Ce filme bune ati mai vazut?(4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmon spune:

[/quote]

am vazut si eu azi acest film. mi-a placut filmul, mi-a placut povestea dar nu am inteles ceva. de unde numele filmului? mi-a scapat ceva?

Mari

[/quote]

In carte (care tot Valul Pictat sau The painted Veil se numeste e un vers citat chiar la inceput, dar nu-i stiu autorul: "... valul pictat/ pe care oamenii il numesc viata"

Probabil o metafora despre modul in care Kitty il descopera pe sotul ei.

Citeste cartea, merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu stiu daca voi avea rabdare sa citesc acuma cartea (si din lipsa de timp si de "manuscris"). Trebuie facut invers: intai cartea si apoi filmul.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_11 spune:

"300-Eroii de la Termopile"-un film care merita vazut!
This is Sparta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Aseara am vazut "Troy."

Oh, si Good Bye Lenin, un film nemtesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Little Miss Sunshine, o comedie dragutza dupa unii, pe mine m-a lovit drept in moalele capului datorita asemanarii adolescentului familiei cu al meu (atat doar ca al meu mai vorbeste). Am ras pe cinste cu totii.

Babel, bunicel, desi afara din tiparele obisnuite la Hollywood. Inca ma mai gandesc cat mi-a palcut, cred ca un 6/7 din 10. Insa nu m-a dat pe spate.

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

eu aseara am vazut "volver" cu penelope cruz, regia almodovar. un film tipic pt.acest regizor dar care merita vazut

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Before Sunrise
Before Sunset

Doua filme care nu au facut valva holywoodiana, dar pe care le iubesc oamenii sensibili. Filme fara ambitii marete, dar care reusesc sa atinga corzi sensibile. Filme despre iubire pierduta si regasita multi ani mai tarziu, cand e foarte complicat sa pui in fapta ce ar fi trebuit sa pui cu 9 ani in urma. Emotionante ambele, dialoguri frumoase si inteligente, pure, usor filozofice, si nici o scena de sex

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by mada_11

"300-Eroii de la Termopile"-un film care merita vazut!
This is Sparta!

...macar pentru barbatii aia "bine", daca nu pentru altceva.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Eu in ultima vreme am vazut:
-"Dreamgirls"-interesant
-"Stranger than fiction"-la inceput pare cam prostesc dar pana la urma s-a dovedit a fi chiar un film dragut si mai deosebit
-"Match point"-mi-a placut foarte mult

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mQQm

Babel, bunicel, desi afara din tiparele obisnuite la Hollywood. Inca ma mai gandesc cat mi-a palcut, cred ca un 6/7 din 10. Insa nu m-a dat pe spate.

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Incearca sa vezi "21 Grams" si o sa vezi din ce e inspirat Babel. Doar ca a iesit mai slab cu muuuult!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput