PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Dragele mele,
N-am mai scris de mult pe aici, dar am mai citit printre randuri.
Acum voiam sa va in treb: durerile de dintisori apar mai mult noaptea? Ca Lucas e un vesel in timpul zilei, e daevarat ca roade jucarelele de cauciuc si inelul pentru dinti pe care i l-am cumparat, face balute serara de se uda pana la piele... dar e vesel.
Dar de o saptamana se trezeste noaptea si nu il mai pot adormi: nici cu mangaiat, nici cu laptic, nici cu luat in pat, nici cu apa, nici cu suza, nici cu gel calmant pe gingiute... Azi noapte s-a trezit la ora 1, a atipit nitel, s-a trezit din nou la ora 3 si pana al 6 s-a scancit, s-a foit... Si eu langa el...
In timpul zilei, dupa masa de pranz il pun in patut cu iepurasul de plus preferat si adoarme una-doua, doarme si cate 3 ore! Dar azi noapte nu i-a trebuit nici iepuras, nici ursulet... Astea sunt durerile de dinti? Ce credeti? De o saptamana ii dau niste picaturi homeopate pe care mi le-a recomanadat toata lumea pentru perioada de iesire a dintilor... sunt mamici care spun ca nu au avut nici o problema cu ele (Camillia de la Boiron). Poate ca in cazul lui Lucas nu au nici un efect!
Cat priveste suculetele, cum faceti suculetul de mere si cel de morcov? Nu am centrifuga de fructe, asa ca ma intrebam daca le dau pe razatoare si le storc printr-o sita o sa mearag?
Pana acum i-am dat lui Lucas numai suculete pt. bebici, dar cumparate (de mar, mar cu piersici sau cu caise) sau suc de portocale (ieri a baut zeama de la 2 portocale si ar mai fi vrut, smecherul!), dar as vrea sa mai schimb si sa ii dau ceva proaspat, facut in casa!!!
Astept sugestii cu multe multumiri,
Ralucas si Lucas

www.dropshots.com/bucurraluca" target="_blank"> Fotografii si filmulete cu steluta Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

lucians-ti am vazut filmuletele si foto cu dariuca ,ai o super printesica,dar vreau sa te intreb daca cumva ai nascut la Elias cu doct.Tutunaru .Eu imi amintesc de tine perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu nu am mai reusit sa intru de ceva timp pt ca am fost f obosita si ocupata si stresata. A trebuit sa trimit niste acte in ro niste procuri etc si am pierdut o groaza pe drumuri du-te la ambasada du-te la posta vino inapoi mai trebuie nu stiu ce act etc. Si pe langa asta fata mea e din ce in ce mai maraita si atata tipa si atata plange sg nu vrea sa stea de nici o culoare nici daca is in camera nu ii bine tre sa stau acolo lipita de ea. Si seara cand vine Flo si apuc si eu sa stau la calc cad ca o musca rupta de oboseala, ca na tre sa mai fac si papa si curat si ordine si daca plec undeva tre sa iau fata cu mine si pana ne pregatim pana ne imbracam pe drum tre sa ne oprim ca ba ne e foame ba sete. Plus fac muschi cu suit cu caruciorul pe bus dat jos carat in brate la scarile de la metrou ca toti se uita la mine da unul nu ar zice vrei sa te ajut? Si tot asa plus ca aici e un trafic infernal pe bus se mai urca si alte carucioare si atunci muta du-te incolo vino incoace sa incapa si restul mai dai peste unele care stau ca nesimtitele si nu se muta sa poti baga si tu carutul si soferul urla ca sa pui carutul unde trebuie ca el nu pleaca si tot asa. Off is terminata.

Va pup incerc sa recuperez din ce ati mai scris promit sa mai intru sa mai scriu. Pupici!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Consi- multumim pentru urarea de bun venit.Iata si datele noastre:printesica mea Andreea-Stefania,gr.3.330 si 52 cm,nascuta pe data de 14 iulie 2006 si mami de printesica:Simona-Marilena 9 octombrie 1976

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by dariana

Lucians, referitor la pilaf, scoatem ceapa de acolo sau nu? ca stiu ca la supa o scot.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Dariana,ceapa se adauga la pilaf tocata.Asa ca se paseaza si dansa.Numai la supica o scoatem

