Ce filme bune ati mai vazut?(4)
Raspunsuri - Pagina 6
giulianne spune:
Ieri am vazut Apocalipto,e foarte dur si bun in acelasi timp.Te tine in priza pana in ultima secunda Mi-a placut mult!
Mona_B spune:
The Departed!
Mai ales ca unul dintre protagonisti e Jack Nicholson, inegalabil ca artist dupa parerea mea. De cand am vazut "Zbor deasupra unui cuib de cuci" si "Shining" cu greu pot numi actori comparabili cu Mr.J.N.
catrinelteodoru spune:
"Little miss Sunshine" ... f f bun
Nu are nimic deosebit ca si realizare (sau cel putin nu detectez eu nimic inovator), dar imaginea asupra vietii pe care o transmite e extrem de realista. Imi pare ca raspunde la intrebarea "cum e viata?" sau ca e un film filosofic fara sa para
Finalul este extraordinar. Mai toate finalurile incearca sa te impresioneze, dar parca din ce in ce mai putine reusesc
Zambeste-mi!
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by catrinelteodoru
"Little miss Sunshine" ... f f bun
Nu are nimic deosebit ca si realizare (sau cel putin nu detectez eu nimic inovator), dar imaginea asupra vietii pe care o transmite e extrem de realista. Imi pare ca raspunde la intrebarea "cum e viata?" sau ca e un film filosofic fara sa para
Finalul este extraordinar. Mai toate finalurile incearca sa te impresioneze, dar parca din ce in ce mai putine reusesc
Catrinel
Zambeste-mi!
Si eu sunt de aceeasi parere
codruta_grg spune:
Am vazut si eu aseara, in sfarsit, Brokeback Mountain. Intradevar are de ce sa fie controversat filmul, dar mie mi-a placut foarte mult. Si actorii alesi au facut tot filmul
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Idaira spune:
Eu am revazut (a cita oara?!) primele 4 episoade din Totul despre sex...super,super,super...
MissParker spune:
Am vazut azi "Transamerica" (cu Felicity Huffmann, Lynette din "Desperate Housewives", in rol de transsexual). Un film superb, de suflet, despre toleranta, despre adevarata fiinta interioara a oamenilor, despre iubire si compasiune, despre temeri si suferinta, despre intelegere si respect, despre ignoranta si limitare, despre viata asa cum e ea. Foarte impresionant.
http://community.webshots.com/user/Miss_Parker_1911
_
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
Felicia
Inex spune:
Azi am vazut "The Holiday"-super dragut si relaxant.Mi-a placut foarte mult.
Inex ,de 2 x mamica