inscriere cresa (titan 4)
avem si noi o problema. trebuie sa inscriu fetita la cresa (un an si 3 luni). motivele sunt destule, alternative nu am (bona nu-mi permit).
asa ca vrand nevrand, va trebui sa se acomodeze.
am redus lista la 2 optiuni, titan 4 sau ciobanasul, a doua m-ar dezavantaja nitel ca-i cam departe de metrou. dar merge, ca am inteles ca pot lasa caruciorul acolo.
ce-mi trebuie la inscriere (valabil pt amandoua cresele mentionate)? pe langa lista de analize, se cere musai adeverinta de servici a mamei? pt ca nu am inca loc de munca, nu am cum sa le dau asa ceva.
daca este cineva care a testat cele doua locatii, ce ar alege/a ales? si de ce?
am inteles ca la titan 4 stau mult mai mult afara decat la ciobanasul.
au aer conditionat in sali? (nu de alta, dar la ce calduri se anunta..)
trebuie sa merg rapid sa le vad pe amandoua, numai ca la ce e acum afara, cam greu sa ies. oricum le voi vedea probabil mult prea repede, si discutia cu directoarele nu stiu cat de mult ma va lamuri. am citit ce s-a scris aici, pe forum, despre cele doua (mai ales cu titan 4 e subiect recent), dar nu mi-ar strica cateva sfaturi si pareri mai proaspete.
multumesc anticipat pt raspunsuri! 
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Raspunsuri
gar3 spune:
Nu stiu ce acte iti trebuie, dar daca afli imi poti spune si mie am aceasi problema ca tine si cat costa o cresa? 
Freia spune:
acte: adevereinta de salariat al unuia dintre parinti, copie buletin parinti, copie certficat de nastere copil, adeverinta de la medicul de familie ca este sanatoasa si apta de a intra in comunitate, copie dupa carnetul de vaccinari semnata si parafata de medicul de familie
la Ciobanasul iti mai trebuie in plus, acceptul Primariei sector 2. Trebuie sa ai domiciliuin sector 2 ca sa poti inscrie copilul acolo.
Bani: 34.000 / zi daca s-a scumpit nu poate sa sara de 41.000 / zi.
Nu exista aer conditionat in cresele de stat.
pupe,
Freia si
" target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
gar3 spune:
Mersi mult esti o scumpica. Mai am o intrebare: ai dat-o pe micuta ta acolo la cresa cum e , cum se comporta cu copii e la zi sau si la saptamanal?Ai idee mai sunt locuri?pupici

Freia spune:
numai suntem la cresa, am evoluat la gradi.
am fost la zi
Freia si
" target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
lavi02 spune:
Adeverinta de salar - poti sa duci si un cupon de CIC (eu am dus la gradi). Sau ajunge de la sot. Lor le trebuie la dosar un act care sa dovdeasca faptul ca poti plati cresa.
cristinamh spune:
ne-am inscris la titan 4...
-fisa medicala
-copie CI parinti
-adeverinta de lasariu, de la unul din parinti
la cresa.. biberon si incaltari de interior, +pampersi.
azi suntem in prima zi, sper sa ne fie bine.
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
gar3 spune:
pai hainute nu-i duci? sa- mi spui si mie cum e acum a racit si nu am ajuns sa vad daca mai sunt locuri sa-l inscriu astept sa se faca bine, va pup
cristinamh spune:
am supravietuit primei saptamani, inca n-a racit
, dar nu e timpul pierdut.
deocamdata sunt multumita. cel putin nu mai face mofturi la mancare
, si nici nu se mai lungeste masa pe juma de ora, in 5-10 min max e gata castronelul. mai plange dimineata cand o las, speram sa scapam si de asta.
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)