Mamici de martie-aprilie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

salut burticutze

Nici eu nu pot dormi noaptea, azi noapte am dormit doar 3 ore, restul m-am uitat pe pereti. Poate noaptea asta reusesc sa dorm, azi am gimnastica in apa si mai obosesc si eu.
Ma simt ca o balena, nu ma pot intoarce de pe stanga pe dreapta, daca dorm pe spate se intareste burtica si mi-e rau, cu dormitul in fund inca n-am incercat dar cred ca nu mai e mult. Mi-am dat comanda de pernutza pt alaptat care o poti folosi si in ultimile luni de sarcina sa dormi mai comod, acum sa vina si sa vad daca e si adevarat.

Vad ca multe va epilati cu ceara, eu una de cand am ramas n-am mai pus ceara pe piele si m-am facut cu lama. E ingrozitor, a doua zi se simte deja si cum nu mai vad de burta nu mai reusesc sa fac nik, asa ca ma fac saptamanal cand merg la piscina. Azi o sa fie prima oara cand ma ajuta sotul, mi-e o frica de mor, tare mi-e ca ies cu dansa franjurata.
Nici unghiile la picioare nu le mai pot taia, tot din cauza burticii, of, si mai am si o unghie incarnata care doare.
Deci in caz de nu v-ati dat seama, azi sunt intoarsa cu fundul in sus, nimic nu-mi convine.
ma duc sa pun si eu niste poze si dupa poate-mi misc fundul pana la farmacie sa-mi cumpar vitaminele.

mai vroiam sa scriu ceva, dar am uitat, cand imi amintesc revin.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Dormit noaptea... cred ca ma inscriu si in clubul celor cu insomnii. Ca deja sunt inscrisa pe la picioare umflate (trebuie sa recunosc ca nu le mai am acum dar dupa prea mult mers sau efort fizic... se deformeaza!), pe la arsuri infernale, pe la dureri de solduri si oasele bazinului... (mama ce ma mai vait!!!) dar azi-noapte am avut perioada "lucida" rau de tot. Desi ma culcasem tarzior si eram obosita, ca ieri parca participam la maraton-am mers incontinuu dupa treburi- pe la 4 fara 10 ma trezesc sa merg la WC si la intoarcere mai dormi daca mai ai somn. Nu aveam chef sa fac nimic, eu vroiam sa dorm, nu sa citesc (ca mi-a trecut prin cap la un moment dat), nici sa ma uit la TV... nimic si somnul... asa ca acum imi cad ochii dar astept seara ca poate de oboseala dorm si eu toata noaptea. Pana acum nu mi s-a mai intamplat asa, poate doar vreo ora te miri cand. Acum cred mai mult decat oricand in urarea "Noapte buna!" (si-mi doresc una!)

Rebiana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Fetele....vreau sa va incurajez pe toate cele care aveti neplaceri si mai ales cele care faceti nopti albe. Hai inca un pic si apoooi, nu o sa mai dormiti ca plange bebe sau ca tb hranit.

Uite, pun niste majorete sa faca galerie si sa va imbarbateze:
ptr fetele care sufera acum pe ultima suta de metri
Nu va lasati complesite de neplacerile de ultim trimestru....capul sus si cu gandul la bebe.

Monica_b, hai la apel, zi-ne de pinguini, cred ca au fost in largul lor zilele astea pe vantoasele si gerul de afara

roxana 32+

Mergi la inceput

Roxana pentru incurajari! Dar care suta de metri ca la mine mai e vreun kilometru! Daca o tine asa...

Rebiana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Rebiana27 eu cind aveam insomniile neplacut, incercam sa stau treaza cit mai mult seara. Ca daca apucam sa adorm la 9 la 10 sau la 11, pe urma dupa 2 ore eram in picioare de zici ca dormisem o zi intreaga! Si nu ma duceam in pat mia devreme de 12 sau chiar 1 noaptea. Ca uneori si atunci ma duceam degeaba... asta e altceva! Se facea si 4 dimineata si nu adormeam. Ce e mai grav e ca nu ai ce sa faci! Ca la TV nu prea e nimic de vazut, de citit de dor ochii la un moment dat.. si ce sa faci? Sa pui aspiratoru' poate ca sa iti fie si vecinii alaturi in suferinta!

