Vreau sa-mi cumpar un palton dar nu stiu ce se poarta anul asta, fiindca am bbel mic si nu pot iesi din casa sa umblu prea mult!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
se poarta paltonul pana la genunchi sau trei sfert!!!! in carouri, dungi....eu am ales negrul, mai clasic ca merge la orice!!
Si eu stiu ca se poarta paltonul scurt, pana la genunchi.Langa magazinul Trivale e un magazin mai micut si are reduceri de pret la paltoane.Am vazut cateva modele dragute.
Merci de raspunsuri!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
Tot pana la genunchi votez si eu... am cautat cu o prietena prin toate magazinele unul lung si ne-au spus vanzatoarele ca nu se mai aduc pt ca nu se poarta anul asta 
Buna Carla,
Si eu am fost in aceeasi dilema saptamana trecuta si am cautat un palton dragut, prin o groaza de magazine, Sir, Unirii, Victoriei, Cocor.
Pana la urma am gasit in Cocor, la etajul 1, in colt. Aveau niste modele super dragutele pana la genunchi, dar aveau si unele lungi pana jos, deci aveti de unde alege. Si cu preturile erau ok(intre 2 milioane si 3 milioane). Magazinul asta e chiar lg Etic(unde by the way aveau niste reduceri super tari si niste lucruri f dragutele).
Spor la cumparaturis is per sa it gasesti repede ce cauti