupa mine... ca prima data am luat degeaba. Am tinut-o numai cu hainele din spital... care, la fel stiu si eu, sunt sterilizate.

Eliana & (32 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Neata fetelor,

Karra

Eu astazi am ramas acasa. M-am trezit de dimineata ca se invartea casa cu mine, de prima incercare de a ma ridica din pat nu a avut succes. Dupa jumate de ora am incercat iarasi ...tinandu-ma de pereti si am ajuns imediat la baie ... unde si instantaneu!
Acum parca e mai bine, ma simt un pic mai bine ... dar imi e frica sa ies pe strada. Mai astept un pic sa vad cum evolueaza !

Pupici, Magda 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

LA MULTI ANI kARA80 SA AI MULTA SANATATE SI O NASTERE USOARA .

carmen76

Mergi la inceput