Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am vazut poze noi....si muuulte....si pe conturi de flickr ...sincer si eu mi-am facut cont anul trecut spre sfarsit ca tot admirand pozele lu amiss am ajuns la concluzia ca nu numai aparatul e de vina ci si site-ul cu pricina. mi se par de o clariate f mare pozele acolo decat pe alte site'uri.
bun, deci ciresele noastre sunt f frumoase oricum , dar acum se vad muuult mai bine
gabi ce pat meserias are rares....da ce frumos e acolo la voi cu zapada....si vad ca si daria are inclinatii sper cabluri si tehnica.....io cred ca de la prea mult stat pe DC in sarcina se trage ca multe mamici pomenesc de afinitatea piticilor spre cabluri
luana deci pana la urma hora tot ochii verzi ii are??ca io's cam chiora si ii vad in poze caprui....ma insel??
ralucis ce domnisoara frumoasa s-a facut ilinca, mie mi se pare ca s-a schimbat destul de mult

oare de cine mai vroiam sa zic.....

merci de raspunsuri ....si eu am ajuns la concluzia ca am eu sanii f sensibili ca asa inteapa dintisorul lui alex cand suge de ma pis pe mine...

bebita descrierea ta imi suna asa de familiar....ai auzit de zicala "zici ca are custirita'n fund"...ii vine manusa lui alex...o clipa nu-i sta funduletul intr-un loc, nici macar in scaunul de luat masa unde mai nou se ridica in picioare si se intoarce cu spatele spre tavita

nu mai stiu ce vroiam sa ma zic ca e tarziu si am mai scris odata mesajul si mi-a inchis sotul fereastra

ahh bun venit biancai si roxanei si cireselor lor, normal...sa fiti active, da?si sa ne spuneti cat mai multe despre ciresele voastre.

mi-am mai adus aminte de ceva....hehe luana si eu caut un aspirator bun fara sac, de vreo 2 luni de cand misu alex in 4 labe prin casa.eu nu am catel, doar acasa la parinti 2 braci germani si care il fascineaza pe alex, doar ca lor le e frica de pitic daca vrea sa puna mana pe ei. din pacare sunt cam maniaca mai nou cu curatenia si de sarbatori cand am fost acasa nu l=am lasat pe alex deloc pe jos sa nu cumva sa inghita vreun par mai ales ca e scurt si sunt ca acele.Chiar daca mama are un aspirator f bun zic eu electrolux la 2000w tot nu reuseste sa scoata firele de par din covoare in totalitate.eu cred ca te-am mai intreabat odata de aspectul par catel-copil

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/gp/49551753@N00/1F70qN" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare livada!!
mai mai pe zi ce trece ne imputinam sau ati plecat toate la plimbare cu cireselele..?
hai fete veniti inapoi ca imi placea mai mult cand intram si aveam de citit pagini multe cu stiri si povesti de la cirese dulci!!
Oricum un si o pentru fetele are au ramas pe baricade!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zax

> Un studiu recent a vrut sa afle in ce zile doresc
barbatii sa faca sex.
> Rezultatele au fost surprinzatoare: barbatii
prefera zilele care incep cu M :
Marti, Miercuri , Maine, Mereu, Msambata si Mduminica.

O barza obosita zbura incetisor deasupra lumii, tinand
un batranel in cioc. La un moment dat, pe cand barza
dadea incetisor din aripi
(fal-fal, fal-fal...) batranelu-i spune: "Hai,
recunoaste ca ne-am
ratacit!"

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Bebita06 cam asa patim si noi, nu stiu de unde au copii astia atata energie .. pana si in somn se rasuceste si se agita si maraie..sau rade cateodata..cred ca cel mai usor ar fi sa ne obisnuim noi ca ei sa o lasa mai incet nu cred sa fie vorba si dupa ce merg cred ca o sa fie si mai si!!Nervi de otel, rabdare de fier si spate .. de ce vrei tu !!

Ralucis am vazut poze cu printesa frumusica!!

DianaR felicitari Timeei pentru dintisorul cu nr 4!! La cat mai multi si fara dureri!!