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Tweety7

Anasia, mamidestefan sunt aici. Am lipsit ieri de pe forum, fiindca sunt picata in depresie... parca nu ma mai regasesc printre atatea scutece, zornaitori, playgym-uri, piureuri, balansoare, cutiute muzicale, carticele de povesti si poezii pentru pitici... In cinci luni jumate, n-am plecat de langa fiica-mea decat maxim 8 ore (si astea adunate). Eu am incetat sa exist ca femeie, prietena, fiica, sotie, ca orice... in afara de mama. Rolul asta le-a anihilat aproape definitiv pe celelalte. Eu nu mai stiu ce-s alea cumparaturi, plimbari, vizite sau distractie. Toate nemultumirile astea s-au transformat pe negandite in frustrari, iar frustrarile m-au aruncat fara mila in amintita depresie. Nu stiu daca s-ar fi ajuns atat de departe, in situatia in care bebele meu ar fi fost cuminte. Dar, nu e... Permanent maraita si dornica de atentie... Vesnic cu cate o problema de sanatate...
Nu stiu daca ma intelegeti, dar trebuia sa ma descarc! Va pup pe toate!
P.S. Felicitari dintzoshilor, celor care s-au ridicat in piciorushe si celor care stau singurei in fundic.
La multi ani, sarbatoritilor de azi!
Si multa sanatate bolnaviorilor!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Andra
In primul rind..multumim de aprecieri
In al doilea rind, cred ca fiecare din noi trecem prin momente de astea..si atunci cel mai bun remediu de moment este sa te prezinti aici si sa-ti impartasesti "durerea" ..face bine la "inimioara" .
Mai pe urma...poti sa privesti lucrurile mai limpede ..si sa vezi ce poti sa faci ca sa remediezi situatia.
Sa incerci sa mai rupi din timpul dedicat puiutului tau, ca sa mai fii si sotie,fiica..etc este destul de greu ..mai ales cind alaptezi ..si vorbesc din experienta mea ..nu din carti.
Dar in acelasi timp este obligatoriu ...si face bine si puiului si tie.
Am sa iti povestesc cum am reusit eu sa ma mai desprind de Stefan.
Aveam obiceiul sa ii cint cintecele..si cum uneori oboseam de atita cintat ..i-am luat CD -uri(cu voci feminine) . La inceput cintam si eu ..lalala..si ii zornaiam jucarii..apoi mai lasam doar CD-ul si ieseam din camera..dar reveneam ..pina sa il apuce plinsul ..putin cite putin ..si tot cresteam timpul cit il lasam singur...
Cind e cu playgim-ul nici nu mai e nevoie de cintecele..asculta Radio Romantic..si ii place.
Parerea mea ca asa cum bb trebuie sa se obisnuiasca sa mai stea si singur sau cu altcineva decit mami...asa si noi ..trebuie sa invatam sa ne desprindem de ei.Si la mine chiar e o problema ..ca e baiat ..si nu as vrea sa fie un MAMOS ..vreau sa devina un barbat echilibrat .
Dar toata treaba asta, nu trebuie sa fie fortzata ..putin cite putin ..uneori eu il mai lasam singur ..dar stateam la usa ..sa fiu sigura ca e bine ..
Si ..of course ..ai nevoie si de ajutorul lui tati ..seara poate sa ii faca jimbuslucuri ...iar tu ii lasi singuri..pentru inceput ...pleci in alta camera ...iar in week-end ..pleci de acasa .
Cu luatul in brate ...orice copil luat in brate se linistete imediat ...dar trebuia sa il trimiti pe tati sa o ia in brate ..ai fi avut surpriza sa o vezi ca e OK si asa..
Nu vreau sa ma lungesc prea tare ...ti-au scris mai sus si celelalte fete ..ia cite un strop de la fiecare ..si fii din nou VESELA si OPTIMISTA ...cum ii sta bine unei mamici de piersicutza.
Te si suntem tot -ul aproape de tine .

Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasia
[
fetele, am observat la kk niste "chestii" portocalii, probabil de la morcov, ati patit cu bebeii ?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Da ...si noi ..la fel ..de cind bem suculet de morcov ..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arcenciel

Dragele mele,

Cat priveste suculetele, cum faceti suculetul de mere si cel de morcov? Nu am centrifuga de fructe, asa ca ma intrebam daca le dau pe razatoare si le storc printr-o sita o sa mearag?
Pana acum i-am dat lui Lucas numai suculete pt. bebici, dar cumparate (de mar, mar cu piersici sau cu caise) sau suc de portocale (ieri a baut zeama de la 2 portocale si ar mai fi vrut, smecherul!), dar as vrea sa mai schimb si sa ii dau ceva proaspat, facut in casa!!!
Astept sugestii cu multe multumiri,
Ralucas si Lucas

www.dropshots.com/bucurraluca" target="_blank"> Fotografii si filmulete cu steluta Lucas

Eu zic ca un storcator de fructe,legume..e bun la casa omului..mai ales cu un bebe caruia ii face bine suculetul proaspat ..e o investitie ..dar isi merita banii din plin..sanatatea e cea mai de pret ..si un pahar de suc natural facut in casa ..tine doctorul departe de casa ..PAREREA MEA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

consi, mamidestefan, ok,

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Babee mie imi place cand ne scrii chiar daca rar. Subscriu in totalitate la ce ai spus legat de olita. In plus atentie ca pentru copii este o forma de dresaj ei nu isi constientizeaza sfincterele la varsta asta. Daca tot ii puneti pe olita nu ii obligati/fortati pentru ca ei oricum o percep doar ca pe o jucarie noua nimic altceva.
Tweety roaga pe cineva sot/soacra/mama sau chiar o prietena sa stea cu pitica si sa poti iesi si tu. Cand se face mai cald veniti pana la Bucuresti, sotul sa o plimbe prin parc iar tu sa mergi la cumparaturi, coafor, cosmetica in fine ceva pentru tine.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput