Ce fel de prieten?!?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Eu am alt punct de vedere referitor la aceste discutii. Chiar daca suntem open minded, e totusi un subiect delicat. Parerea mea. Nu cred ca un homosexual ar fi incantat sa i se puna intrebari directe despre ce simte (sufleteste, clar! ). Sau oi fi eu prea putin curioasa/ofensiva.
Am un prieten homosexual dar nu l-am intrebat niciodata despre viata lui. El mi-a permis sa vad un picut in lumea de homosexual cand mi-a povestit din propire initiativa anumite aspecte, dar numai cand a simtit el ca e momentul.
Am aflat mai multe despre viata unui homosexual cand am citit biografia lui Freddie Mercury.

_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Annais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Bineinteles ca as continua prietenia, iar sotul meu nu cred ca ar avea ceva impotriva. Generatia de azi invata incet, incet sa accepte aceste fapte.

Eu insa, vreau sa adaug o intrebare?
Cum ai reactiona daca copilul tau ti-ar marturisi intr-o zi ca este homosexual?

Ne facem atitea planuri si visam atit de departe pentru copii nostri, si uite ca exista inca un lucru care face visele noastre pentru copii nostri sa fie mai greu de realizat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by silvana.ady

Eu insa, vreau sa adaug o intrebare?
Cum ai reactiona daca copilul tau ti-ar marturisi intr-o zi ca este homosexual?

ahhhhh.... cred ca m-as duce in baie si-as incepe apoi o sa ma intreb unde am gresit.... ...dar dak asta este alegerea lui, ce-o sa fac, sai bag femei pe gat cu palnia....as aprecia mai mult faptul dak miar spune direct, si nu as afla de la altii, sau mai stiu eu ce, sa-l descopar in pat cu altul....
si normal intrebarea fireasca....a facut-o din curiozitate sau asa a simtit el/ea

cik asta ar fi o chestie legata hormonal....legata de pitici astia far' de care nu putem sa traim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Nu stiu daca ar putea un parinte sa-si reproseze faptul ca copilul lui este homosexual. Eu cred ca m-as simti ca si cum ar cadea cerul pe mine (la inceput), dar l-as accepta asa cum este ca iubirea nu se sterge de la asa ceva. Mai ales ca, asa cum zicea Annie, se pare ca este o chestie genetica, nu prea ai cum sa te lupti cu chestia asta, iar educatia nu ajuta.

Avem niste prieteni buni de familie care au aflat ca fata lor este lesbiana. O cunosc si eu - o tipa de nota 10. Au suferit mult, dar s-au impacat cu ideea si o accepta asa cum este. Traieste acum cu prietena ei si au infiat un copil...

Mergi la inceput