Mamici de martie-aprilie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Si eu nu o sa fiu mamica buna daca nu visez deloc pe BB?

Eu dorm mai mult sau mai putin "neintoarsa". Ma duc de cateva ori la baie, baie cam 1 litru de apa pe noapte ... si aproape imediat ce ma asez in pat adorm .

Bagajul de spital nu l-am facut ... eu de abia in 2 saptamani inceo cursul de pregatire ... asa ca m-am gandit ca mai am timp

Ieri am luat inca un pachet de "pampersi". Acum in total am 100 de bucati pentru (3-6)kg. Elyanne am vazut si aici de (2-5)kg, dar deja luasem pe ceilalti ... si am mai vorbit si cu nasa mea (uitasem sa o mai intreb si pe ea) care are 3 baieti cucuieti (6, 3 ani si respectiv 8 luni toti nascuti in germania) si mi-a spus ca pot folosi si de astia mai marisori ... numai ca trebuie sa am grija cum ii prind, dar o sa ma invete moasa !

Pupici inca odata! Magda 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

[b]Amma [b] nu reusesc nici daca mi-ai dat link. Mai bine dau id-ul de messenger la cineva (care nu are ce face acum) si ii dau datele ei si sa le treaca ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Adina multumim de prajitura! Am luat si eu o bucatica si am fugit la munca!
Aveti grija de voi ... ne mai "auzim" deseara!

Magda 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Da Adina si eu m-am bucurat foarte mult ca am gasit o slatineanca aici pe forum.....sunt foarte sensibila la tot ce-mi aduce aminte de orasul natal....am terminat la Radu Greceanu in 97 si apoi am plecat la Craiova....si aici am ramas dupa facultate/.....am mare noroc ca si sora mea este aici ca altfel mi*-ar fi fost greu fara ai mei..fara mami......sunt foarte mamoasa si rasfatata....in curand nu o sa mai fiu eu cea rasfatata dar cedez fara pareri de rau

Numele meu este Diana....Raisa este numele bebelinei mele....cand m-am inscris pe forum nu stiam ca o sa avem fetita dar asa am simtit eu nevoia sa ma inscriu...........presimteam poate....

Pupic si mai vorbim

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesandra spune:

Raportam si noi...maine intram in saptamana 29, dormim bine, nu avem arsuri (o singura data mi s-a intamplat sa le am, dar dupa ce-am mancat 2 farfurii de ciorba ), saptamana viitoare incepem si noi cursurile de prenatale.
De cumparat, n-am cumparat nimic, noi inca trebuie sa schimbam casa ..sper sa reusim pana in aprilie...
Va pup si-o saptamana frumoasaaa...

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

O negresa si un pahar de laptic vreau si eu...mersic

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Buna GRAVIDUTELOR!Mai intru si eu din cand in cand sa vad ce mai faceti.Intreba cineva de o crema buna de vergeturi, eu ma dau cu REDUCTEUR VERGETURES de la LINEANCE si pot sa spun ca este foarte buna.Nu costa mult, este cam 350.000 lei.Referitor la bagajul de spital, Laura tu din saptamana 29 iti faci bagajul?Nu e prea devreme?Ia spuneti, cine a mai gasit ceva site-uri cu dormitoare de bebelusi?Eu nu mai stiu unde sa mai caut.Daca nu gasesc pana la inceputul lui martie cred ca o sa iau dormitorul Delfin de la Baby Design.Dar sunt in dubii ca ultima oara cand am fost cu sotul meu ne-a zis ca dulapul nu va mai fi la fel cu patutul deoarece furnizorii lor din Ungaria nu mai lucreaza cu cei care le dadeau pana acum materialele ci cu altii.Si cei de la Baby Design au deja paturi din stocul vechi si nu mai fac comanda ci doar de dulapuri.Cica nu e mare diferenta.Placajul acela bleu nu este perforat la dulap si culorile nu prea sunt aceleasi(ma refer la figurine si la placajul bleu.)
In afara de Baby Design am mai vazut mobila de la Pali dar este foarte scumpa, si cele de la Cesco mi se par foarte scumpe.De Romina nici nu ma gandesc, sunt prea clasici pentru bebelusul meu iar Mobexpertul are numai un model de dormitor pentru bebelusi si urat pe deasupra.Daca mai gasiti ceva sa scrieti pe site.As vrea ca mobila sa nu ma duca mai mult de 25 milioane , fara saltea la patut sau masa de infasat, ma refer numai la patut, o comoda si un dulap.
In rest eu nu ma simt prea bine,de ieri m-a luat o durere de spate si ma doare mai mult in zona coccisului parca ma fulgera si raman asa cateva secunde de nu mai pot sa fac nici o miscare.Maine ma duc la medicul de familie sa vad daca e de la sarcina aceasta durere.Am fost la control la dr.meu la 28 de saptamani si m-a pus sa fac alte analize.Mi-a zis ca e bine dar tot ma framanta fibromul pe care il am.Mi-a facut programare la 32 de saptamani la eco ,de abia astept sa ma duc sa vad cat a mai crescut fibromul.I-am luat hainute lui Edy(poate inca nu v-am zis ce nume dorim sa-i punem EDUARD ALEXANDRU,multe rude sunt impotriva acestui nume pentru ca nu este nici un nume de sfant dar de aia nu mai putem noi) si le-am bagat pe yahoo.photos dar nu stiu sa pun link-ul aici.Cred ca am o gura sparta, cand incep nu ma mai opresc dar simteam nevoia sa mai vorbesc cu cineva.Va pupicesc pe toate si multa sanatate la toate gravidutele ca e cea mai importanta.

ELLA 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Cred ca am reusit sa-mi pun linkul cu poze.

ELLA 29
http://new.photos.yahoo.com/mihaela160705/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Absoluta, ti-am trimis mail, ca PM nu primesti. Adresa mea e amagrigus@yahoo.com. Scrie-mi datele si ti le trec eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Imediat raspund.
Multumesc!

Mergi la inceput