Mamici de martie-aprilie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Mirandolina mersi de raspuns dar ei inteleg prin sfant sa fie cu cruce rosie si in calendar nu este sf.Alexandru cu cruce rosie.
Gaby78 am vazut si eu site-ul cu mobila tineret dar nu-mi prea place culoarea lemnului.
Si eu il visez in fiecare noapte pe bebita si camera lui.Imi fac griji toata ziua despre cum va arata camera lui si cum voi naste si probabil de aceea noaptea visez aceste chestii.Cateodata ma sperie aceste vise dar incerc sa fiu optimista.

ELLA 29
http://new.photos.yahoo.com/mihaela160705/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Bonsoar, fetelor!

nu prea sint noutati la noi.
Kmi sa stii ca si eu ma intreb daca si cit mai rezist. Am bravat eu ca vreau sa ajung macar in 20 februarie, dar daca dr. zice ca-i poate scoate si mai devreme, nici nu ma gindesc sa ma opun.

Roxanici ei se simt bine, eu cu nasul infundat. Chiar mindra se simte asa bine ca ce s-a gindit ea azi dimineata? Ca tot aveam somnul dulce, mi-a infipt un picior in coaste de mi-au tisnit instantaneu ochii ca la melc.

Vad ca mai toate visati despre bebe deja. Si eu! Si eu! De 3 nopti tot visez ca am o fetita. Si desi inca nu i-a picat cordonul ombilical, ea deja vrea sa stea in picioare. Am inceput sa am emotii ca daca sint de fapt 2 baieti? Ieri am luat si noi citeva lucrusoare pt. bagajul de maternitate, dar nu am vrut nimic roz sau rosu. Ca sa nu ne faulteze Ralu si sa ne arate putza.

Si nu-mi mai spuneti de prajituri, pliiiz! As minca non-stop. Cred ca de-aia am asa pinguini rotunjori. Chiar sint curioasa daca la urmatorul control (peste 2-3 zile) au ajuns la 3 kg.
Stiti ce-as minca asa, pina m-as sparge? Niste crema de zahar ars...

Monica 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

monica, mi-ai facut o poftaaa! As risca maine sa fac, desi nu am mai incercat pana acum.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia28 spune:

Buna fetelor!
Nu stiu daca ma mai tineti minte. am scris de cateva ori dar prefer mai mult sa va citesc.sper ca de acum incolo sa fiu mai activa.si eu ma confrunt cu aceleasi neplaceri: mancarimi,arsuri groaznice, insomnii, dureri de oase, kg in plus(10),gingii ce sangereaza, ce sa mai tot serviciul.dar asta e, nu mai avem mult si trebuie pentru bebeii nostri sa fim puternice. merita,nu?
am vazut ca sunt cateva oltence-craiovence pe aici. la ce medic mergeti voi? la ce spital? de unde o sa va luati patutul si caruciorul?
va pup dulce si sper sa nu fiti suparate pe mine ca scriu asa de rar.nu stiu de unde sa pun caruciorul albastru.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Arissa e tare usor de facut, sa stii.
1l lapte, 8 oua, zahar nu mai stiu cit (8 linguri parca) si eventual zahar vanilat, sau baton sau esenta de vanilie.
Cel mai complicat e sa glazurezi cu zahar ars cratita in care o sa faci crema: caramelizezi cam 5-6 linguri de zahar (cu virf) si cind s-a lichefiat invirti de cratita in asa fel incit sa ungi tot fundul si peretii cu caramel dupa care o lasi sa se raceasca.
Intre timp bati cu mixerul ouale cu zaharul, apoi amesteci cu laptele caldut in care ai pus aroma de vanilie. Torni amestecul in cratita si o bagi in cuptor, cel mai bine pusa intr-o alta cratita, umpluta cu apa. Lasata cam 45 minute, la foc mic-mediu (eu o pun la 180grade). Si se incearca ca si un chec, cu scobitoarea.

Succes, sa ne povestesti cum ti-a iesit, sa ne faci pofta!

Monica 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Daia28 bine ai revenit in randul nostru

Da sunt eu si Elpower din Craiova, eu nasc cu doamna doctor Elena Ebanca, la spitalul nr1 - cezariana , anestezie totala

In legatura cu patutul si caruciorul eu am o familie foarte superstitioasa si nu luam nimic dinainte,..dar am ales patut de la Babycare de pe Net iar carucior inca nu ne-am hotarat.....

Pupici si te asteptam mai des la raport.

Tu la cine esti?

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Daia vad ca te chema ca si pe mine Diana, ma bucur mult.....dar varsta ta este 13 ani sau ai inregistrat gresit acolo?

Ca sa-ti apara caruciorul albastru la semnatura scrii [ baietel ] fara spatiile dinainte si dupa cuvantul baietel

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

mama dar ati scris nu gluma.
noi acuma am ajuns acasa si suntem tare obositi.
am cumparat patutul si niste haine la bb.
bagajul nici eu nu am facut ptr mine nu am cumparat mai nimic numai ptr bb cred ca am cumparat aproape pe toate in afara de sampon si crema nu sunt hotarata de la ce firma sa iau daca ma ajutati as fi multumite.
acuma ma duc sa mananc un pic si va ma i scriu.
va pup pe burtici

matilda31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Madmat,pofta buna!De unde ai cumparat patutul?

ELLA 29
http://new.photos.yahoo.com/mihaela160705/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

va scriu si eu cu o veste proasta... desi pana acum intram la categoria "sarcina usoara" trebuia sa patesc si eu ceva: sunt suspecta de nisip/piatra la rinichi o sa vedem la ecografie despre ce e vorba... pana una-alta cred ca ma obisnuiesc cu durerile , ca diferenta mare fata de ce am acuma nu cred sa mai poata fi

Sa aveti o seara cat mai frumoasa!

Diana 28+ cu

http://image.lafemmebonita.com/c/f298943.jpg

Mergi la inceput