Mamici de martie-aprilie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 21
kisstherain999 spune:
'Neata fetelor!!!
LA MULTI ANI KARRA80
Desi am dormit toata noaptea nu mai pot de somn si ma doare si capatana.
Oare daca as atipi pe birou se s-ar supara cineva?
O sa testez ... noapte buna ...
kiss 
30+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
paxela spune:
karra80
La muilti ani, sa fi sanatoasa sa ai o nastere usoara si bebe sanatos
Alexa
33+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
cria_bv spune:
Neata mamicute harnicute,
La Multi Ani Karra80
, tot ce iti doresti , sanatate si bebe mancacios. Azi e si ziua mamei mele.
Vad ca ati scris nu gluma, foarte bine.
Azi ma simt mai bine, bebe a facut ieri miscari de trupe, s-a rasucit, a dat ghionturi, toata familia a pus mana pe burtica sa-l simta.
Andreea vrei sa fii printre primele care iti facem galerie.

Mirandolina si eu am potiuni de gingie umflata si ma doare la periaj.
Arissa eu cred ca trebuie un ecograf facut inainte de nastere pt a vedea cum sta bebe, daca are cordonul in jurul gatului etc.
Diana
sa treaca rinichii.
O zi buna .
Cria
27+ cu 
ElenaGiulia spune:
KARRA80
LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti,multa sanatate tie si la bb.
DIANA bea multe ceaiuri compoturi apa plata face foarte bine si eu am avut nisip la rinichi la a doua sarcina,doctorul mi-a dat scobutil fiole pentru durere si functiona sa sti
sa-ti treaca durerea.
Noi am dormit ca naiba din nou ma alatur si eu fetelor cu insomnie,rau e ca nu pot sa ma ridic din pat ca ma simte pitica si se scoala si ea dar cel putin am companie cum deschid un ochi cum incepe fotbalistul meu sa imi dea pumni si suturi
.
Doamne pote sant numai eu nebuna dar nu mai pot cu atatea dureri ma rog sa treaca timpul mai repede sa nasc,asa scapa si el ca sta inghesuit si scap si eu de durerile astea ca nu se mai poate toata noaptea sant amortita offffff nu stiu ce sa mai fac
.Ai ca va las nu mai pot sta pe scaun ca ma bate nebunelul nu-i convine pozitia.Va
pe toate aveti grija de voi!!!
29+5
wolf elena
Laina spune:
Buna fetelor. Si eu la raport...am trecut cu bine de inca un examen, mai sunt doua...abia astept sa se termine!
As'nopte am dormit ca naiba...am baut niste lapte, nush ce am facut, ca toata nopatea m-am chinuit cu niste dureri intestinale..mama-mama!

NU-mi doream decat sa mor. Abia spre dimineata au mai trecut cu niste comprese fierbinti, si-acu nu ma mai doare asa rau... Eh..trece si asta. ;)
In rest suntem bine, bb misca vioi, abia astept sa-l vad la echo din martie...
Elena 26+
Mihaelaaa spune:
Am vazut ca s-a discutat ca nu mai cresc burticile...pai si la mine e tot asa...parca de 4-5 saptamani e tot la fel...si nici kg nu am mai pus...o fi normal?
Eu ma asteptam la 30 saptamani sa fiu deja ca un butoias
..dar m-am inselat!
Oare sa mai creasca in saptamanile astea ce au mai ramas?Poate ma lamuriti si pe mine,voi burticile care nu sunteti la ultima sarcina...ca eu imi fac probleme ca e bb prea micut de aia nu cresc nici in burta, nici in greutate.
Chiar am vazut ca unele burtici isi fac griji ca o sa fie bebe prea mare si o sa nasca greu
...eu sunt pe invers....egal cat as suferi...vreau un bebel mare!
Am mai pus si eu 3 poze cu burtica...chiar daca asa cum am zis nu e nimik diferit fata de saptamanile trecute
...chiar ca nici nu mai imi vine sa fac poze...ca am impresia ca le fac degeaba,burta e tot asa!
Mihaela
31+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
diana_jors spune:
'Neatza
,
multumesc pentru incurajari... am inceput sa beau ceaiuri de imi ies pe nas, dar mi-a dat doar no-spa sa nu mai fac crize prea puternice... dar nimic pentru durere
, si abia stau intr-o pozitie mai mult de un minut si n-am mai dormit decat cateva ore in ultimele nopti.
Intrebare: stiti vreun ecograf la care sa ma pot programa sa zicem peste cateva ore, si fara trimitere?
Ca unde mi-a dat trimiterea m-au programat pe luni, si la clinica privata unde am mai fost pentru alte chestii nu mai au liber decat tot pe saptamana viitoare... si mi se pare foarte tarziu
Platesc, asta e, dar macar o sa stiu ce am si nu mai stau asa cateva zile...
Multumesc,
Diana
28+ cu 
http://image.lafemmebonita.com/c/f298943.jpg
karra80 spune:
Multumesc pentru urari la toata lumea....si pe voi sa va ajute doamne doamne sa aveti bebei sanatosi si nasteri usoare......
Multumesc din suflet ca v-ati adus aminte si de ziua mea....
...noi acuma ne-am trezit ca azi-noapte am cam facut nopti albe ca bebelusa parca nu a aavut somn si acuma nimai ce ne-am trezit....acuma treb sa ies sa-mi pregatesc bagajul ca plecam in week-end la parintii mei la Petrosani sa ma sarbatoresc acolo...

ca nu voi mai putea merge pana nasc si nici dupa pana ce bebe va fi putin mai maricica....
Asa ca v-am pupat si sper sa mearga netul la ai mei sa mai pot intra.....oricum pana plec mai intru sa vad ce ati ami facut
Pupici la burtici
Karra
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
paula75 spune:
Buna dimineatza!
Offff am dormit si noi mai bine azi noapte....
Chiar asa oare pot sa-i fac fac gauri fetitei in urechiuse din maternitate..e oare prea mica?
Andreea...si eu o sa fac cezariana intre 15 si 20 feb. dar eu una ti-as da un sfat sa tii pe bebe cat mai mult in burtica. SI a mea e grasunica..la echo de 34 de sapt. avea 3,150 si dupa masuratori arata ca un copil de 38 de sapt. Stie si dr. ce zice dar vecina mea care e asistenta la maternitate la noi nascuti m-a sfatuit sa nu-l scot decat dupa sapt. 38...Ea a vazut multi copii scosi inainte si cu scor Apgar mic si dusi la incubator...Eu in 15 feb. fac 38 de sapt...asa ca mai tine bebicul pana cand trebuie.
Pupici
Paula 36 cu
Eliana Ioana
paula75 spune:
La multi ani Kara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa fii sanatoasa si iubita sa ai un copil sanatos si nastere usoara!
Paula 36 cu
Eliana Ioana