Mamici de martie-aprilie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
mirandolina spune:
Revin in fortza, dupa ce am recuperat tot ce ati scris. Cum lipsesc mai mult de o zi, cum deskideti un capitol nou. Si al meu barbat se cam teme de
, dar nu cred ca ar recunoaste-o deskis. Cit despre epilat, mi-a dat voie tanti doctor sa ma dau 1 ora jos din pat dp 1 februarie si sa ma duc la cosmetica. In orice caz, n-as suporta sa ma dea aia cu lama dupa atitia ani in care am reusit sa-mi pastrez pielea bine intretinuta. Am intrat in sapt 35, asa ca dupa 4 februarie pot sa nasc linistita.
Mincarimi nu prea am, dar am inteles ca e din cauza deshidratarii pielii care se tot intinde. De aceea e bine s-o hidratam cum trebuie (valabil si in afara sarcinii, pt elasticitate) inca din primele luni, dupa dush sau baie, ca sa nu ajungem la - doamne fereste - rani! Eu folosesc crema de corp de ani de zile, de la Avon sau ce mai primesc sau ce mai cumpar - sa miroasa frumos, asta a fost criteriul. Iar acum trebuie sa insist pe pielea picioarelor, de la genunchi in jos, unde se vede clar pielea uscata. Iar kilograme, spre bucuria mea si aprobarea doctoritei, am luat 9 (noua) de la inceputul sarcinii si pina acum. Circumferinta n-o cunosc, n-am avut curiozitatea asta :)) In orice caz, din spate nu se vede ca sunt gravida. Toate cele 9 kg s-au pus pe burta.
Bebelina mea creste, sper ca s-a intors, ca nu vreau cezariana. Ma loveste in coaste si avem program artistic incepind cu 12 noaptea pina la nu se stie ce ora ca eu adorm intre timp. Acum doua nopti imi venea sa ma urc pe pereti. Am avut un cosmar care s-a repetat de n ori: se facea ca trebuie sa nasc, si la momentul x, nu puteam sa nasc si nimeni nu putea face nimic!!! Dupa ce s-a repetat de nush cite ori, m-am trezit plina de draci si dadeam din picioare ca si cum as fi plecat in secunda aia la spital. M-as fi trezit de tot, dar era inca noapte, si ce as fi avut de facut? Tot in pat as fi stat, as fi citit sau m-as fi uitat la TV. Adica ce fac tt ziua :((( Al meu barbat era f intrigat de ce se intimpla cu mine, l-am trimis inapoi in lumea somnului si am incercat sa ma calmez. Macar unul din noi sa doarma...
Va mai scriu... Pupaturi tuturor!
Mirandolina
35+

ghibuadina spune:
Bua dimineata gravidute,
eu sunt tare matinala azi.Trebuie sa merg la scoala sa inchei mediile, sunt ultimele zile.
ELPOWER si eu am facut eco morfologica in 24 de sapt.Nu cred ca mai fac 4D, la noi aici e mai scumpa si nu mai are rost, mai ales acum cd avem pe cap o mie si una de lucruri de cumparat pt bb plus nastere.Merci mult oricum.
RAISAFUDULU, fetita si eu sunt olteanca.eu sunst din Slatina, dar m-am facut dobrogeanca in urma casatoriei, dar nu-mi pare rau deloc.Da, la noi e un obicei, cu moasa, care trebuie sa te scoata din maternitate.Pe-aici dobrogenii astia nu cunosc obiceiul.Eu n-am avut intentia sa pun nici o moase insa prietena lui frati-miu e innebunita , abia asteapta sa vina bb, mai ales acum cd a aflat ca e fetita.A insistat ca s-o pun pe ea moase.Si am acceptat ca nu ma costa nimic.Si a zis ca vine si ma scoate din spital.Pbl cumpara hainute, cadouase.Despre ursitoare, parca mi-a zis ceva soacra-mea dar nu mai retin, dar cum ma interesez anunt.
Da, e doar o superstitie sa nu cumperi nimic inainte de nastere.Eu sunt de parere si asa o sa si procedez ca trebuie sa am strictul necesar, macar ce-mi trebuie la spital.Pt bagajul de spital, n-am incotro trebuie sa cumpar.Hainute lui bb nu mai iau, i-a cumparat maica-mea o gramada, ca e disperata.nu se poate abtine cdiontra intr-un mag de bb..Eu o sa mai iau cele necesare, pt mine si bb, pt spital si pt imediat dupa.Asa si o sa cumparam si patut, ca nu vreau sa-l culc pe bb cu noi in pat.Cam atat, in rest nimic.Apropo, eu carucior am , e marca GRACO, e adus de cineva din State.M-am uitat atent la el, nu mai cumparam altul, ca a fost folosit ff putin si arata super bine, nu se compara cu alea de 1-2 mil.Cred ca e in jur de 6-7 mil.si ,ce sa fac cu o mie de lucruri, ca doar n-o sa-mi transform ap in depozit!!!!
V-am pupuat si mai vb!!!!
adina
31
kisstherain999 spune:
Buna fetelor 
A nins aseara si la Iasi 
. Am iesit cu sotul un pic la plimbare, a fost foarte frumos, copii cu sanii, galagie, catei latrand ... Si acum sa ma laud ... imi vin blugii pe care ii purtam inainte de a fi gravi
si cu o pereche de pantaloni de pijama pe dedesupt. Bineinteles ca nu i-am putut incheia, dar cu un elastic am rezolvat problema.
Aseara m-a apucat un carcel la pulpa piciorului atat de tare incat am dat apa la soricei. Ma mai doare si acum de parca sunt lovita.
Preturile la carucioare de pe situl dat da Gabi78 sunt convenabile. L-am bagat la favorite.
Pe mine nu m-a apucat inca "raia", dar ma omoara arsurile si toata lumea imi zice ca ii creste parul lui bb. Pai la cate arsuri am ori ii fac codite, ori va avea par si la ...
O zi usoara.
kiss 
30+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
RaisaFudulu spune:
Ghibuadina mersi pentru raspunsuri, eu credeam ca obiceiul este peste tot, dar s-ar parea ca decat in Oltenia este prezent.....apropo si eu tot din Slatina sunt dar dupa facultate am ramas inCraiova si m*am casatorit aici cu omul meu....imi place Craiova....dar ma apuca melancolia cand merg la ai mei dupa Slatina
Fetelor care nu s-au trezit inca.....v-am pregatit cafeluta cu mult lapte, ceai pentru cele care nu vor cafea si pentru doritoacea cate un castronel cu cereale
Noi am dormit binisor azi noapte.....in conditiile in care ieri am mers pe jos aproape doua ore pe jos.....un adevarat maraton pentru mine ....pt ca m-am cam lenevit in ultimul timp......noutati nu avem....ba da nu am luat raceala

Acum mergem sa facem putina ordine

va pupic si mai revenim

Diana
29+ 
Amma23 spune:
Buna dimineatza fetelor,
io abia m-am ridicat din pat si cred ca m-as pune la loc. E asa urat aici, ploua si-i intunecat. Copilul l-am facut (si oricum barbatul nu-i acasa), bani n-am de numarat , asa ca ma culc
Magda, esti sigura ca-i acelasi patut cu cel pe care l-ai cumparat tu? Asa mic e? Adica inaltimea, am vazut ca la asta e 76 cm. Astealalte-s mai inalte. Si salteaua cum e, iti place?E destul de ferma?Nu prea inteleg eu pe acolo, daca vreau sa fac comanda poti sa ma ajuti?Adica sa-ti dau telefon si sa ma ajuti sa plasez comanda? Aseara n-am mai intrat, am cazut la datorie, la 9 eram in pat la un film.
Mihaelaa, unde esti? Presimt ca a taiat-o in Romania. Hai ca-i trimit un mesaj sa vedem ce-i cu ea, o fi bine?Vad ca n-a mai intrat nici pe messenger.
Pupe
gabi78 spune:
Buna dimineata si de la mine de abia la ora asta!
Dar ce bine e sa dormi! Am dormit si toata noaptea si dupa ce a plecat sotul la 8 am mai tras un somnic pina acum! Tare bine e! Cum oi fi stat eu saptaminile alea fara sa dorm mai mult de 4-5 ore? Cred ca acum le recuperez!
BiancaM multumesc pentru denumirile ingredientelor din creme, dar chiar nu sunt! Si nu le-am gasit decit intr-o crema de fata dintr-aia mai ieftinuta. Poate nu le baga si ei peste tot.
Revin mai tirziu!
suzy78 spune:
Buna dimineata fetelor....
Ce mai faceti voi.....eu raportez o noapte ff grea si lunga....am fost la toaleta de 12 ori....m-am putea muta linistita la toaleta......ma intorc tot mai greu de pe o parte pe alta......nici cum nu-mi gasesc locul....si ma simt tot mai obosita.....de vreo saptamana nasc in fiecare noapte.....daca ari fi asa usor cum am visat......as fi tare happy......
De maine intru in prenatal si sper sa imi fie mai usor.,....arsurile sunt tot mai rare....dar in schimb durerile de spate sunt tot mai dese si mai lungi.....
Deja sunt tot mai nerabdatoare sa nasc....nu mai am rabdare deloc
Suzy
36sapt
arissa spune:
'Neata!
Vin si eu dupa doua nopti chinuite, nedormite. gabi78, te invidiez ca poti dormi. Eu cred ca sunt putin stresata si de bagajul de spital pe care inca nu l-am terminat...parca mi-e frica sa nu vina bebe mai devreme si sa ma ia prin suprindere. Asa ca azi merg sa vad ce mai cumpar, poate ma linistesc. Am visat si eu pe bebita, am visat cum o alaptam - o senzatie minunata, insa parca tot eram ingrijorata ca nu fac ce trebuie.
Si mie imi place oferta de pe site-ul lui gabi, o sa o am in vedere.
Va pup, plec sa vad ce mai cumpar.
33+ 
roxanici spune:
Suzy, curaj ca mai ai f putin si o sa nasti intr-adevar, nu numai in vis. Rezista pe baricade ptr ca rasplata iti va fi pe masura
roxana
32+
gabi78 spune:
Fetelor stiti ce visez eu cu perseverenta? Ca am venit cu bebele acasa si am uitat de el si nu i-am dat sa manince toata noaptea! Si dimineata l-am gasit mic mic de tot si plins ca vai de el.
Sotul zice ca probabil o sa bag mincare in el in disperare!
Dar pe mine asta ma obsedeaza: daca uit de bebe si nu ma trezesc peste noapte? O fi posibil?
Nici eu nu am bagajul facut! Am cumparat in mare tot ce trebuie si atit! Pentru mine parca nu vreau sa se termine perioada asta! Nu stiu de ce, dar imi e greu sa-mi imaginez ca nu il mai am "la purtator", mai ales ca nu mi-a adus mari probleme. A fost de la bun inceput o sarcina super! Te pomenesti ca o sa fie un neastimparat ca sa se revanseze!
Gabi 35 sapt si