Si uite si ceva modele de camere de bebelusi pentru ellamiss

http://www.mobilatineret.ro/mobila_tineret_smart.html

http://www.mobilatineret.ro/mobila_tineret_bambi.html

http://www.reclama.ro/sarcina/Patuturi-pentru-copii.html

Gabi 35sapt si

Mergi la inceput

Gabi mi-e greu sa adopt solutia ta pentru ca ma rapune somnul pe la 11, 11 si ceva si daca nu dorm atunci cand vine apoi e sigur ca imi trece si fac de "planton" toata noaptea! A doua zi ar trebui sa fiu fresh pentru la scoala. Pana acum n-am mai patit asa de rau deaceea trag speranta ca a fost un caz singular. Va zic maine daca e cazul sa-mi fac griji de recidiva sau nu.

Rebiana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Fetelor cu arsuri, de ce nu incercati rennie? Aseara m-ar fi rapus un pahar de suc de portocale (din ala de alimentara, ca din ala natural mi-e lene sa fac) si am luat doua bucati de rennie si n-am avut nici o treaba, in 5 minute mi-au trecut arsurile. E f bun pt gravide, n-are efecte secundare, doar ca daca vedeti ca nu v-a trecut inca, mai luati o tableta. N-am prospectul la indemina, dar se pot lua 4-5 pastile pe zi din cite imi aduc aminte. Si sunt si mentolate, le sugi de placere :P :P

Voi cu gingiile cum stati? Eu donez in fiecare dimineata singe la chiuveta, colectat pe timpul noptii...

paula75, te ustura pielea pe burta. Crema hidratanta! Pielea se intinde f tare si are nevoie de ajutor extern. Burta intarita si grea - sunt contractiile alea lejere pe care n-ar trebui sa le simti inca, sunt de la efort si ar trebui s-o lasi mai moale. Acum trei saptamini senzatiile astea deveneau dureroase pt mine si tot de atunci m-au legat de pat. Asa ca mai ushor cu eforturili, nu cara, nu te apleca si stai mai mult la orizontala.

No, ne mai citim! Vreau prajituricaaaaaaa!

Mirandolina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

vin si eu cu vesti. aseara am fost la dr si bebe are 2,500 kg. este zglobiu si DPN se-apropie de 1 martie. mai este f putin ... am pregatit doar o parte din bagajul meu si al lui bebe, sper ca saptamana viitoare sa definitivez. m-as simti mai in siguranta. cu somnul si eu ma impac mai greu noaptea, ca visez tot felul de prostii, dar ma mai odihnesc ziua, sau macar incerc.
va pup si pana la noi vesti va urmaresc de pe "margine".

Ioana 34+ Matei Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanaaradu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna,fetelor!Va pup pe toate,mi-a fost dor de voi.

Laptopul meu a fost stricat si am gasit greu pe cineva sa mi-l repare.Se pare ca situatia s-a remediat si o sa fiu mai activa.

Hai sa ma plang si eu de nopti nedormite.Ma trezesc noaptea de vreo 3 ori sa merg la baie,iar pe la 4 si ceva ma trezesc de tot,fara nici o sansa sa mai adorm decat poate pe la 6 dimineata,asa ca stau .In rest...mai am arsuri...dar trec ele dupa juma de ora maxim...asa...ce mai avem...dureri de bazin...astea la ordinea zilei...si ma dor picioarele daca stau mult in picioare...se simt cele 16 kg care le-am luat.Mai simt cateodata jos...o presiune foarte mare...probabil ca bebe apasa pe col...vedem noi saptamana viitoare la control.

Visesi eu am mai ciudate...il visez si pe bebe de multe ori,dar vad ca si la voi e la fel,deci nu imi fac probleme...

Fetelor,eu va servesc cu un tort Tiramisu.Se inscrie cineva la o felie?

Va pup,
Mada35+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Fetelor, voi mai faceti si alte ecografii dupa cea de 32 de saptamani (pe care am vazut ca o face majoritatea)? Eu tare as mai face una, sa vad cam in ce ritm mai creste bebe, pentru ca ama citit ca acum, in luna a 8-a are rata de crestere cea mai ridicata.

33+

Mergi la inceput