Mijlocu'toamnei am vazut pozele cu Hora.. o singura remarca: bataita mami!! pai cu asa scumpa printesa tu ne pui poze asa de rar!!
A.. si felicitari pentru "..am..am"!!

Roxana si Matei bine ati venit la noi in livada!! Sedere placuta.. asteptam pozici cand ai vreme..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

Fetelor, am si eu o intrebare ? Mai e vre-un bebica care e mai lenes in intors si rasucit ? Noi i-am luat aseara un fel de covoras din burete ( play mat ) si a reusit pt prima oara sa se intoarca, adica statea cu fata in sus si s-a rostogolit pe burta. A reusit "performanta" de 2 ori, mai mult cu avant, adica statea cu fata in sus, si-a apucat o shoseta si si-a luat avant si s-a intors pe burta.
Precizez ca daca il tin de manute merge prin casa in picioare cu viteza mare, cred ca de la premergator i se trage, ca tropaie cu el prin toata casa.
Insa cu intorsul asta ma dispera. Sper pe covorasul asta sa exersam mai mult.
Ii mai fac si masaj, ar trebui sa-i fac mai mult insa. E drept ca suntem si mai grasani ( 10 kg si 70 cm, cam scurtutz in lungime ).

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Miti noi, noi!! Lenesi la intors ceva de speriat!! Sofia abia de vreo saptamana se rasuceste singura si asa ii place de zici ca cine stie ce a descoperit!!Asa am patit si noi statea singura in fundulet, se trage de maini in sus sa se ridice, merge tinandu-ne pe noi de deget dar nu se rasucea de pe spate pe burta sau invers pana de cateva zile.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

LUANAAAA, scumpica foc Hora mica !!! Vreau sa spun ca privirea Horei unde este la tati in brate imi este aaasa de cunoscutaaaa....Teo a mea cind este la ta-su in brate se uita la mine de sus asa si parca ar vrea sa spuna "vede toata lumea cine ma tine in brate?"

Arleena, mi-ai trezit amintiri....am avut si eu un brac german, a murit acum 4 ani am suferit atit de mult si mi-am promis ca nu o sa imi mai iau catel in viata mea...

Miti, nu dispera! Teo a mea are 9 luni implinite si noaptea asteapta la mine sa o intorc de pe o parte pe alta....tot cam atitea kg are si a mea, peste 10 si cred ca vreo 7- 71 cm

GABI25 am vazut pozicile voastremi-a placut mult patutul personalizat a lui Rares

STELUTA multumim pt urari esti o dulcica!

CARMINUTZA LA MULTI ANI !!! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!! Scuze de intirziere

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by mateialex

buna. Eu sunt Matei si am 7 luni si 2 saptamani. sunt noua in club

roxana

Bine ati venit Roxana si Matei.
Datine mai multe detalii despre voi.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Salutare si de la noi. Acum ca am terminat cu exam. din sesiunea asta sper sa recuperez pe aicicu cititul si scrisul.
Am vazut si eu pozici doar ale lui Ralucis si Luanei(bai da ce oki oksi pate sa aiba copilul tau, e toata numai un oki, ma gandesc maine poimaine cand s-o rimela), sunt super.

Roxana bine ai venit in livada.
Abibranza imi pare rau sa citesc vesti negative despre tine si bb mik din burtik, poate totusi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

la multi ani tuturor sarbatoritilor!!!

ade,
punem poze, cat de curand.

ralucis,
lasa, cand om mai organiza o vedere cu micii popandai (trebuie gandita bine, caci acum nu mai tine figura cu burtile sau cu carucioare dispuse radial in jurul mesei..), m-oi obraznici si poate te-oi ruga sa ne iei si noua un dres d'ala mumos :-))

zax,
sunt magazinele acelea de 3,9ron, peste tot prin bucuresti; eu l-am luat pe al meu din cora, cu doua sute si ceva, apoi am vazut absolut acelasi lucru, pana la ambalaj, cu 39 de mii. evident ca mi-a fost ciuda!
si, da, sunt bune, l-am folosit pana si la drojdie uscata, unde e nevoie de 3,4 gr. daca nu gasesti spune-mi, iti iau eu, insa astepti pana om reusi sa ne vedem (vezi ce ziceam mai sus)
cand ma decid la un aspirator iti spun si tie, am aceleasi doleante.
e, dupa ursuleti cu paturici, mingiute vtech o dam in aspiratoare??! pai, in cazul asta, eu propun ca urmator articol "de grup" sa trecem la o casa cu curte... cine mai pofteste, cine mai doreste?!

dianaR,
pana si acelasi produs manca mandrele noastre, caci tot tvmania consumam si noi...
mda, ne-asteapta zile grele. din toate obligatiile casnice aspiratorul e cel mai neprietenos pentru mine.. e, o sa iau o felie de lamaie in gura, sa-mi ia greata si asta e!

geliza,
dadada, bine ai vaz't! doar cu nu e chiar al nostru, e "de serviciu", insa il folosim mai toata ziua. e un sony cybershot (iubirea mea!), de ..10MegaPixeli. e de-men-ti-al!!
arleena,
da, verzi is! ma tot gandesc la tine, de cate ori ma uit la fiica-mea, sau ii fac poze cu ochii spre lumina. imi amintesc eu ca tu ai cerut prima data poze cu verde!

aha! ce va spuneam cu aspiratorul?!!

dolce,
uite, acum ai ocazia sa revii la sentimente mai bune si sa va luati un brac. bine, nu acum, peste vreun an. copiii cresc asa frumos cu un animal in preajma...

dragele mele, va multumesc mult pentru aprecieri, m-am umflat in pene ca o gaina!!

iuly,
cand eram pustoaica eram ingrozitor de complexata de ochii mei, care ai vazut si tu ce mititei sunt. si de sani, din acelasi motiv. intre timp sanii s-au dus (in jos..), iar ochii au inceput sa-mi placa. evident, eram subiect de misto, una ca eram lunga (174 era muuult pe vremuri), din cabalina nu ma scoteau, iar ochii erau iar mult prea mari (holbati!) pentru o comunitate de copii rautaciosi. partea cu sanii a fost, totusi, cea mai dureroasa, caci stateam asa de cocosata sa nu se vada incat mi-am strambat coloana.

ee, ce probleme avem acum, floare la ureche, sa vedeti cand i-om scapa in comunitate si or veni cu lacrimi pe burta ca a zis pandele ca parul meu e urat, sau ca merg ca o rata sau mai stiu eu ce. just wait..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Acum puteti sa ma alungati si cu pietre eu tot spun ce am de spus...

Doroty am asteptat ziua de ieri sperind ca vei reveni la servici cu ginduri mai bune si vei recunoaste ca vineri ti-a picat necazul pe Ioana fara nici un motiv...
Doroty nu cred ca cineva din livada stia ce facultate ai terminat tu...

Fetelor acum recunoasteti!!! Voi cum o stiti pe Ioana???
Eu una STIU ca atunci cind raspunde la o intrebare vine cu toate argumentele posibile si imposibile, cauta articole si linkuri si explica sa priceapa tot omu', nu cred ca face asta cu vreo urma de rautatesau cu intentia de a jigni

--------------------------------------------------------------------

Cat despre explicatiile mele, imi pare rau ca va deranjez de atat amar de vreme, puteati sa-mi spuneti mai demult si nu va mai plictiseam; nu o sa o mai fac. (Asa ca Doroti, fa-mi un ultim favor si dileste-ma

----------------------------------------------------------------------Ioana explicatiile tale m-au ajutat de cite ori am avut nevoie, nu ai plictisit pe nimeni....sunt convinsa ca nu sunt singura care gindesc asa!!!
IOANA te rog intoarce-te!!!!

Poate nu oi fi eu indreptatita pe deplin sa fiu avocatul Ioanei la cit de rar intru sa scriu dar m-am simtit datoare fata de Ioana care m-a ajutat de cite ori am apelat la experienta ei

Nu vreau sa se supere nimeni pe mine....asta cred... IOANA ESTE NEVINOVATA!

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput