Ce filme bune ati mai vazut?(4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulianne spune:

Ieri am vazut Apocalipto,e foarte dur si bun in acelasi timp.Te tine in priza pana in ultima secunda Mi-a placut mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

The Departed!
Mai ales ca unul dintre protagonisti e Jack Nicholson, inegalabil ca artist dupa parerea mea. De cand am vazut "Zbor deasupra unui cuib de cuci" si "Shining" cu greu pot numi actori comparabili cu Mr.J.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

"The Merchant of Venice"-un film de exceptie cu actori de exceptie

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

"Little miss Sunshine" ... f f bun
Nu are nimic deosebit ca si realizare (sau cel putin nu detectez eu nimic inovator), dar imaginea asupra vietii pe care o transmite e extrem de realista. Imi pare ca raspunde la intrebarea "cum e viata?" sau ca e un film filosofic fara sa para

Finalul este extraordinar. Mai toate finalurile incearca sa te impresioneze, dar parca din ce in ce mai putine reusesc

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by catrinelteodoru

"Little miss Sunshine" ... f f bun
Nu are nimic deosebit ca si realizare (sau cel putin nu detectez eu nimic inovator), dar imaginea asupra vietii pe care o transmite e extrem de realista. Imi pare ca raspunde la intrebarea "cum e viata?" sau ca e un film filosofic fara sa para

Finalul este extraordinar. Mai toate finalurile incearca sa te impresioneze, dar parca din ce in ce mai putine reusesc

Catrinel
Zambeste-mi!

Si eu sunt de aceeasi parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am vazut si eu aseara, in sfarsit, Brokeback Mountain. Intradevar are de ce sa fie controversat filmul, dar mie mi-a placut foarte mult. Si actorii alesi au facut tot filmul

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Eu am revazut (a cita oara?!) primele 4 episoade din Totul despre sex...super,super,super...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Am vazut azi "Transamerica" (cu Felicity Huffmann, Lynette din "Desperate Housewives", in rol de transsexual). Un film superb, de suflet, despre toleranta, despre adevarata fiinta interioara a oamenilor, despre iubire si compasiune, despre temeri si suferinta, despre intelegere si respect, despre ignoranta si limitare, despre viata asa cum e ea. Foarte impresionant.

http://community.webshots.com/user/Miss_Parker_1911

_
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Blood Diamond.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Azi am vazut "The Holiday"-super dragut si relaxant.Mi-a placut foarte mult.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput