Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)
Raspunsuri - Pagina 6
26octombrie spune:
acm despre noua mea problema:
hora se trezeste noaptea. intai rar, nici nu merita sa ma agit, odata pe saptamana. de fapt nu se trezeste, plange in somn, da raaau!
de vreo saptamana in fiecare noapte avem program, cu trezit, leganat, foit, stau jumatate de ora, o ora sa o adorm ca lumea. poate fi de la dinti?? daca nu de la ce? ce sa fac?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
dolcebaby spune:
LUANA si noi avem probleme cu trezitul noaptea in urlete si leganat pe picioare...cam de vrea 3 ori pe noapte
sunt capie nu mai poooooot
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3
Roxana Claudia spune:
Luana si Dolce - raportam si noi problema cu trezitul plus rontait de deget in timpul zilei. Eu cred ca dentitia e de vina. Sigur erupe, desi nu se vede nimic. Trebuie sa ne inarmam cu rabdare!!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
camelia.t spune:
http://www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/
Buna dimineata....va spunem si noi cam tarziu.
Andrei e ff mucos de ieri dupamasa.Azi noapte am dormit numai in reprize, am mai scos muci cu pompita, dar tot infundat este.
Ne laudam si noi ca stam in picioare de vreo 2 saptamani, dar pana acum nu am pus dovada.....deci va invitam sa ne vedeti in pozele de mai sus!![]()
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
geliza spune:
fetelor, dati-mi si mie parola de la contul comun sa citesc si eu ce aveti voi interesant pe-acolo, plizzzz
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
iulyp spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
iuly,
cand eram pustoaica eram ingrozitor de complexata de ochii mei, care ai vazut si tu ce mititei sunt. si de sani, din acelasi motiv. intre timp sanii s-au dus (in jos..), iar ochii au inceput sa-mi placa. evident, eram subiect de misto, una ca eram lunga (174 era muuult pe vremuri), din cabalina nu ma scoteau, iar ochii erau iar mult prea mari (holbati!) pentru o comunitate de copii rautaciosi. partea cu sanii a fost, totusi, cea mai dureroasa, caci stateam asa de cocosata sa nu se vada incat mi-am strambat coloana.
ee, ce probleme avem acum, floare la ureche, sa vedeti cand i-om scapa in comunitate si or veni cu lacrimi pe burta ca a zis pandele ca parul meu e urat, sau ca merg ca o rata sau mai stiu eu ce. just wait..
Luana siHora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
of ce cunoscut imi suna. Si io tot asa eram inalta 1,72 in clasa a 7-a si tot asa stateam cocosata ca sa nu mai fiu comentata non-stop.
Steluta spune:
Neata tuturor,
Vazut, vazut poze superbe!!! Foarte frumosi protagonistii (Geliza, Gabi
)!! Mi-a placut ideea patutului lui Rares!! Vad ca toate ciresele sunt calculatoriste!!! ![]()
Felicitari Daria!!! In curand o sa trebuiasca sa alergi dupa ea, Gabi!!
Cica si fiica-mea s-a ridicat ieri in picioare
. Statea in patut in poponeata si s-a prins de masa de infasat (care este asezata pe patut, iar salteaua o avem la nivelul intermediar) reusind sa se ridice singurica. Problema e ca ea nu se poate ridica in poponeata singurica. Asa ca asteptam sa mai crestem...
Bianca, Roxana, sa nu va speriati ca noi ne cunoastem mai demult. Va primim cu bratele deschise in familia noastra. Asteptam sa ne povestiti mai multe despre voi.
Felicitari Aura (iulyp) pentru sesiune!!
Sanatate multa lui Andreiutz!! Frumoase pozele! Multumim pentru "Buna dimineata"!
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
geliza spune:
multumesc pentru parola
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
iulyp spune:
Camelia.t si Gabi am vazut si pozicile voastre si sunt super.
Bai fetelor lasati mai cearta ca nu ajuta deloc. Nu faceti decat sa va amarati ziua si e pacat.
Va dorim o zi frumoasa si fara cazaturi ca noi( ne ridicam pe tot ce prindem, nu conteaza ca e usa sau alt obiect miscator
).