Mamici de martie-aprilie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Revin in fuga mare!
Eu am gasit intr-un magazin un carut care pentru mine era ideal! Si ca accesibilitate si ca pret si tot! Scria pe el Baby Care dar m-am gindit ca este pusa firma asa.. de ochii lumii. Am intrat adineauri pe site-ul baby care si utati-va ce am gasit:

http://www.babycarero.netfirms.com/carucioare.htm

Poate voi sunteti dispuse sa dati mai multi bani pe un carut, cel putin din cite am observat, dar pe mine ma intereseaza sa ma tina macar un an pentru ca mai mult nu are rost sa ma gindesc si sa fie rezistent. Sa nu ma trezesc cu copilul jos din carut!
Uitati-va si voi si va formati o parere.

Tot eu,
Gabi 35sapt si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Raisa, mie nu mi-a facut nicio poza acolo caci a zis ca imi pot face eu cate vreau dupa cd si chiar asa am facut.
Ma uitam la unul din filmulete si la un moment dat am observat cum bebelina isi baga manuta in gurita si incepe sa suga. Din pacate nu dureaza decat trei framuri si trebuie sa fiu foarte atenta sa observ pt ca dupa aia schimba imaginea in prg de reconstructie. Dar e asa o scumpica! Cred ca daca as avea posibilitatea as sta ore in sir sa pandesc ce face ea acolo in burtica.

Ela cu Thea Ioana 32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Gabi78 si eu tot de la ei o sa iau si caruciorul si patutul.mi se par preturi rezonabile si destul de rezistente....daca nu o sa vedem pe parcurs ce facem

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Magda, merci mult
Da' oare tu nu de pe un site l-ai luat? Oare gasesc si marimi mai mici 120/60 cm. La mine nu incape de 140 cm. Eu tin minte ca am vazut niste poze in care un sot( eu cred ca al tau) despacheta patutul, de asta eram sigura ca l-ai luat de pe internet.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

gaby78 produsele lor sunt relativ bunicele, nu sunt de calitatea chicco dar 1 an te va tine sigur, eu carut de la ei am la fimiu si a rezistat, si carutul sport tot de la ei l-am avut dar a tinut doar 1 vara, in conditii de uz maxim, adica urcat pe drumuri de munte, plimbat pe plaja, plimbari zilnice lungi, catarat in picioare si topait in el( ca de doar am copil cuminte),singura lor problema e spalatul, in caz ca se murdaresc, husele sunt detasabile, dar exista riscul patarii din cauza lemnului folosit ca spatar, iar la noi asta chiar era o problema pt ca fimiu a fost mereu un mofturos la masa iar mancarea la noi se servea inclusiv afara in parc
si patuturile sunt ok din cate am vazut ,am o prietena care are la baitelul e si e multumita, ea il are pe ultimul din lista lor parca, cel pe crem-kaki cu fermoar pe o laterala

Alexa32+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!
Cu greu reusesc sa citesc tot ce scrieti dar nici nu pot citi pe sarite... daca pierd ceva important...
Azi am fost la lucru, a venit noua colega si s-a descurcat chiar binisor. Copiii o plac si ma bucura mult lucrul asta. Asa ca vine si joi si apoi e vacanta o saptamana si in saptamana de dupa vacanta ma mai duc doar cateva zile si gata cred eu. Sa vedem ce v-a mai fi pana atunci.
Azinoapte nu am dormit bine din cauza mancarimilor. E groaznic. daca acum 2 saptamani ma manca numai burta acum e si pe picioare, si pe maini.... E chiar stresant. Noroc ca nu-i la fel si ziua ca ce m-as face sa ma scarpin ca o maimutica la serviciu.... Si pe langa scarpinat mai o problema si cu durerea de spate care e din ce in ce mai rea. Am inceput sa merg ca o ratusca si ma enerveaza.
Legat de nici nu mai stiu de cand n-am mai facut ca lumea.... Sotul e prea fricos. Eu am avut niste priobleme in prima parte a sarcinii dar au trecut si avem unda verde dar el nu prea mai vrea. Il mai pacalesc cate un pic dar nu cat as vrea. Dar am gasit si alte mici distractii care le putem aplica si in cele 40 de zile dupa deci e bine.

RAISAFUDULU -eu sunt in prenatal (teoretic) de la 30 de saptamani. Nici medicul meu nu prea vroia sa-mi dea ca-i prea devreme dar i-am explicat cum e cu banii, cum e cu legea aia cu 126 de zile si mi-a dat.

PHILLI- sa profiti de concediu. Bine ca ai scapat de stres.

YOYOYO- incearca sa afli ce inseamna acele extrasistole ale bebelui dar nu te ingrijora. Daca ti-a zis doar de urmarirea ecografica inseamna ca nu-i ceva grav. Si eu eram speriata dupa eco morfologica de 22 saptamani cand mi-a zis de un ventricol al creierului marit. Medicul a zis ca nu-i grav si tb urmarit ecografic dar eu am venit si am cautat ca disperata pe net, m-am speriat cand am citit ca poate duce la hidrocefalie etc. Si apoi la urmatoarele ecografii s-a dovedit a fi totul ok. Deci nu te sresa prea tare, vezi ce inseamna toate astea si asteapta urmatoarea ecografie. daca nu esti multumita de raspuns poti cere si o a doua parere. Multa sanatate si tie si bebelusului.

VCARMEN- eu stiu pe cineva care a nascut la Elias acum 5 luni. A fost relativ multumita. A nascut cu dr Tutunaru dar au fost niste probleme/neintelegeri. Mi-a spus ca in maternitate chiar sunt conditii bune, stai si cu bebe in camera dar ca nu era deloc multumita de tot ceea ce tine de neonatologie. Ca asistentele de la copii nu sunt ok, ca fetita (si toti ceilalti bebelusi) au plecat din spital cu trimitere la oftalmolog din cauza unei mici infectii. Daca insa bebele tau va fi sanatos nu cred ca ai de ce-ti face griji. iar faptul ca va sta cu tine sub supravegherea ta e un lucru f bun. Si stii tu ca parerile sunt impartite. Si eu daca voi naste usor si fara incidente voi lauda tot spitalul si medicul in primul rand dar daca va fi o chestie care ma va deranja ma voi plange peste tot. Ca na suntem oameni.

AMMA_23 - ai fost foarte draguta cu ingrasatul. Si eu patesc la fel. Medicul imi zice sa nu ma mai ingras si parca-i fac in ciuda si de lunea trecuta pana acum am pus fix un kg si fara mari excese. Adica niste dulciuri ca in rest mananc la fel ca inainte.

CARLA_LIA - nu-ti fa griji ca ai slabit. daca acum te simti bine, nu mai ai febra, te hidratezi bine nu cred ca-i nici o problema.

Acum m-a sunat soacra sa vada ce fac si i-am povestit de mancarici ca doar e in domeniu (asistenta la maternitate-blocul operator)si mi-a zis sa am grija ca unele gravidute ajung chiar la rani. Cica ar fi bun uleiul de catina. Asa ca n-am de ales si mi-l cumpar maine plina de sperante.

Aveti grija de voi.

34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

am pus si eu pe grupul de yahoo 2 poze cu juniorul meu... eu am facut ecografiile la Medicover Victoriei (aveam abonament prin firma la care am lucrat pana in decembrie, dar oricum mi-a intrat in el doar pretul primei ecografii, restul le-am platit) Si pe viitor tot acolo o sa merg, ca deja au istoricul si imi traseaza si grafice de evolutie Pozele sunt luate de fapt din filmulet, pe care l-am primit pe CD la cerere.

ceva mai rarut, dar nu atat incat sa ma plang

Btw, incep sa am si eu mancarimi cand citesc pe-aici, dar cred ca de autosugestie

Somnic pufos , voua si puiutilor din burtici, eu ma pun la

Diana 28 fix cu

http://image.lafemmebonita.com/c/f297602.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

amma23: asa este si noi l-am luat de pe net, insa de la alta firma. Acelasi tip de patut insa, posta a fost un pic mai scumpa , la fel si patutul. Atunci ne.am grabit caci ne spusese un coleg ca ei de acolo l-au luat si oricat am incercat eu la vremea aia sa gasesc pe net alt patut netratat nu am avut succes. Insa cand a fost sa comand salteau ... am dat de link-ul care ti l-am trimis si am vazut ca vand si ei aceleasi patuturi.

Nici noi nu prea avem loc mult, patutul incape totusi in dormitorul nostru. Chiar nu ii gasesti deloc loc?
Patuturi mai mici de 120x60 nu stiu daca sunt. Insa te poti uita tot pe site.ul care l-am trimis la Babywiegen. Astea ar fi mai mici (100x50 parca)

Te descurci cu site-ul in germana ? Eu trebuie sa ma duc pana la bucatarie sa fac ceva de mancare si dupa aceea revin!

Pupici, Magda 31+

http://mfoca.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

mada_rozz ti-am trimis un mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Seara buna!

Gabi78 tocmai m-am uitat pe un recipient de la Avon si am gasit denumirile in engleza. S-ar putea sa coincida, ca ce am eu tot dim Ro am cumparat. Le zice: IMIDAZOLIDINYL UREA si DIAZOLIDINYL UREA. Astea sunt in ingredientele de la gelul pentru igiena intima, dar am gasit aceleasi componente si intr-o crema de maini. Trebuie sa citesti cu atentie sa vezi.

La capitolul aseara l-am pacalit si eu pe al meu sot. Ca lui ii e frica si sa ma stranga in brate, sa nu cumva sa apese pe burta si sa striveasca pe draguta lui.

Azi avem si noi exact 31 de saptamani. Ce repede trece timpul....

Va pupacim si somn usor!

31

Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput