Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 8
Natasa spune:
Nu stiam ca au facut film dupa cartea lui Suskind, credeam ca nu se incumeta nimeni. Nu sint convinsa ca vreau sa vad filmul pentru ca nu prea are cum sa fie la inaltimea cartii, atmosfera de acolo mi se pare de neredat.
Laina spune:
cartea este aboslut fenomenala... si ar fi nevoie de un regizor extraordinar de talentat pentru a o pune in valoare asa cum merita intr-un scenariu. dar nu este imposibil...ma intreb ce distributie s-a ales...:D
Elena 31+
http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png
zuppy spune:
Am vazut si eu in sfarsit The pursuit of happyness. M-a impresionat intr-un mod placut, desi nu eram pregatita pentru o drama.
gabi_j spune:
Natasa si Laina, prietenul meu, cu care m-am uitat la film, a citit cartea acu cativa ani. Dupa vizionarea filmului a spus ca e multumit, si ca nu stie daca s-ar fi putut face mai bine aceasta 'transpunere', dar ca totusi cartea este mult mai expresiva si complexa.
www.imdb.com/title/tt0396171/" target="_blank">Aici gasiti mai multe despre film. Actorii nu sunt cunoscuti, cel putin pentru mine, dar tipul care joaca rolul lui Grenouille mi se pare ca are o fata extrem de expresiva, si ca joaca rolul foarte bine.
Abia astept sa pun mana pe carte.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
Mona_B spune:
Nu e un film recent, dar mi-e foarte drag pentru ca e atat de deosebit si cu adevarat artistic:
Fabuleux Destin d'Amelie Poulain.
Il recomand cu caldura iubitorilor de cinematografie adevarata si care s-au saturat de reteta Hollywood.
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Nu e un film recent, dar mi-e foarte drag pentru ca e atat de deosebit si cu adevarat artistic:
Fabuleux Destin d'Amelie Poulain.
Il recomand cu caldura iubitorilor de cinematografie adevarata si care s-au saturat de reteta Hollywood.
Eu l-am vazut si mie nu mi-a placut (am prieteni carora le-a placut, dar eu nu am avut rabdare pana la sfarsit)
Este si partea a 2-a - ati vazut filmul?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
amini spune:
Eu am vazut de curand "Blood diamond" cu Leonardo DiCaprio e un suuuuuper film, care merita vazur!
danielai spune:
Recomand "Paris,je t'aime". E format din scurte filme fara alta legatura decat ca se petrec in diverse locuri din Paris. Fiecare filmulet regizat de alt regizor si cu alti actori. Daca a mai vazut cineva filmul, sunt curioasa care povesti v-au placut cel mai mult. Topul meu este - Alexander Payne (postarita americana in vizita la Paris); Pere Lachaise (Wes Craven - cu Rufus Sewell); actrita (Maggie Gylenhall); Pigalle (cu Bob Hopkins si Fanny Ardant).
Cel mai putin mi-a placut aia cu comunitatea chineza...
zuppy spune:
Pan's Labyrinth- o productie spaniola foarte reusita(a castigat si cateva sectiuni la Oscar) a lui Guillermo Del Toro. Chiar nu ma asteptam sa fie atat de captivant.
Candy spune:
Ieri am vazut o comedie romantica destul de reusita, daca va place genul - un film numai bun pentru duminica seara - The Wedding Date - cu Jennifer Aniston.
Mi-a mai placut mult si Tristan si Isolda, oarecum in genul "A Knight's Tale".
"If Only" - un scenariu original, un film bine realizat, bine jucat, super!
God, if I can't have what I want, let me want what I have.