Mamici de martie-aprilie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata fetele,
Eu sunt nasol azi, ma doare spatele ca abia ma deplasez, ma dor oasele bazinului si am o stare de nervozitate de i-as bate pe toti. Sper sa imi revin.

Cria27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Gabi stai linistita ca dupa ce devi mamica nu mai ai somnul de altadata. O sa tresarim la orice scrancet.

Cria27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

Neata burtici.
Burtica mea e bine dar uneori ma zgarie bebe nu stiu cu ce ,poate are unghii ;dar chiar ma zgarie.(sa nu radeti).
Fata mea e bolnavioara ,cred ca a luat o viroza de la gradinita si trebuie sa ma ocup de ea asa ca o sa citesc din cand in cand ce scrieti voi.
Va

.33+(Aida) (Laura 3 1\2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Fetelor...hai sa fim tari si sa avem incredere in DD ca va fi totul binew.....Am zile cand sunt ff optimista si cred ca va fi usor....dar am si zile cand ma paste cate un pesimism.......

Eu cred ca e normal sa avem tot felul de vise ciudate in perioada aceasta....am vazut si la mamicile de ian-feb.....parca acum nasteau primele....si deja urmam noi.......

Chiar au trecut repede aceste 36 sapt.....

Dupa ce ramanem pe prenatal o sa avem mai mult timp sa ne stresam....dar si sa ne consolom....cred c asuntem niste norocoase ca avem acest site si putem discuta de problemele intampinate in timpul sarcinii.

Va pup vb mai tarziu..

Suzy 36sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna dimineata fetelor!

In sfarsit am mai dormit si eu ceva noaptea asta chiar daca am facut 2 drumuri la baie.

LALA ai grija de tine si multa sanatate fetitei tale!

Despre mancarimi eu nu ma pot plange f. putin dupa baie pe burtica dar pun repede crema si trece.

Fetelor chiar nu stie nimeni nimic de ABSOLUTA? A trecut ceva timp de cand nu a mai intrat.

Acum va las ca trebuie sa imi complectez bagajul de spital cu ce a mai ramas de cumparat asa ca ma duc la plimbare.

la toate si numai bine.

laura29+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Salutare fetelor!
Nici eu nu mai pot dormi...e un chin stau cu ochii pe peretii toata nopatea, ma foiesc parca am o stare de agitatie,ma dor toate oasele si coapsele ca abia ma stau in pat, burta e mare., merg la baie de 10 ori pe nopate....e greuuuu. Dar nu mai e mult
Maine merg la doctor sa vedem cum stam cu grasunica mea. Cred ca nu mai are loc saracutza si cand isi intinde picioarusele simt ca mor.
La voi bebei sunt la fel de vioi? ca a mea ma sparge
Pupici
Paula 35+ cu Eliana Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

Fetelor am reusit si eu sa pun cateva poze la mamici cu burtici.Desi cele mai multe sunt cu Laura.

.33+(Aida) (Laura 3 1\2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

'Neatza ,

venim si noi la raport...

suzy: mai ai putintica rabdare, din ce vad pe lista esti prima careia ii vom face galerie

In rest... si eu mi-am visat juniorul intr-o noapte, era slabanog (desi conform ecografiilor e chiar zdravan, daca continua asa depaseste 4 kg la termen), si ca stateam cu termometrul lipit de el ca ii era frig... deci probabil o sa fiu maniaca la imbracat citeam undeva ca e normal ca in ultimele luni mamele sa viseze tot felul de chestii dubiose cu pruncutii lor, deci nu imi fac probleme

Eh, sa aveti o zi superba!

Diana 28+ cu

http://image.lafemmebonita.com/c/f298943.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

FEtelor eu am citit ca sunt normale aceste vise si temeri legate de bebeii nostrii ....incercati ziua dupa ce v-ati trezit si v-ati dat seama ca este un vis sa va detasati......mai avem putin si incepem cu galeria pentru primele mamici.........aveti multa grija de voi .

Apropos de instinctul matern am inteles ca vine dupa ce ai nascut....nici eu nu stiu mai multe ca sunt la primul bebe....dar eu zic sa avem rabdare si cred ca va fi totul bine

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Chiar asa Aventura ce faci????

Aliona
speram ca ai trecut peste probemele pe care le aveai si te asteptam sa ne dai vesti despre tine

Diana 29+

Mergi la inceput