Mamici de martie-aprilie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

am reusit si eu cu pozele.
http://new.photos.yahoo.com/datcu_laura2003/albums/

.33+(Aida) (Laura 3 1\2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor!
Am venit si eu de la lucru unde am observat ca nu mai am asa multa rabdare cu copilasii mai ales daca sunt galagiosi si neascultatori. Asa in rest sunt binisor. Raportez mai putine mancarici de cand mi-am propus sa nu ma mai scarpin. In schimb durerea de spate de pe partea dreapta se lasa pe picior si e din ce in ce mai rau. Merg ca o ratusca, nu pot merge repede si ma enerveaza la culme ca nu vreau sa incep sa vegetez acum inainte de nastere. Poate se hotaraste bebelina sa stea pana la 41 de saptamani. A, daca mie mi-au zis la 32 sapt ca aveam placenta grad de maturizare 3 ce inseamna? Voi naste mai repede? Poate sa-l afecteze pe bebe? Eu nu mai sunt programata la nici o ecografie si nu stiu ce s-a mai intamplat cu ea.

paula75
- si bebelina mea e f vioaie mai ales seara la culcare. Si simt niste chestii... niste rasuciri pe sub coaste... nu stiu ce face pe acolo dar cred ca nu prea are loc saracuta.

ralualexandreicred ca e super draguta Maria (apropo asa o va chema si pe bebelina mea) cum are ea grija de tine.

In rest ce sa va mai zic. Eu ma duc putin in patut ca sa-mi intind oasele. Aveti grija de voi si de burtici. Azi am intrat in saptamana 35. Nu pot sa cred. Sunt asa fericita.... In curand vine bebelina. Mor eu de frica dar tot abia astept sa o tin in brate. Mai citesc pe la mamicile de ian-febr. Unele au deja o luna de cand au bebelusii. Ce frumos.... Cand or incepe nasterile la noi? Practic de saptamana asta, saptamana viitoare pot incepe.

A, fetelor vreau sa va rog ceva. Am o cunostinta cu o fetita de 11 luni care trebuie sa nasca zilele astea. Problema lor e ca proprietarul casei unde stau a vandut si au termen de eliberare pana pe 15 februarie. Sunt intr-o situatie disperata. As vrea sa-i ajut cumva. Daca aflati ceva de inchiriat la un pret rezonabil.... Ei ap prefera un apartament cu 2 camere dar nu pot da mai mult de 200 de euro. Nu stiu ce sa zic... va fi greu sa gaseasca. E asa aiurea sa trebuiasca sa se mute acum.... Si asa le era greu cu un bebe mic si altul pe drum dar acum si fara casa... Daca aflati ceva va rog sa ma anuntati. Va multumesc.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Ammaprmisi mail-ul meu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Amma mai ajuti pe cineva cu introducerea datelor? Ca nici eu nu am reusit si, de nervi, m-am lasat pagubasa! Please!!! Pupici!

Rebiana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

A inceput vreuna dintre voi sa bea ceai de frunze de zmeur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

RAISA Si DIANA , cu multa placere la prajiturica, insa mie mi se pare cam dulce si n-am gustat decat 2 bucatele, dar e buna , pe cuvant.Mi-ar placea sa ne teleportam pt cateva ore , sa ne cunostem, iti dai seama ca nu ne-ar ajunge cateva ore de discutat despre bb-ii nostrii.E valabil pt toate fetele!!!!
Bebelina mea nu stiu ce face acum ca o simt greu in unele parti si acum cred ca apasa pe stomac, ca m-a luat putina greata si n-am mancat decat 2 prajiturele...
Pe printesica mea o s-o cheme ALEXIA si abia asteptam sa vina.Si eu am visat de o mie de ori ca nasc, cred ca e normal
Si m-am linistit cd am vazut ca mai sunt si alte fete uneori optimiste , alteori pesimiste.
Apropo, intrebare, voi va faceti vaccinul DISTERIA TETANOS?E impotriva infectiilor pe care le-am putea lua la maternitate si e gratuit, asa mi-a zis dc de familie.Eu o sa-l intreb intai pe ginecolog sa vad ce zice.
Va pup din nou pe toate!!!!

adina 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

LA CE E BUN CEAIUL ASTA DE FRUNZE DE ZMEUR, LILI?

adina 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

KARRA, sa stii ca m-am gandit si eu la varianta ca in mag e mai scump, maine mergem la cluj, e cel mai aproape de noi, macar sa il vad in realitate sa pun mana pe el, sa vad cum merge cum se strange, cat e de mare, pt ca nu stiu daca intra in lift... si apoi vedem,poate il comandam tot de pe net... vedem; sper sa rezolv odata si pb asta

35+6 TIMEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Absoluta, n-am primit nimic.
Da, Rebiana, trimite-mi datele si le pun.
Pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Tzuna frumos nume Maria ma bucur sa aud ca la fel o sa o cheme si pe bebelusa ta si intr-adevar a mea e o scumpa deja face exercitii cu frate-su ptr cand o sa vina bb si ei o sa aiba grija de el.
Ellamiss si pe piticul meu tot Eduard o sa-l cheme insa al doilea nume va fi Ionut ca pe taca-su ,am eu asa un feeling ca va semana foarte mult cu taticul lui mai ales la caracter.
Lili eu ma gandeam sa incep sa beau ceiut de prin saptamana 37.
Adina multumesc ptr prajitura .
la burtici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 32+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput